مشکل در لاگین به سایت وردپرس

amirrahimi69

کاربر عضو
دوستان عزیز سلام

من یه مشکل خنده دار دارم :71:

سایت رو قالب بی گذاشتم و قسمت " نمایش صفحه در دست ساخت برای کاربران لاگین نشده " رو فعال کرده بودم ، از ورد پرس خارج شدم و الان هرکاری میکنم به صفحه لاگین نمیره ، نه wp-admin و نه wp-login

ممنون میشم راهنمایی کنید .  www.mjbt.ir

Mehr@ban

کاربر عضو
سلام

الان فقط این به ذهنم میرسه!

چون این تنظیمات از پنل قالب فعال شده: اینکه قالب رو از دیتابیس تغییر بدی.

تا ایده بعدی ... :-"

amirrahimi69

کاربر عضو
سلام

الان فقط این به ذهنم میرسه!

چون این تنظیمات از پنل قالب فعال شده: اینکه قالب رو از دیتابیس تغییر بدی.

تا ایده بعدی ... :-"
ممنون از راهنماییت ،  متاسفانه نشد ،  در اولین اقدام همین کارو کردم ، ولی من فقط یک قالب داشتم روی سایت ، چندتا رو توی پوشه تم آپلود کردم و اسمشو توی دیتابیس تقدیر دادم اما اصلا سایت بالا نمیومد ، فک کنم وقتی قالبی رو آپلود میکنم باید یه بار برم توی ورد پرس تا اون رو تشخیص بده .

harbiline

Edris
درود

نیازی به دیتابیس نبودش تقریبا اشتباه کردید

اگر دیدی مشکلی این چنینی دارید بری داخل سی پنل - بخش جایی که قالب هارو آپلود میکنید اسم قالب رو عوض کنید

و اگر بازم نشدش بخش افزونه ها کل افزونه هارو اسم هاشون رو عوض کنید

که 99 درصد مواقع جواب میدهد

موفق باشید

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

ساده ترین حالت این هستش شما کافیه پوسته 2015 یا 2014 یا 2016 رو آپلود کنی بعد از اتمام کار آپلود پوشه تم فعلی رو تو هاست زیپ می کنی و بعدش فقط پوشه تم رو حذف می کنی چون این 3 تا تم پیش فرض اولیه هستند و در بیشتر موارد ذخیره شدن پس باید از قسمت مدریت وارد بشی چون تنظیمات قالب قبلی نادیده گرفته میشه . هرتغییری داده شده باید برگردونی حالت اولش ضمنا مطمئنی این قسمت که فعال کردی به پوسته مربوط میشه چون داره ریدایرکت می کنه و این عمل حتما به شما زمان خروج یه آدرسی داده باید باشه

موفق باشی

amirrahimi69

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

ساده ترین حالت این هستش شما کافیه پوسته 2015 یا 2014 یا 2016 رو آپلود کنی بعد از اتمام کار آپلود پوشه تم فعلی رو تو هاست زیپ می کنی و بعدش فقط پوشه تم رو حذف می کنی چون این 3 تا تم پیش فرض اولیه هستند و در بیشتر موارد ذخیره شدن پس باید از قسمت مدریت وارد بشی چون تنظیمات قالب قبلی نادیده گرفته میشه . هرتغییری داده شده باید برگردونی حالت اولش ضمنا مطمئنی این قسمت که فعال کردی به پوسته مربوط میشه چون داره ریدایرکت می کنه و این عمل حتما به شما زمان خروج یه آدرسی داده باید باشه

موفق باشی
ممنون از راهنمایی

طبق گفته سما پیش رفتم و درست شد مرسی

مربوط به قالب بود این مشکل

09ec-logo-Copy-Copy-Copy.png

بالا