مشکل در اسکریپت Hipload

• نویسنده موضوع 2468
  • تاریخ شروع

2468

تازه وارد
سلام. من این اسکریپت رو روی هاست رایگان نصب کردم ولی متاسفانه به یک مشکل خورو. بعد از اینکه فایل آپلود میشه آدرس اون فایل به این صورت در کادر نمایش داده

Warning: sqlite_query() [ ]: no such table: uploads in /home/u640909928/public_html/upload.php on line 20

Warning: sqlite_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/u640909928/public_html/upload.php on line 21

Warning: sqlite_query() [ ]: no such table: uploads in /home/u640909928/public_html/upload.php on line 31

1/0252.JPG.html خواهشا بگید مشکل از کجاست؟

2468

تازه وارد
ببخشید اینم آدرس

mostafa98

کاربر عضو
سلام. من این اسکریپت رو روی هاست رایگان نصب کردم ولی متاسفانه به یک مشکل خورو. بعد از اینکه فایل آپلود میشه آدرس اون فایل به این صورت در کادر نمایش داده Warning: sqlite_query() [ ]: no such table: uploads in /home/u640909928/public_html/upload.php on line 20 Warning: sqlite_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/u640909928/public_html/upload.php on line 21 Warning: sqlite_query() [ ]: no such table: uploads in /home/u640909928/public_html/upload.php on line 31 1/0252.JPG.html خواهشا بگید مشکل از کجاست؟
سلام اگه قصد شما یادگیری هست که فبها وگرنه به هیچ عنوان روی هاست رایگان اشتراکی آپلودسنتر نصب نکنید چون بدون اخطار قبلی اکانت شما بسته میشه و باید یه هاست دیگه تهیه کنید بهترین راه برای تست این کار سایت های خارجی هستن که به شما 15 تا 30 روز هاست تریال میدن هر بلایی خواستین سرش بیارین بعد اقدام به خرید هاست کنید. موفق باشید

2468

تازه وارد
ممنون از راهنماییت مصطفی جان. :53:

این فقط برای آشنایی بعد میبرمش رو هاست پولی

داداش مشکلشو نفهمیدی از چیه؟ :(

iranenaz

کاربر عضو
این رو ندیدم اما در هاست های رایگان تا جایی که میتونند دسترسی رو محدود می کنند.

روی هاست رایگان تست نکنید.

بالا