نصب وردپرس روی لینوکس

soosmar

کاربر عضو
سلام
روزتون به خیر 

من قصد دارم روی سیستمی که توی خونه دارم لینوکس نصب کنم، سپس یک نسخه از سایتم رو روی اون بالا بیارم....
من پیش از این روی ویندوز ومپ و زمپ رو تست کردم، متاسفانه با برخی افزونه ها مشکل داشت و سایت بالا نمی آمد، تصمیم گرفتم ک وردپرس رو روی لینوکس نصب کنم و قبل از اینکه سرور مجازی بگیرم با اون توی خونه تمرین کنم...

ممنونتون می شم من رو راهنمایی بفرمایید،
چه نسخه از لینوکس باید نصب بشه؟
این Cpanel داستانش چیه؟؟؟؟
من می تونم بدون داشتن Cpanel هم سایتم رو بدون هیچ نقصی روی یک لینوکس بالا بیارم؟
ممنون می شم ابزار هایی ک نیاز هست برای اینکار رو ه من معرفی کنید و البته اینکه.....
تجربه شخصی خودتون در این خصوص رو ب من بدید...

خیلی خیلی ممنون،
روز خوش

harbiline

Edris
شما نمیتونید به صورت خام مث اوبنتو روی سیستم خونتون که مثلا لینوکس سوار هستش وردپرس یا هر cms دیگه نصب کنید

یه نکته ینی شما میخوایین توی خونتون یه سرور راه اندازی کنید؟؟ ( اگر اینجوری باشه که اصلا منطقی نیستش)

شما یه سرور خام میگیرید باید کانفینگ بشه یا لینوکس یا ویندوز

لینوکس ک خب برای همه مناسب هستش و استفاده میشه.

سی پنل یا دایرکت ادمین هزینه های خودشو داره لایسنس دار هستن

درکل یک هاست اشتراکی یا سرور مجازی ک میگیرید از شرکتی باید کانفینگ بشه و.. روش صورت بگیره

Qalekhani

قلعه‌خانی
بهرحال برای لینوکس هم شما نیاز به زمپ یا نرم افزارهای مشابهی که شبیه ساز سرور هستند، خواهید داشت.

نسخه زمپ برای لینوکس: 

راهنمای استفاده و نصب زمپ روی لینوکس: 

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

اگر سرعت اینترنت مناسبی دارید بهتره نسخه های سرور لینوکس رو نصب کنید بهترین حالت لینوکس CentOS هستش بهتره نسخه پایدار رو نصب کنید. البته یادتون باشه این مدل 32 و 64 داره پس اگر رم سیستم 2 هستش فقط 32 و اگر بالاتر دارید 64 نصب کنید

برای کنترل پنل چون دایرکت ادمین و سی پنل پولیه و نسخه چند روزش نیاز به اتصال اینترنت داره پس بهتر از پنل KLoxo استفاده کنید که رایگان هستش و از سوی لینوکس کاملا پشتیبانی میشه مطمئن باشید کلسکو کارتون رو راه می ندازه

چند افزونه باید همزمان پس از نصب لینوکس مورد نظر نصب بشه مثل برنامه ایمیل و ایون کوبی و چند تایی دیگه که تو پنل های سی پنل و باقی هم پس از نصب php نصبشون می کنند

اطلاعات بیشتر رو باید جستجو کنی {انجمن های لینوکس فارسی راهنمای بهتری می تونند در این زمینه بنمایند فقط یادت باشه مودمت باید قابلیت روتر داشته باشه  }

موفق باشی

بالا