مشکل عدم نمایش مشخصات محصول

mehdiace

کاربر عضو
سلام دوستان عزیز

من برای مشخصات محصولاتم از افزونه Product Specifications for Woocommerce استفاده می کنم برای دسته بندی مشخصات محصولاتم

اما وقتی محصولی را میخوام مقایسه کنم این مشخصاتی که با این افزونه وارد کردم نمایش نمیده چیکار میشه کرد؟

mehdiace

کاربر عضو
دوستان این موضوع خیلی برام مهمه ممنون میشم راهنمایی کنید

masoud ashoori

کاربر عضو
با سلام و احترام
ابتدا یادآوری می شود در هنگامی که تاپیک ایجاد میکنید به شما اطلاع داده میشود که برای دریافت پاسخ حداقل 48 ساعت منتظر بمانید :53:

بعلاوه افزونه ای که اعلام کرده اید کاربرد عمومی ندارد و معدود کاربرانی هستند که از این افزونه استفاده کرده باشند.

و در نظر داشته باشید خود وردپرس هم یک اخطار درج کرده است با توجه به اینکه خیلی وقت است این افزونه آپدیت نشده است ممکن است با آپدیت های وردپرس سازگار نباشد.

You must be registered for see images attach

بهتر هست به فکر افزونه دیگری برای این کار باشید که من JC WooCommerce Advanced Attributes رو بهتون پیشنهاد می کنم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mehdiace

کاربر عضو
با سلام و احترام
ابتدا یادآوری می شود در هنگامی که تاپیک ایجاد میکنید به شما اطلاع داده میشود که برای دریافت پاسخ حداقل 48 ساعت منتظر بمانید :53:

بعلاوه افزونه ای که اعلام کرده اید کاربرد عمومی ندارد و معدود کاربرانی هستند که از این افزونه استفاده کرده باشند.

و در نظر داشته باشید خود وردپرس هم یک اخطار درج کرده است با توجه به اینکه خیلی وقت است این افزونه آپدیت نشده است ممکن است با آپدیت های وردپرس سازگار نباشد.

بهتر هست به فکر افزونه دیگری برای این کار باشید که من JC WooCommerce Advanced Attributes رو بهتون پیشنهاد می کنم.
سلام دوست گرامی خیلی ممنونم از راهنماییتون

بله حق با شما ببخشید عجله کردم اخه خیلی وقت گذاشتم گروه بندی کردم و وقتی دیدم نمایش نمیده تو مقایسه ها واقعا حالم گرفته شدم

باز ممنونم

mehdiace

کاربر عضو
با سلام و احترام

ببخشید بزرگوار من ازین افزونه ای مه پیشنهاد دادید تو متغییر ها استفاده کردم اما قیمت ها اعمال نمیشه علتش چیه؟

بالا