مشکل در ورود به پیشخوان، HTTP Error 500، یا php fatal error

omid.arjmandi

تازه وارد
27/9/17
43
0
6
سلام دوستان
بعد از مشکل در به روز رسانی بعضی از افزونه هام دیگه نمیتونم وارد بخش پیشخوانم بشم
ارور اولیه HTTP Error 500 بود
رفتم از داخل سی پنل بخش ارور ها دیدم این ارور رو داده
کسی از دوستان میدونه چطور باید حلش کنم
ممنون

کد:
[15-Nov-2018 16:25:54 UTC] PHP Fatal error:  Call to undefined function wp_get_current_user() in /datas/parstebn/public_html/wp-includes/capabilities.php on line 539
 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
14,997
44
48
30
PersianScript
لطفا یک بار وردپرس رو مجدد آپلود کنید در هاست.

 

omid.arjmandi

تازه وارد
27/9/17
43
0
6
@Mohammad 

اینجور کل اطلاعات سایتم از دست میره که چون نمیتونم از داخل پیشخوان بکاپ بگیرم از اطلاعاتم

 

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
1,899
68
48
38
استان تهران
با سلام دوست عزیز

این روش رو به خاطر بسپار

از داخل پنل سرور وارد میشی

میری داخل پوشه افزونه ها اون افزونه هایی رو که بروزرسانی کردی رو تو یک پوشه جدید و در یک پوشه مجدد قرار میدی اینجوری فراخوان نمیشن

بعد داخل سایت وارد میشید و دونه دونه اونها را تست می گیرید کدوم اشکال دارند

این روش در مورد قالب ها هم قابل اجراست

یادت باشه اگر افزونه کش داشته باشی باید پوشه های مرتبط با کش رو حذف یا جابجا کنی

احتمالا پس از اینکار برای ورود تا دوبار خطا می بینی که با رفرش درست میشه

ضمنا قبل از بروزرسانی ها دقت کنید که پیش نیاز افزونه ها و قالب شما چیست مثلا نسخه php 7 به بالا الان یک اولویت است

موفق باشید

 

omid.arjmandi

تازه وارد
27/9/17
43
0
6
@جاویدان 

سلام مجدد
کل افزونه هارو تو یه پوشه دیگه ریختم و دونه دونه آوردم برای نصب کردن داخل پوشه پلاگین
الان به یه مشکل خوردم
هرکاری میکنم ووکامرس رو نمیتونم نصب کنم
البته الان سایتم میاد بالا و محصولاتم هستن ولی هرچی رو کلیک میکنم دوباره صفحه اول رو بالا میاره، نمیدونم این بخاطر کش های باقی موندست یا چیز دیگه
اگه کمک کنین ممنون میشم

 

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
1,899
68
48
38
استان تهران
با سلام دوست عزیز

در هنگام تست افزونه ها شما باید افزونه های کش رو غیر فعال کنید و حتما تنظیماتشون رو بررسی کنید که فعال نمونده باشند

ضمنا خالی کردن کش قبل از غیر فعال کردن و بعد از غیر فعال کردن بصورت دستی هم الزامی است زیرا از لحضه خالی کردن امکان بارگذاری کش هست .

ضمنا باید مرورگر خودتون هم در لحظه رو با CTRL+F5 در صفحه خود مرورگر خالی کنید تا مطمئن شید همچی درسته.

نکته مهم اینه که شما در هنگام تست اولیه یا افزونه یا هر مرحله ای از سیات اگر کش دارید باید غیر فعال باشد تا اشکالات را پیدا کنید کش همیشه نقطه آخر کار باید باشد.

الزامات مورد نیاز افزونه و قالب را بخونید

موفق باشید

 

omid.arjmandi

تازه وارد
27/9/17
43
0
6
@جاویدان 
سلام مجدد
من w3 total cache رو نصب کردم و کشو پاک کردم و بعد خودشو پاک کردم و باز هم ووکامرس نصب نشد
و تو نصب گیر میکنه
دقیقا مثل تصویر زیر

1111.png

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
1,899
68
48
38
استان تهران
با سلام دوست عزیز

بهتره همه افزونه ها را غیر فعال کنید همه را

سپس اقدام به نصب وکامرس کنید قالب فعلی رو هم به یک پیش فرض مثلا 2017 تغییر دهید.

اگر دیدید نصب شد یعنی تداخل بین وکامرس یا با قالب یا با افزونه وجود دارد.

یک نکته اگر دیدید نصب نشد ببینید میزان آپلود در سرور شما چقدر است و آیا محدودیت دارد.

یک راه نصب ساده اینست وکامرس را خودتان دانلود و در بخش پلاگین وردپرس در سرور آپلود و اکسترکت کنید سپس فقط از بخش افزونه ها فعال کنید

موفق باشید

 

omid.arjmandi

تازه وارد
27/9/17
43
0
6
@جاویدان 
ممنون از پاسخگویی تون
از روش آخر تونستم نصبش کنم
البته زمان و حجم آپلودم اضافه کرده بودم ولی نشده بود