مشکل کاراکترهای نامربوط به جای فارسی در sitemap وردپرس

Arioman

تازه وارد
با سلام و خسته نباشید

من در وردپرس با هر پلاگینی که Site map با فرمت xml میسازم وقتی فایل xml رو باز میکنم به جای Tiltle های فارسی یکسری حروف و اعداد و ارقام نامربوط مینویسه مثلا :

ht*p://demo.c*m/%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d9%88%d8%af%db%8c%d9%88-%d8%b4%d8%a7%d8%af%d9%85%d8%a7%d9%86-%d9%86%d8%b3%d8%ae%d9%87-3/

در صورتی که مثلا به فرض لینک بالای سایت مربوط به این پست من اینجوریه :

ht*p://demo.c*m/چگونه-سرعت-ویندوز-افزایش-دهیم

میخواستم ببینم مشکل از کحاست ؟؟ و اینطوری نشون من میده و برای موتورهای جستجو درست کار میکنه و تاثیر داره یا مشکل انکود داره کلا و باید فرمتش رو یه جوری به utf8 تغییر بدم که با توجه به پلاگین بودن و Generate کردن نقشه سایت کاره مشکل و سختیه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Arioman

تازه وارد
با سلام و خسته نباشید

من در وردپرس با هر پلاگینی که Site map با فرمت xml میسازم وقتی فایل xml رو باز میکنم به جای Tiltle های فارسی یکسری حروف و اعداد و ارقام نامربوط مینویسه مثلا :

ht*p://demo.c*m/%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d9%88%d8%af%db%8c%d9%88-%d8%b4%d8%a7%d8%af%d9%85%d8%a7%d9%86-%d9%86%d8%b3%d8%ae%d9%87-3/

در صورتی که مثلا به فرض لینک بالای سایت مربوط به این پست من اینجوریه :

ht*p://demo.c*m/چگونه-سرعت-ویندوز-افزایش-دهیم

میخواستم ببینم مشکل از کحاست ؟؟ و اینطوری نشون من میده و برای موتورهای جستجو درست کار میکنه و تاثیر داره یا مشکل انکود داره کلا و باید فرمتش رو یه جوری به utf8 تغییر بدم که با توجه به پلاگین بودن و Generate کردن نقشه سایت کاره مشکل و سختیه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
طبیعی هست. و مشکلی وجود نداره

از افزونه xml site map استفاده کنید

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
طبیعی هست. و مشکلی وجود نداره

از افزونه xml site map استفاده کنید

بالا