مگامنو برای وردپرس

twitfa

کاربر عضو
دروود بر شما

دوستان می شه یه افزونه ای که قالب رو زیاد به هم نریزه برای وردپرس معرفی کنید که درست هم کار کنه ، والا ممن از ENfold استفاده می کنم ، هرکاری می کنم نمیتونم حتی با html براش بنویسم ، ممنون میشم یه افزونه به من معرفی کنید که بتونم راحت یه مگامنو خوب داشته باشم . 

با تشکر

Qalekhani

قلعه‌خانی
کافی بود اندکی سرچ می کردید دوست عزیز (انفولد خودش مگا منو داره در ضمن)

twitfa

کاربر عضو
کافی بود اندکی سرچ می کردید دوست عزیز (انفولد خودش مگا منو داره در ضمن)

دروود بر شما

داره مگامنو 

ولی مگامنو درست حسابی نیستش من یه چیز تو مایه های fafait می خوام . 

Qalekhani

قلعه‌خانی
این سایتی که گفتید کلا مبتنی بر وردپرس نیست اما یادمه ابر پوسته Be خودش یه مگا منو خوب داره

علی ایحال یه تستی هم از پلاگین Mega Menu by WooRockets.com بکنید: 

twitfa

کاربر عضو
این سایتی که گفتید کلا مبتنی بر وردپرس نیست اما یادمه ابر پوسته Be خودش یه مگا منو خوب داره

علی ایحال یه تستی هم از پلاگین Mega Menu by WooRockets.com بکنید: 
بله با فرم ورک لاراول نوشته شده ، اما می خوام یه چیز نزدیک به اون داشته باشم چون همش اونا دیزاین هستند

وای این پلاگینی که گذاشتید رو رفتم دیدم ، نمیدونم چرا اجازه ویرایش منو رو به من نمیده ، اجازه ایجاد تغییرات روی استایلش رو میده اما انگار با زبان فارسی کلا مشکل داره ، برای من هیچ ابزاری نمیاره

با تشکر از پیگیریتون

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

در قالب فلت مارکت هم یه افزونه مگا منو هستش می تونید قالب رو از تاپیک قرار گیری قالبهای پرمیوم دانلود کنید و افزونه رو استفاده کنید تو قالب secondtouch هم یه افزونه مگا منو وجود داره نگاه کن بدردت خورد بگو برات قرار بدم البته اینکه چقدر باقالب فعلیت راه بیاد رو نمیدوم ولی فکر کنم بد نباشه از فارسی هم پشتیبانی می کنه 

اینها هم هستش ولی باید بگردی تو تم فارست خواستی ببینی با اونکه می خوای جور هست یا نه اگر جور بود بگو ببینم چه ورژنهایی دم دسته

Mega Main Menu- Hero Menu -Supermenu- UberMenu -WP Mega Menu -LMM- TT Menu- NOO Menu- Kodda

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

twitfa

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

در قالب فلت مارکت هم یه افزونه مگا منو هستش می تونید قالب رو از تاپیک قرار گیری قالبهای پرمیوم دانلود کنید و افزونه رو استفاده کنید تو قالب secondtouch هم یه افزونه مگا منو وجود داره نگاه کن بدردت خورد بگو برات قرار بدم البته اینکه چقدر باقالب فعلیت راه بیاد رو نمیدوم ولی فکر کنم بد نباشه از فارسی هم پشتیبانی می کنه 

اینها هم هستش ولی باید بگردی تو تم فارست خواستی ببینی با اونکه می خوای جور هست یا نه اگر جور بود بگو ببینم چه ورژنهایی دم دسته

Mega Main Menu- Hero Menu -Supermenu- UberMenu -WP Mega Menu -LMM- TT Menu- NOO Menu- Kodda

موفق باشید
مرسی از وقتی که گذاشتی

این منو قالب secondtouch خود خودشه 

جاویدان

کاربر عضو
مرسی از وقتی که گذاشتی

این منو قالب secondtouch خود خودشه 
با سلام

دوست عزیز

برات قرارش دادم دانلود کن یادت باشه این ورژن با ورژن مخزن وردپرس فرق داره پس تو بروزرسانی ها دقت داشته باش

موفق باشی

پیوست‌ها

• menu-customizer.zip
    61.1 کیلوبایت · بازدیدها: 20
بالا