مشکل داشتن با پلاگین user pro

it9898

تازه وارد
سلام دوستان عزیز-خسته نباشید. :103:

من یوزرپرو نصب کردم، و زبان اصلی هستش و مشکلی که دارم اینه که تا یه سری جاهایی که بلد بودم رو تونستم لیبل هاشو فارسی کنم و الان مشکل دارم دکمه ها روچجور ترجمه کنم؟

و مهمتر اینکه وقتی shortcode رو داخل ابزارک هام می زارم داخل صفحه ی اصلی نمایش نمیده دلیلش چیه؟ و آیا پلاگین فیلترشدس؟ اصلا بدرد می خوره که استفاده ش کرد؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
شما باید ترجمه رو از طریق نرم افزار  PO Edit آنجام بدی.

برای مورد  دوم ، با چه ابزارکی این کار رو می کنی؟ وقتی کد رو میزاری خود کد خام رو نمایش میده؟

it9898

تازه وارد
سلام محمد عزیز ممنون از شما، چطور میتونم به خودتون پیام بدم؟ من یوزر پرو رو فارسی تهیه کردم و بعد با افزونه ی Ithemes security م مشکل داشت

خب،

اونو غیر فعال کردم،

الان داخل سایتم می تونم ثبتنام انجام بدم ولی کاربر اضافه میشه ولی متاسفانه وقتی اطلاعات کاربر رو در لاگین وارد می کنم و دکمه ی ورود رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته؟

MahdiY

راهبر انجمن
سلام محمد عزیز ممنون از شما، چطور میتونم به خودتون پیام بدم؟ من یوزر پرو رو فارسی تهیه کردم و بعد با افزونه ی Ithemes security م مشکل داشت

خب،

اونو غیر فعال کردم،

الان داخل سایتم می تونم ثبتنام انجام بدم ولی کاربر اضافه میشه ولی متاسفانه وقتی اطلاعات کاربر رو در لاگین وارد می کنم و دکمه ی ورود رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته؟
سلام

احتمالا میدم خطا جاوا اسکریپت داشته باشید. کلیک راست کنید و inspect element رو انتخاب کنید. از تب console ببینید بعد از کلیک روی ورود چه اتفاقی می افتد؟

اگر خالی بود در تب network ببینید درخواست به سمت سرور ارسال می شود؟

it9898

تازه وارد
@MahdiY سپاس از شما- :41: میشه لینک سایت رو بدم ببینید"meyardanesh.com"- اگه زحمتی نیست بررسی کنید

"فقط خوبه بگم که داخل دایرکت ادمینم از طریق wp-config و بعد True کردن باگ اقدام کردم ولی خیلی عجیبه که اصلا هیچ اروری هم نمیده ،

آخه می دونید تا چندساعت قبلش یوزر ساختم وارد می شد حتی عکس برای پروفایل ساختم

"البته اینها در حالی بود که همه ی کش مروگرهامو پاک کرده بودم"،

بعد رفتم داخل یوزر پرو با ووکامرسم جوین کردم و از فیلدهای ووکامرسم گذاشتم از اون جا به بعد دیگه لاگین نشد یعنی ثبتنام میشه ولی دکمه ی لاگینم عمل نمیکنه، حتی اومدم اتصال ووکامرسم رو قطع کردم  و قبلی هامو گذاشتم :((

بالا