نرفتن به درگاه پرداخت در ووکامرس

  • شروع کننده موضوع bikas
  • تاریخ شروع

bikas

کاربر عضو
22/10/13
102
2
18
سلام خدمت دوستان
بنده یه جا به مشکل برخودم تو ووکامرس ممنون میشم کمکم کنید
هنگامی که تو برگه تسویه حساب هستم
وقتی دکمه پرداخت رو میزنم به جای اینکه به درگاه پرداخت برم به برگه 404 میرم
ممنون میشم کمکم کنید
 
  • Like
Reactions: جاویدان

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,325
567
113
39
استان تهران
با سلام دوست عزیز
برای بهتر مشخص شدن مشکل اول باید آدرس سایت را قرار دهید.
اولا درگاه های واسط توسط شاپرک الزام به تغییر به پرداختیاری شخصی شده اند، یعنی فقط سایتهای دارای مجوز پرداختاری قادر خواهند بود با تغییر ساختار از درگاه ها استفاده کنند.مطمئن شوید سایت درگاه پرداخت مصرفی شما در بانک مرکزی ثبت شده و تغییرات اخیر را به شما اطلاع رسانی کرده باشد. ضمنا تغییر ساختار را نیز انجام داده باشد
دوم درگاه شما آیا به درستی پیکربندی شده است یا خیر؟
سوم مطمئن هستید شیوه های پرداخت را به درستی پیکربندی کرده اید؟
چهارم مطمئن شوید که صفحات مرتبط با ووکامرس را تغییر نداده باشید!
موفق باشید
 
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: masoud ashoori

zahraavasam

تازه وارد
17/11/20
4
3
3
avasam.ir
اول چک کنید ببینید اصلا سایتتون در حالت عادی به درگاه بانکی وصل میشه یا نه ؟ بعد دنبال مشکل ووکامرس و ... باشید خیلی کلی سوال کردید
 
  • Like
Reactions: جاویدان

mohammadasadi1

تازه وارد
16/11/20
3
2
3
سلام
منم همین مشگلو دارم ولی وقتی فارسی ساز وکامرسو غیرفعال میکنم درست میشه.احتمالا ایرادازفارسی سازشه .
 
  • Like
Reactions: جاویدان

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,325
567
113
39
استان تهران
سلام
منم همین مشگلو دارم ولی وقتی فارسی ساز وکامرسو غیرفعال میکنم درست میشه.احتمالا ایرادازفارسی سازشه .
با سلام دوست عزیز
آدرس سایت رو درج کنید.
اگر خطایی می بینید اعلام کنید. دیباگ وردپرس رو فعال کنید و خطا رو اعلام کنید.
بخش لاگ وکامرس رو مشاهده کنید احتمالا خطای در اون ثبت شده است.
موفق باشید
 

bikas

کاربر عضو
22/10/13
102
2
18
داخل پیکربندی شورت کد هارو اشتباه زده بودم ولی درست کردم
اما برای بانک پاسارگارد مشکل دارم
میزنه اطلاعات فروشنده درست نیست درصورتی که همه رو درست میزنم تو پیکربندی حتی کلید خصوصی رو که از بانک گرفتم


 
  • Like
Reactions: جاویدان

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,325
567
113
39
استان تهران
با سلام دوست عزیز
قالب شما بروز نیست دلیلش فقط همینه. نسخه آخر قالب شما 5.3.4 هستش و شما داری از نسخه 5.2 استفاده می کنید.
چون شما داری از نسخه آخر ووکامرس و وردپرس استفاده می کنی این تداخل به وجود اومده.
بروزرسانی کنید مشکل حل خواهد شد.
در مورد درگاه پرداخت اول مطمئن شوید که درگاه بروزشده باشد.
دوم مطمئن شوید درگاه فعال باشد.
سوم مطمئن شوید درگاه در حالت تست نباشد.
چهارم کش سرور را کاملا خالی کنید . گاهی تنظیمات مرتبط در کش مدیریت و سرور باقی می ماند چون کش صفحه ای خالی کرده اید.
کلید را در یک برگه نوت پد کپی پیست کنید و مطمئن شوید که فضای خالی در آن ایجاد نشده باشد. سپس کلید در نوت پد را در صفحه کلید کپی پیست کنید برای درک این موضوع تعداد حروف کلید را بخوانید و مقدار موجود ستاره یا اگر خود کلید است در بخش کلید پلاگین را بشمارید. این دو مورد باید یک اندازه باشند. یک فاصله کوچک ایجاد خطا می کند. ضمنا مطمدن شوید آی پی درست را به بانک داده باشید زیرا آی پی مستقیم سرور همیشه با آی پی اشتراکی سرور فرق داشته و بسیاری در این زمینه اشتباه می کنند . از پشتیبانی سرور برای این بخش کمک بگیرید.
موفق باشید