سلام خسته نباشین صفحه فروشگاه بعد از تغییر آدرس محصولات رو نشون نمیده
M Moain تازه وارد 2/3/14 #2 سلام خسته نباشین صفحه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بعد از تغییر آدرس محصولات رو نشون نمیده
سلام خسته نباشین صفحه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بعد از تغییر آدرس محصولات رو نشون نمیده
Mohammad مدیر انجمن پرسنل مدیریت 2/3/14 #3 وارد تنظیمات ووکامرس بشید و از بخش برگه ها دوباره صفحه فروشگاه رو انتخاب کنید
M Moain تازه وارد 2/3/14 #4 وارد تنظیمات ووکامرس بشید و از بخش برگه ها دوباره صفحه فروشگاه رو انتخاب کنید کلیک کنید تا گسترش یابد... ممنون مشکل درست شد. 2 سوال دیگه 1. محصول را به عنوان محصول ویژه انتخاب می کنم و کدش هم پاک نمی کنم ولی تو صفحه اول به عنوان محصول ویژه نمایش داده نمیشه. 2. وقتی 2تا عکس برای محصول قرار می دم گزینه اضافه به سبد خرید کار نمی کنه. مثلا در لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. پست.
وارد تنظیمات ووکامرس بشید و از بخش برگه ها دوباره صفحه فروشگاه رو انتخاب کنید کلیک کنید تا گسترش یابد... ممنون مشکل درست شد. 2 سوال دیگه 1. محصول را به عنوان محصول ویژه انتخاب می کنم و کدش هم پاک نمی کنم ولی تو صفحه اول به عنوان محصول ویژه نمایش داده نمیشه. 2. وقتی 2تا عکس برای محصول قرار می دم گزینه اضافه به سبد خرید کار نمی کنه. مثلا در لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. پست.
Mohammad مدیر انجمن پرسنل مدیریت 2/3/14 #5 1. مربوط به قالب هست 2. مربوط به css قالب هست که کد ارسال دیدگاه روی دکمه میاد و دکمه فکر میکنید که غیر فعال هستش...
1. مربوط به قالب هست 2. مربوط به css قالب هست که کد ارسال دیدگاه روی دکمه میاد و دکمه فکر میکنید که غیر فعال هستش...