من چندیل قالب رو تست کردم به این شکل بوده. عکس رو ببینید.
الان سایت شما چیه؟
You must be registered for see images attach
نه فایده نداشت. مهم اینه استان قبل شهر باشه چون وقتی شهر اوله کاربر شهر رو که باز میکنه شهر خالیه و باید اول استان انتخاب بشه. این موضوع باعث میشه کاربر فکر کنه سایت مشکل دارهتاجایی که افزونه بکار نبریم خوبه ! دوتا فیلد بغل هم میوفتن حتی توی موبایلم درست میشه با روش بالا
سلام توی فایل های استایلت دنبال این کد باش و اگه بود غیر فعالش کن ببین درست میشه :
.form-row-wide {
clear: both;
منم این مشکل رو داشتم حل کردم با این تگ که غیر فعالش کنی هردوتاشم میوفته توی یه سطر / اگه باز نشد سی اس اس فیلد رو پیدا کن و به دوتاشم اینو بده : width: 50%;
سلام دوستان،
من هم برای حذف یا جابجایی فیلدهای ووکامرس از اخرین نسخۀ پلاگین woocommerce checkout fields editor که در حال حاضر نسخۀ 1.5.5 هست استفاده می کنم، منتها یه مشکلی که وجود داره اینه که علیرغم بروزبودن همه چیز در سایت این پلاگین کار نمی کنه و قادر نیستم برای مثال فیلد "شرکت" یا فیلد "کشور" رو غیرفعال کنم بطوری که وقتی بر روی فیلد مربوطه Disable رو میزنی بعد از رفرش شدن صفحه باز اتفاقی نمیوفته و فیلد فعال میمونه!
لازم بذکر هست که بعد از این اتفاق پلاگین Yith Woocommerce checkout manager (آخرین نسخه اش) رو هم نصب کردم و تست گرفتم دیدم که این پلاگین قادر به حذف فیلد هست اما متاسفانه بعد از اون دیگه لیست استان ها لود نمیشه و هیچ استانی رو در لیست کرکره ای نمیبینی!
کسی هست که بدونه مشکل از کجاست و محبت کنه راهنمایی کنه؟
سپاس
p#billing_company_field {
display: none;
}
مشکل از پلاگین ووکامرس فارسی ئه که کدش استاندارد و compatible نوشته نشده باید منتظر بود تا ببینیم چکار میکنند ولی برای حذف فیلد شرکت میتونی در قسمت css این کد رو بزنی.
}
مشکل از پلاگین ووکامرس فارسی ئه که کدش استاندارد و compatible نوشته نشده باید منتظر بود تا ببینیم چکار میکنند ولی برای حذف فیلد شرکت میتونی در قسمت css این کد رو بزنی.
}