مشکل در نصب اسکریپت

amirgold

تازه وارد
سلام

من در نصب اسکریپت تقریبا تازه وارد و نا آشنا هستم . و تا الان فقط موفق به نصب یه اسکریپت اونم فروش کارت شارژ شدم. راستش من الان نیاز به این دارم اسکریپت اعلام نمرات نصب کنم اما نمیشه . میشه یه نفر توضیح بده؟

iranenaz

کاربر عضو
سلام من در نصب اسکریپت تقریبا تازه وارد و نا آشنا هستم . و تا الان فقط موفق به نصب یه اسکریپت اونم فروش کارت شارژ شدم. راستش من الان نیاز به این دارم اسکریپت اعلام نمرات نصب کنم اما نمیشه . میشه یه نفر توضیح بده؟
بفرمایید چکار کردید و مشکل کجاست (چی نمیشه ؟!)

virangar

کاربر عضو
فایل Config.php تو پوشه Admin رو پیکربندی کردی دوست من؟

amirgold

تازه وارد
میشه مراحلی که برای نصب این اسکریپت باید انجام بشه رو برای من توضیح بدین. و همینطور پیکر بندی فایل config.php . ممنون میشم مراحل نصب این اسکریپت رو برام توضیح بدین.

iranenaz

کاربر عضو
میشه مراحلی که برای نصب این اسکریپت باید انجام بشه رو برای من توضیح بدین. و همینطور پیکر بندی فایل config.php . ممنون میشم مراحل نصب این اسکریپت رو برام توضیح بدین.
ابتدا فایلها را بر روی سرور خود آپلود کنید.

یک بانک اطلاعات و کاربر مربوط به آن را بسازید

فايل موجود install.sql رو در ديتابيس ساخته شده برای اينکار ايمپورت کنيد.

فايل config.php در شاخه admin رو باز کرده و اطلاعات ديتابيس و مدیریت رو در اون وارد کنيد.

(نقل از سایت سازنده)

تنظیمات کانفیک

:) */​
کد:
define("sql_database_name","_database_"); /* اسم بانک  */define("sql_host","localhost"); /* هاست بانک ، اگر بانک روی سرور خودتون هست دست نزنید  */define("sql_user","_user_"); /* یوزر بانک  */define("sql_pass","_pass_"); /* پسورد بانک  */define("root_url","http://www.miladkhezri.ir/School/demo/admin"); /* آدرس  */define("admin_user","admin"); /* شناسه مدیر  */define("admin_pass","123456");/* پسورد مدیر  */define("log_mode","0"); /* گزارشات  */define("email","info@miladkhezri.ir"); /* آدرس ایمیل  */define("per_page","20");/* تعداد در صفحه  *//* تنظیمات اس ام اس  */define("sms_user","host");/* یورز پنل اس ام اس  */define("sms_pass","999"); /* پسورد پنل اس ام اس  */define("sms_host",""); /* آدرس هاست پنل اس ام اس  */define("sms_tel",""); /* شماره اختصاصی پنل اس ام اس  */define("sms_host_ip","95.211.83.210"); /* آی پی پنل اس ام اس  */define("max_sms_send_in_week",2); /* بیشترین ارسال اس ام اس در هفته برای هر کاربر */ define("nomre_prefix","x"); /* نمیدونم چیه

define("sql_host","localhost"); /* هاست بانک ، اگر بانک روی سرور خودتون هست دست نزنید */
define("sql_user","_user_"); /* یوزر بانک */
define("sql_pass","_pass_"); /* پسورد بانک */
define("root_url","http://www.miladkhezri.ir/School/demo/admin"); /* آدرس */
define("admin_user","admin"); /* شناسه مدیر */
define("admin_pass","123456");/* پسورد مدیر */
define("log_mode","0"); /* گزارشات */
define("email","info@miladkhezri.ir"); /* آدرس ایمیل */
define("per_page","20");/* تعداد در صفحه */
/* تنظیمات اس ام اس */
define("sms_user","host");/* یورز پنل اس ام اس */
define("sms_pass","999"); /* پسورد پنل اس ام اس */
define("sms_host",""); /* آدرس هاست پنل اس ام اس */
define("sms_tel",""); /* شماره اختصاصی پنل اس ام اس */
define("sms_host_ip","95.211.83.210"); /* آی پی پنل اس ام اس */
define("max_sms_send_in_week",2); /* بیشترین ارسال اس ام اس در هفته برای هر کاربر */

define("nomre_prefix","x"); /* نمیدونم چیه :) */​

کد:
[RIGHT]define("sql_database_name","_database_"); /* اسم بانک  */[/RIGHT]

amirgold

تازه وارد
واقعا ممنونم. هم از اطلاعات و هم از سرعت باسخگویی . فکر کنم فهمیدم. میرم ایشالله که درست میشه . به هر حال ازتون خیلی ممنون

amirgold

تازه وارد
ببخشید یه مشکل. من این اسکریپت رو نصب کردم و همه چی درست کار میکرد . من از اکانت مدیریت برای امتحان اکانت یه دانش آموز رو ساختم. بع حالا هر چی از صفحه اصلی یوزر و پسورد رو میزنم فقط دوباره صفحه اصلی باز میشه. یعنی فقط به آدرس یه دونه # اضافه میشه که در نتیجه باز صفحه اصلی میاد . خب میخواستم بدونم الان آدرس اکانت کاربر چیه؟ و چرا اینجوری میشه؟

sorans

تازه وارد
سلام دوست عزیز

جان

من مشکل با آدرس دارم

define("root_url","http://www.miladkhezri.ir/School/demo/admin"); /* آدرس */

وقتی میخوام وارد پنل مدیر شوم پیغام 404 رو میده

چیکار باید بکنم داداش ؟

lahijsabz

کاربر عضو
درود

بعضي وقتا بعضي از اسكريپت ها رو بايد تو روت نصب كني حالا اگه تو روت چيزه خاصي نصب كردين با تو ساب دامين نصب كنين تا مشكل مرتفع گردد

بالا