M mansarifar تازه وارد 17/11/16 23 1 3 27/2/19 #2 من از وقتی وردپرس اپدیت کردم دیگه مود پیشرفته کامپوزر توی بک اند کار نمیکنه فقط فرانت کار میکنه. ویرایشگر کلاسیک نصب کردم. گوتنبرگ و غیرفعال کردم.وردپرس و برگردوندم به ورژن قبلی . بازم درست نشده. چیکار باید کرد؟ Reactions: جاویدان
من از وقتی وردپرس اپدیت کردم دیگه مود پیشرفته کامپوزر توی بک اند کار نمیکنه فقط فرانت کار میکنه. ویرایشگر کلاسیک نصب کردم. گوتنبرگ و غیرفعال کردم.وردپرس و برگردوندم به ورژن قبلی . بازم درست نشده. چیکار باید کرد؟
M mehrdad97 تازه وارد 18/4/18 25 6 3 24/5/19 #2 آیا دیگر نسخه به روز شده این ویرایشگر را روی سایت پرشین اسکریپت قرار نمی دهید؟ Reactions: جاویدان
جاویدان کاربر عضو 27/4/15 2,572 716 113 استان تهران 24/5/19 #3 با سلام دوست عزیز بروزرسانی بفرمایید درست می شود. کافی بود به بخش منابع انجمن سر می زدید تا نسخه جدید رو دریافت کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نسخه فعلی انجمن 6.1 موفق باشید Reactions: mehrdad97
با سلام دوست عزیز بروزرسانی بفرمایید درست می شود. کافی بود به بخش منابع انجمن سر می زدید تا نسخه جدید رو دریافت کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نسخه فعلی انجمن 6.1 موفق باشید