نصب نشدن ویندوز xp رو سیستمها بعد از مدتی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jafar1374

کاربر عضو
سلام خدمت دوستان و مهندسان عزیز

الان یک سالی هست که با این موضوع برخورد دارم و هنوز دلیلی براش پیدا نکردم ! اولشم از سیستم خودم شروع شد که بعد از مدتی که خواستم ویندوز عوض کنم دیگه ویندوز xp روی سیستم (pc) نصب نشد و این امر برای سیستمهای زیاد دیگه ایی هم اتفاق افتاد و حتی هارد به هارد هم نشد و فقط ویندوز هفت قابل نصبه؟؟؟

با تشکر

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
احتمالا ویندوز قبلی شما 7 هست

فکر کنم یکبار ویندوز رو format کنی بتونی xp نصب کنی

Ehs@n

کاربر عضو
از سرویس پک3 استفاده کنید(آپدیت 2012 رو نصب کنید . بهتره از اینترنت بگیرید . متاسفانه شرکت هایی که تو ایران ویندوز ارائه می دن رو کاور اطلاعات اشتباه می زنند)

معمولا شرکت ها با پیشرفت هایی که می کنند لذا به دلایلی محدودیت هایی روی قطعات ایجاد می کنند که باعث اینجور مشکلات میشه از طرفی هم چون بیشتر کمپانی ها میخوان قطعات مناسب با ویندوز 8 ارائه بدن ویندوز های قدیمی تر رو لحاظ نمی کنند

فکر کنم آلان شما نتونید ویندوز XP sp3 2012 ویا 2011 قدیمیتر بزنید

گاهی هم این مشکل از دیتاهایی که از ویندوز (های) قبلی روی هارد می مونه ایجاد میشه اگه تو هاردتون اطلاعات خاصی ندارید یه بار اف دیسک اش کنید تا هارد کاملا تمیز بشه

اینم بگم که گاهی درست برعکس همین مشکل هم ممکنه ایجاد بشه و سیستم شما ویندوز XP sp2 بالاتر قبول نکنه

نمونه اش رو هم خودم دیروز دیدم و هر کاری کردم SP3 نتونستم رو سیسم نصب نشد

پیشنهاد می کنم به جای ویندوز XP از ویندوز8 استفاده کنید هر چند که بتاست ولی قدرت خارق العاده ای داره و من خودم رو سیستم ام از همین ویندوز استفاده می کنم و کاملا هم راضی ام

ویندوز رو میتونید از خود سایت ماکروسافت دانلود کنید سریالش رو هم تو نت سرچ کنید پیدا می کنید

اگه پیدا نکردین بگین بذارم براتون

موفق باشید

jafar1374

کاربر عضو
احتمالا ویندوز قبلی شما 7 هستفکر کنم یکبار ویندوز رو format کنی بتونی xp نصب کنی
ممد جان اصلا فرمت نمیشه ، یه ساعت طول می کشه ولی آخرشم فرمت نمیشه یا صفحه مرگ میاد!!!

از سرویس پک3 استفاده کنید(آپدیت 2012 رو نصب کنید . بهتره از اینترنت بگیرید . متاسفانه شرکت هایی که تو ایران ویندوز ارائه می دن رو کاور اطلاعات اشتباه می زنند)معمولا شرکت ها با پیشرفت هایی که می کنند لذا به دلایلی محدودیت هایی روی قطعات ایجاد می کنند که باعث اینجور مشکلات میشه از طرفی هم چون بیشتر کمپانی ها میخوان قطعات مناسب با ویندوز 8 ارائه بدن ویندوز های قدیمی تر رو لحاظ نمی کنند

فکر کنم آلان شما نتونید ویندوز XP sp3 2012 ویا 2011 قدیمیتر بزنید

گاهی هم این مشکل از دیتاهایی که از ویندوز (های) قبلی روی هارد می مونه ایجاد میشه اگه تو هاردتون اطلاعات خاصی ندارید یه بار اف دیسک اش کنید تا هارد کاملا تمیز بشه

اینم بگم که گاهی درست برعکس همین مشکل هم ممکنه ایجاد بشه و سیستم شما ویندوز XP sp2 بالاتر قبول نکنه

نمونه اش رو هم خودم دیروز دیدم و هر کاری کردم SP3 نتونستم رو سیسم نصب نشد

پیشنهاد می کنم به جای ویندوز XP از ویندوز8 استفاده کنید هر چند که بتاست ولی قدرت خارق العاده ای داره و من خودم رو سیستم ام از همین ویندوز استفاده می کنم و کاملا هم راضی ام

ویندوز رو میتونید از خود سایت ماکروسافت دانلود کنید سریالش رو هم تو نت سرچ کنید پیدا می کنید

اگه پیدا نکردین بگین بذارم براتون

موفق باشید
1 - اینی که شما می گی قطعات رو ارتقاء می دن تا ویندوزای پایین نصب نشه درست اما قبلا هر ویندوزی می خواستیم نصب می شد؟ (رو سیستمای جدید البته اینجوریه و مثل اینکه تو ستاپ باید دستکاری کرد که ارزشش رو نداره)

2 - اونی که می گی مشکل از دیتاهای ویندوز قبلی هست منم موافقم با عقل جور در میاد اما اف دیسک خیلی طول می کشه ارزشش رو نداره ، داره ؟

3 - من خودم خیلی وقته 7 نصبیدم خیلی م دوستش دارم و به محض اینکه نسخه نهایی 8 بیاد مهاجرت می کنم به 8 - خب اما برخی از دوستان و مشتریان گیر می دن که xp نصب بشه - اما خب xp پک 3 رو تست نکردم ببینم میشه یا نه؟

Ehs@n

کاربر عضو
1-واسه خودم هم سوال ه منم رو سیستم ام هر ویندوزی که بخوام می تونم نصب کنم هر چند که سیستم تقریبا به روزی دارم ولی بعضی سیستم ها رو دیدم که ویندوز رو رد می کنه

2-گاهی اوقات (2 3 سال یک بار) لازمه تو سرعت خیلی تاثیر می ذاره

3-اگه نمی خواد به عنوان سیستم اصلی ازش استفاده کنید به عنوان ویندوز دوم رو سیستم داشته باشین قول می دم بعد از مدتی سیستم قبلی رو حذف می کنید و از همین استفاده می کنید (اگه ویندوز 8 رو نصب کردین حتما ویدیو های آموزشی و گاهی هم معرفی شو ببینید خیلی نکات مخفی داره که بعد از کشف کردن فوق العاده زیبا میشه)

به احتمال زیاد sp3 جواب بده

موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا