من بین ووکامروس و پرستا شاپ موندم...راهنماییم کنید

man-O-to

کاربر عضو
دوستان

من بین ووکامروس و پرستا شاپ موندم...

من رو از نظر امکانات و امنیت و پشتیبانی

+

پوسته های رایگان راهنمایی کنید

+

djkalaاز ووکامروس استفاده میکنه

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام

من یه مدت با پرستا شاپ کار کردم امکانات خوبی داره اما کار باهاش سخته . قالب های خوبی هم تو بازارچه اش داره که خیلی زیبا هستن ولی خب قیمتهای بالایی دارن .

اما اگه با وردپرس کار کرده باشین کار با ووکامرس براتون خیلی آسونتره . و اینکه پلاگین های زیادی هم خودش داره و هم میشه از پلاگین های خود وردپرس هم داخلش استفاده کرد . از نظر قالب هم متنوعه و اینکه حتی میشه با قالبهای وردپرس هم ست بشه . در ضمن پشتیبانی خوبی هم همینجا داره .

اگه منظورتون از djkala همون دیجی کالای معروفه ؟ نه ، اون سیستمش اختصاصیه و به زبان asp هست

man-O-to

کاربر عضو
سلام من یه مدت با پرستا شاپ کار کردم امکانات خوبی داره اما کار باهاش سخته . قالب های خوبی هم تو بازارچه اش داره که خیلی زیبا هستن ولی خب قیمتهای بالایی دارن .

اما اگه با وردپرس کار کرده باشین کار با ووکامرس براتون خیلی آسونتره . و اینکه پلاگین های زیادی هم خودش داره و هم میشه از پلاگین های خود وردپرس هم داخلش استفاده کرد . از نظر قالب هم متنوعه و اینکه حتی میشه با قالبهای وردپرس هم ست بشه . در ضمن پشتیبانی خوبی هم همینجا داره .

اگه منظورتون از djkala همون دیجی کالای معروفه ؟ نه ، اون سیستمش اختصاصیه و به زبان asp هست
حالا اگه اپن کارت هم به گزینه ها اضافه کنیم چی؟؟؟؟

این امکانشو من خیلی خوشم اومد:چند تا عکس گذاتشه

ضمن امنیت جای صحبت نداره؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
به نظر بنده شما بین اوپن کارت و ووکامرس یکی رو انتخاب کنید...

بالا