منظور از ای فرم چیه

Mohand.ES

کاربر عضو
سلام وقت بخیر

سامانه فرجاد سه محصول خبرخوان دارد ، می خواستم ببیننم تفاوت سه نسخه تو چیه ؟ 

تو مطالبشون زده که مطلب به صورت ای فرم است ، منظور چیه ؟ همون صفحات بازشونده است ؟

soltaneghalbha

کاربر عضو
سلام

صفحات باز شونده "پاپ آپ" بهش میگن

با آیفریم میتونی محتوای یک صفحه رو داخل یک صفحه دیگه نمایش بدی (برای مثال قسمتی از سایت گوگل رو تو صفحه ی سایتت به نمایش بزاری)

و اینکه نفاوت اون سه نسخه در چی هست بهتر که مشخصات مصحول رو بخونی و با خود فرجاد در تماس باشی

:53:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
با iframe فقط داری محتویات یک سایت دیگه رو توی سایت خودت فراخونی میکنی . جز مطالب سایت خودت حساب نمیاد . یعنی اینکه اون مطلب جز سایت تو نیست و تو گوگل هیچ ایندکسی برای سایت شما نداره .

Mohand.ES

کاربر عضو
ممنون از راهنمایی های مفیدتون ، اگه از خبرخوان استفاده کنم گوگل برای سایت مشکلی پیش نمیاره ، چون فک کنم گوگل با أپدیت اتوماتیک مشکل داره !

miladjef

کاربر عضو
ممنون از راهنمایی های مفیدتون ، اگه از خبرخوان استفاده کنم گوگل برای سایت مشکلی پیش نمیاره ، چون فک کنم گوگل با أپدیت اتوماتیک مشکل داره
بله همین طور. با استفاده از اسکریپت های خبر خوان احتمال رنک شما در صفحات جستجوی گوگل پایین می ره.

بهتر یک قسمتی از سایت رو اسکریپت خبر خوان باشه و مابقی سایت رو خودتون(حتی شده با کپی کردن از سایت های دیگه!البته یادتون باشه در تیتر خر و همینطور در برخی از جمله بندی های خبر یکسری تغییرات اعمال کنید و همچنین یکسری تغییرات ظاهر مثل فونت و اندازه ی آن و درنهایت رنگ و نحوه ی چینش جملات را به خبر ضافه کنید البته اگر خودتون رباره مطلب یه سری اطلاعات دراید هرچند کوتاه داخل مطلب قرار بدید.) بنویسید.

(از جمله دوم به بعد به عنوان پیشنهاد در نظر بگیرید)

Mohand.ES

کاربر عضو
بله همین طور. با استفاده از اسکریپت های خبر خوان احتمال رنک شما در صفحات جستجوی گوگل پایین می ره.

بهتر یک قسمتی از سایت رو اسکریپت خبر خوان باشه و مابقی سایت رو خودتون(حتی شده با کپی کردن از سایت های دیگه!البته یادتون باشه در تیتر خر و همینطور در برخی از جمله بندی های خبر یکسری تغییرات اعمال کنید و همچنین یکسری تغییرات ظاهر مثل فونت و اندازه ی آن و درنهایت رنگ و نحوه ی چینش جملات را به خبر ضافه کنید البته اگر خودتون رباره مطلب یه سری اطلاعات دراید هرچند کوتاه داخل مطلب قرار بدید.) بنویسید.

(از جمله دوم به بعد به عنوان پیشنهاد در نظر بگیرید)
ممنونم از راهنمایی های مفیدتون

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
در کل پیشنهاد بنده اینکه سراغ این موارد نرید... یک تبی هست در جامعه وب ، به یک سیستمی گیر میدن... تا کاملا این مورد رو تا سلول های بنیادیش کشف نکنن ول کن نیستن...

از سیستم های وبلاگ دهی بگیر ، تبلیغات اینترنتی و... چت روم ، ساب دومین دهی ، خبرخوان اتوماتیک ، تبلیغ پاپ آپ و... (سایت اسکریپت هم هست /emoticons/default_65.gif ) همه پر شده و بازار کاملا اشباع...

کار تکراری نکنید که ضرر میکنید...

این سیستم های خبرخوان ، سیستم ایفریم که اصلا ارزشی نداره. سیستم های خوندن کل خبر ، در کوتاه مدت خوبه ، در بلند مدت ، گوگل شما رو پنالتی می کنه

بالا