مشکل وارد شدن به سایت لطفا کمک کنید

lp5700

تازه وارد
من 3 روزه به همچین مشکلی برخوردم نمبتونم وارد سایت بشم :-s

کسی میتونه کمکم کنه :63: :39: :63:

ارور : خطا: کوکی*ها به خاطر خروجی غیرمنتظره مسدود هستند. برای راهنمایی، لطفاً را ببینید یا را امتحان کنید.

عکسشم اینه

attachment.php

You must be registered for see images attach

farsadf

کاربر عضو
این ارور ناشی از دخالت در کوکی توسط قالب یا افزونه هست که تنها راهش هم تست به صورت تک تک و استفاده از قالب 2014 یا 2013 وردپرس هست بعد از تغییر قالب به یکی از این دو پوسته یک به یک افزونه ها را از طریق هاست غیر فعال کنید ( با تغییر نام پوشه افزونه ) سپس افزونه ی مشکل دار را پاک یا غیر فعال نمایید.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
در مرحله دوم ، از مرورگر شما هم میتونه باشه... تنظیمات v / p ان هم بی تاثیر نیست

lp5700

تازه وارد
در مرحله دوم ، از مرورگر شما هم میتونه باشه... تنظیمات v / p ان هم بی تاثیر نیست
با وی پی ان و بی وی پی ان هم تست کردم حتی از کامپیوتر دیگه هم خواستم وارد شم همینو میگفت تنظیمات مرور گر هم پاک کردم نشد اما مشکل اینه هر دو تا سایتی که دارم این شکلی شدن

lp5700

تازه وارد
این ارور ناشی از دخالت در کوکی توسط قالب یا افزونه هست که تنها راهش هم تست به صورت تک تک و استفاده از قالب 2014 یا 2013 وردپرس هست بعد از تغییر قالب به یکی از این دو پوسته یک به یک افزونه ها را از طریق هاست غیر فعال کنید ( با تغییر نام پوشه افزونه ) سپس افزونه ی مشکل دار را پاک یا غیر فعال نمایید.
یعنی الان شما میگید اشکال از بک افزونس ؟

من اخرین باری که رفتم تو سایت زدم افزونه هام آپ شن

بعد 2 روز که سر زدم به سایت دیدم این شکلی شده

hamed12

کاربر عضو
از داخل هاست به قسمت wp-content/plugins برید و تمامی افزونه ها تون رو کپی کنید و داخل یک فولدر برزین ببنید مشکل رفع میشه یا نه

اگه نشد بگید تا یک راه حل دیگه بهتون بگم

lp5700

تازه وارد
از داخل هاست به قسمت wp-content/plugins برید و تمامی افزونه ها تون رو کپی کنید و داخل یک فولدر برزین ببنید مشکل رفع میشه یا نهاگه نشد بگید تا یک راه حل دیگه بهتون بگم
اره این کارو کردم شد

ولی حالا از کجا بفهمم که مشکل از کدوم افزونس

من که همه رو الان مرخص کردم ؟؟

saeedpersian

کاربر عضو
خوب با سعي و خطا

حالا (كه مشكلتون حل شده) دونه دونه افزونه هايي كه از آدرس plugins ورداشته بوديد رو برگردونيد و هر بار صفحه ورود به وردپرسو چك كنيد بينيد موقع بازيافت كدوم افزونه دوباره مشكل بوجود مياد.

بالا