A amraja تازه وارد 26/8/15 84 0 6 13/8/17 #2 سلام امروز در ووکامرس مشکل درگاه ملت داریم با این خطا در حین پرداخت خطای سیستمی رخ داده است . برای شما هم این مشکل هست؟
سلام امروز در ووکامرس مشکل درگاه ملت داریم با این خطا در حین پرداخت خطای سیستمی رخ داده است . برای شما هم این مشکل هست؟
J jamshimi کاربر عضو 22/2/09 747 20 18 13/8/17 #3 amraja گفت: سلام امروز در ووکامرس مشکل درگاه ملت داریم با این خطا در حین پرداخت خطای سیستمی رخ داده است . برای شما هم این مشکل هست؟ کلیک کنید تا باز شود... اره واسه من هم هست تیکت زدم میگه مشکل از سرورهای خارجی هست و بزودی درست میشه
amraja گفت: سلام امروز در ووکامرس مشکل درگاه ملت داریم با این خطا در حین پرداخت خطای سیستمی رخ داده است . برای شما هم این مشکل هست؟ کلیک کنید تا باز شود... اره واسه من هم هست تیکت زدم میگه مشکل از سرورهای خارجی هست و بزودی درست میشه
A amraja تازه وارد 26/8/15 84 0 6 13/8/17 #4 jamshimi گفت: اره واسه من هم هست تیکت زدم میگه مشکل از سرورهای خارجی هست و بزودی درست میشه کلیک کنید تا باز شود... همیشه همینو میگن ولی مشکل از سیستم خودشونه
jamshimi گفت: اره واسه من هم هست تیکت زدم میگه مشکل از سرورهای خارجی هست و بزودی درست میشه کلیک کنید تا باز شود... همیشه همینو میگن ولی مشکل از سیستم خودشونه
J jamshimi کاربر عضو 22/2/09 747 20 18 13/8/17 #5 amraja گفت: همیشه همینو میگن ولی مشکل از سیستم خودشونه کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم به هر حال چاره ای نیست باید صبر کرد
amraja گفت: همیشه همینو میگن ولی مشکل از سیستم خودشونه کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم به هر حال چاره ای نیست باید صبر کرد