مشکل در نوشتن پارسی در قالب html

• نویسنده موضوع djary
  • تاریخ شروع

djary

کاربر عضو
سلام خسته نباشید من یک قالب html دارم انگلیسی هست وقتی توش پارسی مسنویسم حروف جدا جدا می نویسه مثل این "

ای ت در خ ب"

یوتی اف 8 هم گذاشتم اما درست نشود مشکل از گجاست ؟

چطوری می تونم درست تایپ کنم ؟

با سپاس

alifiresoft

کاربر عضو
این مشکل میتونه هم از طرف ویندوز شما باشه و هم مرورگرتون. ابتاد مرورگرتون رو عوض کنید و اگه درست نشد روی یک ویندوز دیگه تست کنید.

mahdiali35

کاربر عضو
سلام خسته نباشید من یک قالب html دارم انگلیسی هست وقتی توش پارسی مسنویسم حروف جدا جدا می نویسه مثل این "
ای ت در خ ب"

یوتی اف 8 هم گذاشتم اما درست نشود مشکل از گجاست ؟

چطوری می تونم درست تایپ کنم ؟

با سپاس

میتونه استفاده شدن از یک فایلی باشه که با زبان فارسی مشکل داره ...کتابخانه ی cufon اگه اسمش رو درست گفته باشم با زبان فارسی مشکل داره ... این فایل یا فایلهای دیگه ممکنه باعث این مشکل شده باشه ... دمویی لینک دانلودی هم اگه قرار بدید بهتر میشه بررسی کرد...

شاد باشید ...

djary

کاربر عضو
این قالب هستش

mahdiali35

کاربر عضو
درود...

من مشکلی نداشتم ... فقط encoding رو باید روی utf-8 withhot BOM بزارید ...

شاد باشید ...

djary

کاربر عضو
والا من هم همین کار رو کردم بخشی از قسمت ها درست هست بعضی دیگر هم همونطور که گفتم

مثلا بخش خبر نامش وقتی پارسی مینویسم قاطی نشون میده همونطور که گفتم

mahdiali35

کاربر عضو
والا من هم همین کار رو کردم بخشی از قسمت ها درست هست بعضی دیگر هم همونطور که گفتممثلا بخش خبر نامش وقتی پارسی مینویسم قاطی نشون میده همونطور که گفتم
قبل از اینکه شروع به ویرایش فایل بکنید باید روی utf-8 withhot BOM قرار بدید ...

shz_furion

کاربر عضو
تا اونجایی که من میدونم با notepad++ میشه راحت درستش کرد.یا encoding روی utf-8 باید جواب بده یاutf-8 withhot BOM.اگر درست نشده،ممکنه قالب از یک فونت مخصوص انگلیسی استفاده میکنه.برای اینکار کافیه توی استایلش برید و فونت رو مثلا tahoma بزارید.دیگه راهی به ذهنم نمیرسه :39:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
روی سایتی جایی بیارش بالا کمک کنیم...

Black_Sky

کاربر عضو
شما كد

کد:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
در زير بخش <head> قرار دهيد

بالا