مشکل در فارسی نشدن ووکامرس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sa9658.ha@gmail.com

تازه وارد
با سلام

بعد از نصب ووکامرس و فارسی ساز ووکامرس هنوز ووکامرس در حالت انگلیسی باقی مونده.البته واحد های پولی ایران در تنظیمات ووکامرس موجود هست.ترتیب نصب هم که اول فارسی ساز و فعال سازی بعد خود ووکامرس رعایت کردم .ام مشکل حل نمیشه.

ممنون میشم که راهنماییم کنین.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

miladjef

کاربر عضو
فکر کنم شما برعکس کار انجام دادین یعنی باید اول ووکامرس نصب بشه و بعد فارسی ساز نصب بشه.

حسـام

کاربر عضو
با سلام

بعد از نصب ووکامرس و فارسی ساز ووکامرس هنوز ووکامرس در حالت انگلیسی باقی مونده.البته واحد های پولی ایران در تنظیمات ووکامرس موجود هست.ترتیب نصب هم که اول فارسی ساز و فعال سازی بعد خود ووکامرس رعایت کردم .ام مشکل حل نمیشه.

ممنون میشم که راحنماییم کنین.
احتمال داره از قالبتون هم باشه - یکی از قالب های پیش فرض مثل 2014 و راه اندازی کنید ببینید درست میشه

احتمال داره حالت پیش فرضتون هم فارسی نباشه

miladjef

کاربر عضو
یه سری عکس از محیط پنل قرار بدید و بگید از چه قالبی استفاده می کنید(و عکس های از  قسمت های باشه که فارسی نشده)

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
دوستان این مشکل رو منم دیشب داشتم . هر چی کلنجار رفتم درست نشد . یعنی زبان فارسی ساز انگار وجود خارجی نداشت ولی واحد پولی و استانها و .... اکی بودن .

رو قالب 2015 و با غیرفعال بودن همه افزونه ها هم تست کردن نشد .در نهایت دل رو زدم به دریا و زدم وردپرسم رو پاک کردم و دوباره نصب کردم  باز هم درست نشد و مجبور شدم دوباره بکاپ قبلی رو از هاستینگ بگیرم و برگردونم .

برای رفع این مشکل موقت کار زیر رو مثل من انجام بدید :

فایل زیر رو دانلود کنید و محتویاتش که 2 فایل با پسوند mo هستند رو در مسیر زیر آپلود کنید درست میشه :

public_html/wp-content/languages/plugins

آخرین ویرایش توسط مدیر:

sa9658.ha@gmail.com

تازه وارد
ممنونم دوستان خودم حلش کردم.

روش حل مشکل:افزونه جلالی نصب نبود و وردپرس در قسمت تنظیمات روی ایران ست نشده بود. با ست کردن وردپرس روی ایران و منطقه زمانی ایران ووکامرس فارسی شد.

ممنونم از لطف دوستان و راهنمایی هاشون.

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
ممنونم دوستان خودم حلش کردم.

روش حل مشکل:افزونه جلالی نصب نبود و وردپرس در قسمت تنظیمات روی ایران ست نشده بود. با ست کردن وردپرس روی ایران و منطقه زمانی ایران ووکامرس فارسی شد.

ممنونم از لطف دوستان و راهنمایی هاشون.

وردپرستون نسخه فارسیه؟
در بالا به شما یادآوری شدکه آیا وردپرستون فارسیه؟

موضوع حل و بسته شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا