مشکل در اور راید شدن استایل ووکامرس جای استایل قالب

amirfff

تازه وارد
24/2/17
61
0
6
خونه
ویرایش:

دو راه حل برای این مشکل پیدا کردم که براتون میگم، اول اینکه محتوای css ووکامرس رو خالی کنین، یعنی فقط فایل خالی بمونه.

دومین راه اینکه همه افزونه هارو غیر فعال کنین، بعد فایل های ووکامرس رو با فایل های آخرین نسخه دوباره جایگرین کنین (بدون دستکاری) و افزونه ها رو فعال کنین، برای من جواب داد.

سلام بر دوستان، ببخشید من یه مشکل جدی خوردم هیچ کسی هم پاسخگو نیست، نمیدونم چی کار کنم، من امروز روی سایت افزونه ی تب مننجر رو فعال کردم و استفاده کردم، متاسفانه بعد از فعال کردن تب جدید، استایل صفحه ی ادامه ی محصولات، اور راید شده با استایل اصلی ووکامرس، یعنی الان اگر توی اینسپکت المنت، اون هارو غیر فعال کنم، استایل اصلی سایت رو نشون میده، میخواستم ببینم که چی کار میتونم بکنم که این فایل فراخوانی نشه؟

از لینک زیر میتونین ببینین که چه اتفاقی افتاده، من اصا نمیخوام فایل woocomerce.css فراخوانی بشه! چی کار میتونم بکنم؟

دیدن صفحه ی دارای مشکل

Screen Shot 2017-03-05 at 15.25.37.png

پی نوشت:

دوستان تغییر اسم اون استایل جواب میده، ولی من میخوام کلا فراخوانی نشه، لطفا راهنمایی دقیق بفرمایین

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

MahdiY

راهبر انجمن
25/1/13
2,100
19
38
اینترنت!
سلام

این مشکل از کی ایجاد شده؟

از نسخه چند ووکامرس و قالبتون استفاده می کنید؟ (قالبتون از ووکامرس پشتیبانی میکنه؟)

 

amirfff

تازه وارد
24/2/17
61
0
6
خونه
سلام

این مشکل از کی ایجاد شده؟

از نسخه چند ووکامرس و قالبتون استفاده می کنید؟ (قالبتون از ووکامرس پشتیبانی میکنه؟)
سلام، بله قالب کاملا از ووکامرس پشتیبانی میکنه، کافیه استایل های تب هارو از اینسپکت المنت خاموش کنین که استایل قالب رو ببینین، نسخه ی قالب 3.9.x هست، اخرین نسخش 4 هست ولی خب اینم خیلی نزدیکه به اون! ( و اصا نمیدونم چطور آپدیش کنم چون یه سری تغیرات توش دادم)

مشکل از زمانی ایجاد شد که سعی کردم با افزونه تب مننجر ، یه تب جدید توی فروشگاه ایجاد کنم، اونم پرمیومش رو خریدم از سایت های ایرانی ولی پشتیبانیش اصرار داره که نباید ربطی داشته باشه.

تو اینترنت سرچ کردم ضاحرا راه هایی برای اور راید کردن استایل قالب وجود داره. یه نگاهی به لینک زیر بندازین... من نمیدونم اون کدی که گفته رو کجا باید اضافه کنم!

اور راید کردن استایل قالب

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

ُSajadfa.ir

کاربر عضو
1/3/17
148
0
16
26
مشهد
سلام،

شما این کد رو باید بذارید تو functions.php قالبتون ولی بنظرم این کار درستی نیست چون همه ی بخش های دیگه هم ممکنه از ساختار بیفتن. (یه تست بکنید)

add_filter( 'woocommerce_enqueue_styles', 'sajadfa_unset_styles' );
function sajadfa_unset_styles( $enqueue_styles ) {
unset( $enqueue_styles['woocommerce-general'] );
unset( $enqueue_styles['woocommerce-layout'] );
unset( $enqueue_styles['woocommerce-smallscreen'] );
return $enqueue_styles;
}
add_filter( 'woocommerce_enqueue_styles', '__return_false' );


اگه فقط تو تب ها مشکل بوجود اومده با یه CSS میشه درستش کرد. فقط مشکلتون ساختار بهم ریخته تب هاست؟

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

amirfff

تازه وارد
24/2/17
61
0
6
خونه
سلام،

شما این کد رو باید بذارید تو functions.php قالبتون ولی بنظرم این کار درستی نیست چون همه ی بخش های دیگه هم ممکنه از ساختار بیفتن. (یه تست بکنید)

add_filter( 'woocommerce_enqueue_styles', 'sajadfa_unset_styles' );
function sajadfa_unset_styles( $enqueue_styles ) {
unset( $enqueue_styles['woocommerce-general'] );
unset( $enqueue_styles['woocommerce-layout'] );
unset( $enqueue_styles['woocommerce-smallscreen'] );
return $enqueue_styles;
}
add_filter( 'woocommerce_enqueue_styles', '__return_false' );


اگه فقط تو تب ها مشکل بوجود اومده با یه CSS میشه درستش کرد. فقط مشکلتون ساختار بهم ریخته تب هاست؟
بله، الان تب ها به هم نریخته، بلکه استایلی که جایگزین شده، واکنش گرا نیست ، استایل خود قالب که اور راید میشه، واکنش گراست.

فقط اگر توی صفحه ی محصولات این فایل فراخوانی نشه کافیه، چون تا جایی که دیدم توی این صفحه اصلا هیچ کاربردی نداره.

حالا امتحان میکنم شاید اصلا نیازی به این استایل نباشه!

 

amirfff

تازه وارد
24/2/17
61
0
6
خونه
سلام،

شما این کد رو باید بذارید تو functions.php قالبتون ولی بنظرم این کار درستی نیست چون همه ی بخش های دیگه هم ممکنه از ساختار بیفتن. (یه تست بکنید)

add_filter( 'woocommerce_enqueue_styles', 'sajadfa_unset_styles' );
function sajadfa_unset_styles( $enqueue_styles ) {
unset( $enqueue_styles['woocommerce-general'] );
unset( $enqueue_styles['woocommerce-layout'] );
unset( $enqueue_styles['woocommerce-smallscreen'] );
return $enqueue_styles;
}
add_filter( 'woocommerce_enqueue_styles', '__return_false' );


اگه فقط تو تب ها مشکل بوجود اومده با یه CSS میشه درستش کرد. فقط مشکلتون ساختار بهم ریخته تب هاست؟
بعد این کد دقیقا استایل woocomerce.css رو از داخل فولدر افزونه ی ووکامرس هدف قرار میده دیگه؟ چون اون مشکله

 

ُSajadfa.ir

کاربر عضو
1/3/17
148
0
16
26
مشهد
بعد این کد دقیقا استایل woocomerce.css رو از داخل فولدر افزونه ی ووکامرس هدف قرار میده دیگه؟ چون اون مشکله
امیر آقا بخش های مختلفی رو هدف قرار میده ، اون سه خطی که به ترتیب نوشته unset. بخش عمومی ، طرح بندی و smallscreen احتمالا مربوط به CSS های موبایله.

 

amirfff

تازه وارد
24/2/17
61
0
6
خونه
امیر آقا بخش های مختلفی رو هدف قرار میده ، اون سه خطی که به ترتیب نوشته unset. بخش عمومی ، طرح بندی و smallscreen احتمالا مربوط به CSS های موبایله.
امتحان کردم، فایده نداشت و بازم فایل css رو میاره!

مگه فانکشن توی قالب سایتو نباید اینو توش نوشت؟

 

amirfff

تازه وارد
24/2/17
61
0
6
خونه
دوستان با تغییر نام اون استایل از فولدر ووکامرس مشکل حل میشه، شاید من نمیدونم کجا این کد رو وارد کنم که فراخوانی نکنه، میشه بگین دقیق کجا بزارم؟

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,126
143
63
31
PersianScript
دوستان راهنمایی کردن! لطفا فایل فانکشن قالبتون رو اینجا بگذارید بررسی کنیم.

 

amirfff

تازه وارد
24/2/17
61
0
6
خونه
دوستان راهنمایی کردن! لطفا فایل فانکشن قالبتون رو اینجا بگذارید بررسی کنیم.
با سلام، در خلال این مشکل، ووکامرس رو اپدیت کردم به نسخه ی 3 و اصا دیگه صفحه ی محصولات لود نمیشه!

اگر مشکل قابل حل نیست بکاپ رو بازگردانی کنم!

این محتوای فایل فانکشنز داخل روت قالب هست:

کد:
<?php defined( 'ABSPATH' ) OR die( 'This script cannot be accessed directly.' );

/**
 * Include all the needed files
 *
 * (!) Note for Clients: please, do not modify this or other theme's files. Use child theme instead!
 */

if ( ! defined( 'US_ACTIVATION_THEMENAME' ) ) {
	define( 'US_ACTIVATION_THEMENAME', 'Impreza' );
}

$us_theme_supports = array(
	'plugins' => array(
		'js_composer' => '/framework/plugins-support/js_composer/js_composer.php',
		'Ultimate_VC_Addons' => '/framework/plugins-support/Ultimate_VC_Addons.php',
		'revslider' => '/framework/plugins-support/revslider.php',
		'contact-form-7' => NULL,
		'gravityforms' => '/framework/plugins-support/gravityforms.php',
		'woocommerce' => '/framework/plugins-support/woocommerce/woocommerce.php',
		'codelights' => '/framework/plugins-support/codelights.php',
		'wpml' => '/framework/plugins-support/wpml.php',
		'bbpress' => '/framework/plugins-support/bbpress.php',
		'tablepress' => '/framework/plugins-support/tablepress.php',
		'the-events-calendar' => '/framework/plugins-support/the_events_calendar.php',
	),
);

require dirname( __FILE__ ) . '/framework/framework.php';

unset( $us_theme_supports );
 

ُSajadfa.ir

کاربر عضو
1/3/17
148
0
16
26
مشهد
اگر مشکل قابل حل نیست بکاپ رو بازگردانی کنم!
سلام امیر آقا

بله فعلا نباید آپدیت می کردید ، تا پوسته و پلاگین ها با ووکامرسی 3 سازگاری پیدا کنن. بنابراین باید بازگردانی کنید.

---

فایل functions.php تون خالی از اون کدیه که من بهتون دادم. اگه مشکلتون جزییه بگید من یه کد CSS بدم از این مشکل خلاص بشید.

 

amirfff

تازه وارد
24/2/17
61
0
6
خونه
سلام امیر آقا

بله فعلا نباید آپدیت می کردید ، تا پوسته و پلاگین ها با ووکامرسی 3 سازگاری پیدا کنن. بنابراین باید بازگردانی کنید.

---

فایل functions.php تون خالی از اون کدیه که من بهتون دادم. اگه مشکلتون جزییه بگید من یه کد CSS بدم از این مشکل خلاص بشید.
بله دیدم فایده نداشت، برش داشتم، مرسی از پیگیری، من انتهای این متن اضافه کرده بودم.

همون روش پاک کردن محتوا رو پیش گرفتم. با تشکر:)