مشکل در انتقال به صفحه پرداخت

pink-panther

تازه وارد
14/3/15
2
0
1
سلام دوستان گرامی

بنده افزونه ووکامرس رو نصب کردم و تنضیمات اون رو هم انجام دادم

موقعی که محصول رو انتخاب میکنم و به مرحله آخر که ثبت سفارش و پرداخت هست میرسم ( صفحه checkout/ ) ، زمانی که نوع درگاه پرداختی رو انتخاب میکنم و روی دکمه ثبت سفارش کلیک میکنم بعد از چند ثانیه لود شدن هیچ اتفاق خاصی نمیفته و همون صفحه Checkout رفرش میشه و اصلا به صفحه ی پرداخت بانکی منتقل نمیشه !!

دو افزونه ی درگاه پرداخت پی لاین و افزونه ی درگاه اختصاصی جهان پی برای woocommerce رو امتحان کردم و کد API که از سایت گرفته بودم رو به درستی در پنل تنظیمات ووکامرس قرار دادم ولی هر دو پلاگین مشکلی که بالا ذکر کردمو دارن !

ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه مشکل از کجاست و چطوری باید حلش کنم .

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,356
462
83
33
PersianScript
نمیشه حدس زد

اما در کل:

1. قالب رو عوض کن و تست بگیر

2. ببین تمامی برگه های ووکامرس وجود داره (شاید حذف کرده باشی)

 

pink-panther

تازه وارد
14/3/15
2
0
1
نمیشه حدس زداما در کل:

1. قالب رو عوض کن و تست بگیر

2. ببین تمامی برگه های ووکامرس وجود داره (شاید حذف کرده باشی)
تشکر از پاسختون

قالب رو عوض کردم و باز هم این مشکل وجود داشت

تا اینکه دونه دونه پلاگین هارو غیر فعال کردم و متوجه شدم مشکل از افزونه وردپرس سئو هست !

زمانی که غیر فعال باشه پرداخت به درستی انجام میشه

ولی زمانی که فعال باشه به صفحه پرداخت منتقل نمیشه ..

این دو افزونه باهم تداخل دارن ؟

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,356
462
83
33
PersianScript
نه هیچ تداخلی ندارن با هم . همگی اپدیت هستن؟

 

peiman_hp

تازه وارد
12/5/14
28
0
1
سلام

منم با افزونه پی لاین در ووکامرس همین مشکل رو دارم که بعد از زدن دکمه ثبت سفارش دوباره همون صفحه رفرش میشه و به صفحه رداخت منتقل نمیشه.

همه پلاگین ها رو هم غیر فعال کردم بازم درست نشد. لطفا کمک کنید



 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,382
16
38
لنگرود
دوست عزیز همین الان تو سایتتون خرید تستی کردم راحت رفت به پی لاین . مشکل کجاست ؟

 

peiman_hp

تازه وارد
12/5/14
28
0
1
دوست عزیز همین الان تو سایتتون خرید تستی کردم راحت رفت به پی لاین . مشکل کجاست ؟
والا مشکل این بود که بعد از کلیک روی دکمه ثبت سفارش همون صفحه رفرش میشد و به انتهای آدرس یک عبارت شامل کلمات فارسی "سفارش_پرداخت" اضافه میشد که باعث بوجود اومدن اختلال در روند میشد. اینو یکی از دوستان برنامه نویس متوجه شد و برام رفعش کرد.

از توجهتون بسیار ممنونم برادر

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

pakdaman

تازه وارد
16/11/17
3
0
1
والا مشکل این بود که بعد از کلیک روی دکمه ثبت سفارش همون صفحه رفرش میشد و به انتهای آدرس یک عبارت شامل کلمات فارسی "سفارش_پرداخت" اضافه میشد که باعث بوجود اومدن اختلال در روند میشد. اینو یکی از دوستان برنامه نویس متوجه شد و برام رفعش کرد.

از توجهتون بسیار ممنونم برادر
سلام خدمت شما. 

من هم دقیقا این مشکل را دارم. میشه راهنمایی بفرمایید مشکل از کدام قسمت بود که رفعش کردین؟

 

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,569
702
113
استان تهران
با سلام دوست عزیز

اول بهتر بود تاپیک به این قدیمی رو باز نکنید یه تاپیک تازه بزنید

دوم مشکل شما در مورد چه درگاهی است ؟

بسیاری از درگاه های نامبرده شده یا فیلتر شدن و یا میشن چون به روش قانونی عمل نکرده و مجوزی ندارند و سرخود باعث جابجایی حجم عظیم پول { پولشویی} میشن که یه رویه غیر قانونی است .

ضمنا بروزرسانی درگاه ها رو بررسی کنید بسیاری از اینها هیچ بروزرسانی جدیدی منتشر نکرده اند

بنده توصیه به شما میکنم با نماد الکترونیک درگاه مستقیم بگیرید

موفق باشید

 

pakdaman

تازه وارد
16/11/17
3
0
1
با سلام دوست عزیز

اول بهتر بود تاپیک به این قدیمی رو باز نکنید یه تاپیک تازه بزنید

دوم مشکل شما در مورد چه درگاهی است ؟

بسیاری از درگاه های نامبرده شده یا فیلتر شدن و یا میشن چون به روش قانونی عمل نکرده و مجوزی ندارند و سرخود باعث جابجایی حجم عظیم پول { پولشویی} میشن که یه رویه غیر قانونی است .

ضمنا بروزرسانی درگاه ها رو بررسی کنید بسیاری از اینها هیچ بروزرسانی جدیدی منتشر نکرده اند

بنده توصیه به شما میکنم با نماد الکترونیک درگاه مستقیم بگیرید

موفق باشید
ممنونم از شما دوست عزیز بابت پاسخ گویی.

بنده درگاه پرداخت بانک اقتصاد نوین که خود بانک هم این درگاه را نوشتن مستقیما از خودشون گرفتم و نسخه تست به راحتی عمل میکنه اما در سایت بنده، وقتی بر روی گزینه پرداخت کلیک میکنم تنها یک # در آخر لینک اضافه میشه و صفحه مجدد لود میشود.

 

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,569
702
113
استان تهران
با سلام دوست عزیز

این مورد رو باید دوستان درگاه نویس مثل حنان ستوده جواب بدن تسلطشون به درگاه عالیه

بهتره آدرس سایتتون رو قرار بدید تا امروز که هستند بیان البته یه خصوصی هم براشون بفرستید

موفق باشید

 

pakdaman

تازه وارد
16/11/17
3
0
1
با سلام دوست عزیز

این مورد رو باید دوستان درگاه نویس مثل حنان ستوده جواب بدن تسلطشون به درگاه عالیه

بهتره آدرس سایتتون رو قرار بدید تا امروز که هستند بیان البته یه خصوصی هم براشون بفرستید

موفق باشید
shop.zharfpardaz.com

Fatal error: Call to undefined function error_in_Gateway_By_Pardakhtnovin() in /home/zharf/shop.zharfpardaz.com/wp-content/plugins/novin/class-wc-gateway-pardakhtnovin.php on line 402

من ارور رو د سایت به نمایش گذاشتم و از این فایل خطا میگیره و وقتی نادید بگیرم این خطا را به درگاه وصل میشه اما خطا در داده های ورودی ارسال میکند.

 

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,569
702
113
استان تهران
با سلام دوست عزیز

این خطا مربوط به خود نسخه افزونه بانک هست براشون این خطا رو ارسال کنید تا رفع کنند ، به احتمال زیاد فراموش کردن به نسخ جدید وکامرس ارتقا بدن

یا صبور باشید دوستان حرفه ای در این زمینه بیان نظر بدن

موفق باشید

 

مجید فانی

تازه وارد
9/5/16
2
0
1
سلام من هم همین مشکل رو دارم و خودم فک میکنم که مربوط به کلمه فارسی" پرداخت "هست که داخل لینک ارسال میاد میتونه تست کنه و بگه چجوری کلمه فارسی رو عوض کنم؟
لیک سایت