مشکل لود نشدن نصف سایت

mihancyber

تازه وارد
درود بر شما امروز سایت من به مشکلی عجیبی برخورد کرد :104: ابتدا برچسب ها و دسته بندی ها حذف شد که وقتی با سرویس دهنده صحبت کردم مشکل از طرف اونا بود و برطرف شد اما قبل از اینکه مشکل اول حل بشه بدون اینکه تنظیماتی رو دست بزنم ستون سایت به همراهی نیمی از سایت به هیچ عنوان لود نمی شوند اما برچسب ها و دسته بندی ها برگشته اند و از همه عجیب تر وقتی روی یکی از مطلب برای خواندن ادامه مطلب کلیک می کنید سایت مشکلی نداره و ستون ها با گذاری می شوند اما ایندکس مشکل داره کسی هست بدونه باید چی کار کرد ؟ =;

سی ام اس : وردپرس

سایت :

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
مربوط به قالب هست

کد:
<b>Catchable fatal error</b>:  Object of class WP_Error could not be converted to string in <b>/home3/mihancyb/public_html/gameing/wp-content/themes/sahifa/functions/home-cats.php</b> on line <b>143</b><br />

mihancyber

تازه وارد
خب نمیشه راهنمایی کنید باید چی کار کنم ؟ آخه یک دفعه اینطور شد

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
فایل های قالب رو مجدد اپلود کنید.

mihancyber

تازه وارد
فایل های قالب رو مجدد اپلود کنید.
چند بار نصب کردم دوباره , تغییر نام دادم , فال هارو ویرایش کردم اما باز همون مشکل وجود داره و اصلا نمی دونم مشکل چیه که نصف پنل مدیریت قالب خالیه :redfadce:

IAMIR

کاربر عضو
شما همون قالب آپ کن . تمام . ویرایشی که خودت اعمال کردی شاید اشتباه بود .

مثلا حلقه for نبستی یا دستور if نبستی . تو قالب .

این امکانم هست . که توی تغییرات هاستت که میزبان اعمال کرده . بعضی از توابع غیر فعال شده باشه .

mihancyber

تازه وارد
منم بهشون میگم آخه تغییرات برای فوردین بود من غیر از مطلب و دو تا بنر هیچ تغییری در سایت ندادم /قالب نسخه انگلیسی رو هم نصب کردم اما باز مشکل داشت .پس شما احتمال میدید همون از سرویس دهنده باشه !!! برم سراغشون

ممنون بابت کمک هاتون

بالا