نظرسنجی در زمینه ایجاد، توسعه و دانلود اسکریپت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

DariyoVash

تازه وارد
درود دوستان عزیز، امیدوارم این نظر سنجی با قوانین موجود در تضاد نباشه...

اگر وبسایتی در زمینه ایجاد، توسعه و دانلود اسکریپت راه*اندازی شود آیا مایلید از آن استفاده کنید؟ (به این صورت که کاربر در صورت نیاز در همان وبسایت "بصورت آنلاین" بدون برنامه*نویسی و با رابط گرافیکی اقدام به توسعه و شخصی*سازی اسکریپت می*کند. امکان ویرایش اسکریپت بصورت کامل با تمامی جزئیات وجود خواهد داشت.)

× با در نظر گرفتن قدرت یادگیری سیستم، با ویرایش کاربران اسکریپت*ها کامل تر خواهند شد.

خوشحال میشم اگر در نظرسنجی شرکت کنید.

اگر سوالی هم هست در خدمت دوستان هستم. :53:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

anet311

کاربر عضو
همین الان پرشین اسکریپت هم داره همین کار رو میکنه

پی سی ول هم همین کار رو می کرد

یک عالمه بعد از این سایتها ،سایت اومده، اما من فقط از پرشین اسکریپت استفاده میکنم

چون اون یکی ها همین جوری میرن یک اسکریپت رو از سایتهای انگلیسی کپی میکنند و میذارند توی سایتشون، بدون در نظر گرفتن امنیت.

اما اینجا آقا محمد ادمین سایت، همه رو تست میکنه و مطمعن هارو میذاره.

بهتره یک سایتی بزنید که تک باشه نه الگو و کپی برداری از کار دیگران.

انگار یکی توی کوچه سوپر مارکت بزنه و یکی دیگه هم بیاد کنارش سوپر مارکت بزنه. در امد هر دو نصف میشه . دیگه نمیصرفه.کار درستی نیست.

الانم بگردی میبینی خیلی ها میان میزنن و جمع میکنن و میرن. اما پرچم پرشین اسکریپت همچنان بالاست :75:

بنز

بنز2

بنز3

خودت باید برند بشی ، کارای زیاد دیگه ای هم هست......

DariyoVash

تازه وارد
همین الان پرشین اسکریپت هم داره همین کار رو میکنهپی سی ول هم همین کار رو می کرد

یک عالمه بعد از این سایتها ،سایت اومده، اما من فقط از پرشین اسکریپت استفاده میکنم

چون اون یکی ها همین جوری میرن یک اسکریپت رو از سایتهای انگلیسی کپی میکنند و میذارند توی سایتشون، بدون در نظر گرفتن امنیت.

اما اینجا آقا محمد ادمین سایت، همه رو تست میکنه و مطمعن هارو میذاره.

بهتره یک سایتی بزنید که تک باشه نه الگو و کپی برداری از کار دیگران.

انگار یکی توی کوچه سوپر مارکت بزنه و یکی دیگه هم بیاد کنارش سوپر مارکت بزنه. در امد هر دو نصف میشه . دیگه نمیصرفه.کار درستی نیست.

الانم بگردی میبینی خیلی ها میان میزنن و جمع میکنن و میرن. اما پرچم پرشین اسکریپت همچنان بالاست :75:

بنز

بنز2

بنز3

خودت باید برند بشی ، کارای زیاد دیگه ای هم هست......
شما آیا به خودتون زحمت دادید متن ارسال شده توسط من رو بخونید؟* :)

پی*سی*ول و پرشین اسکریپت کجا در حال انجام این پروژه بودند و هستند؟ اگر ذره*ای اهداف پرشین*اسکریپت یا هر سایت اسکریپت دیگری با اهداف من در این سایت یکسان بود، من کاسه کوزه خودم را جمع می*کنم و از دنیای نت خداحافظی می*کنم!

شما که هنوز متوجه صحبت*های من نشدید خواهشا برچسب الگو و کپی برداری از کار دیگران هم نزنید.

در ضمن، جزء تازه وارد*ها به این عرصه نیستم که این نکات رو تذکر می*دید، هم در پی*سی*ول،هم در نالرز،(در هر دو مدیر) و هم در اینجا با یوزر*های مختلف فعالیت*های زیادی داشتم.

در این پروژه از تکنیک و الگو*های هوش مصنوعی استفاده شده که پس از افتتاح سایت در همین جا به اطلاع دوستان میرسانم. در این پروژه بجای استفاده از اسکریپت*های خارجی و یا ایرانی خودمان و کاربرانمان با کمک هم به ایجاد و توسعه اسکریپت*ها می*پردازیم. بدلیل ساختار سیستم و استفاده از تکنیک*های هوش مصنوعی شما با وارد کردن "هر عنوانی" اسکریپت در همان لحظه برای شما ساخته می*شود.

موفق باشید.

MahdiY

راهبر انجمن
بله منم به دوست عزیزمون تذکر میدم که متن را خوب بخونید!

و میگم که طرح شما بسیار طرح خوبیه

من از شما حمایت کامل میکنم

فقط میخوام اولین اسکریپت ساخته شده مال من باشه

اسکریپت گوگل!

DariyoVash

تازه وارد
بله منم به دوست عزیزمون تذکر میدم که متن را خوب بخونید!و میگم که طرح شما بسیار طرح خوبیه

من از شما حمایت کامل میکنم

فقط میخوام اولین اسکریپت ساخته شده مال من باشه

اسکریپت گوگل!
نیازی به حمایت شما و امثال شما که مرز کوئری برنامه*هاتون از 20 تا نمی*گذره نداریم که بخواین باهاش گوگل خروجی بگیرین!

این موضوع رو برای اینکه ببینیم نظر کاربر*ها چی هست باز کردیم که البته اینجا کسی استقبال نکرد، اما در جمع بقیه دوستان استقبال شد. اگر دکمهٔ حذف این تاپیک رو پیدا می*کردم حتما حذف می*کردم تا این ایده از کوته اندیشی دوستان در امان باشه.

موفق باشید.

MahdiY

راهبر انجمن
شما برو شعور و ادب یاد بگیر همین واسه جوابت بس ...

DariyoVash

تازه وارد
وقتی از روی بی علمی صحبت می*کنید و جدی نمی*گیرید یک موضوع رو انتظار دیگه*ای نداشته باشید...

نه دوست شما هستم و نه پسر خاله*ی شما که اینگونه صحبت می*کنید.(فقط میخوام اولین اسکریپت ساخته شده مال من باشه

اسکریپت گوگل!)

بابت ادب و شعور هم هرجور که دوست دارید فکر کنید.

william

کاربر عضو
در موردش بیشتر توضیح بدید.

خروجی به چه زبانی خواهد بود؟!

اسکریپت مستقل تولید می کنه یا دسترسی از api؟

از نظر امنیتش چی؟ چطور بررسی و تست میشه؟!

نمونه خارجی هست ببینیم؟!

DariyoVash

تازه وارد
در موردش بیشتر توضیح بدید.خروجی به چه زبانی خواهد بود؟!

اسکریپت مستقل تولید می کنه یا دسترسی از api؟

از نظر امنیتش چی؟ چطور بررسی و تست میشه؟!

نمونه خارجی هست ببینیم؟!
درود بر شما william عزیز

خروجی به صورت یک فایل زیپ و احتمالا حاوی یک فایل پی*اچ*پی خواهد بود که پس از آپلود و نصب فایل*های دیگری در دایرکتوری وبسایت کاربر ایجاد خواهد شد. محیط مانند محیط*های ویکی تماما کاربر محور هست و کوچکترین ویرایش کاربر ممکن است در آینده بر روی تمامی اسکریپت*های موجود اثر گذار باشد. سعی بر ایجاد محیطی یکپارچه می*باشد که بتوان از ویرایش*های مفید در همهٔ اسکریپت*ها بهره برد. به دلیل قابلیت یادگیری سیستم و استفاده از تکنیک*های هوش مصنوعی در صورتی که اسکریپتی پیش از این در آرشیو موجود نباشد اما کاربر به آن نیاز داشته باشد، توانایی ساخت آن در همان لحظه را داریم که البته بسته به آموزش*های ما در ابتدا و آموزش مدام کاربران و یادگیری سیستم در موضوعات مختلف می*باشد. حداقل تا به امروز هیچ نمونه*ای مشاهده نشده.

در ابتدا با برخی از فعالان در این زمینه(حتی برخی حاضرین در این انجمن که از دوستان نزدیک می*باشند) که صحبت به عمل آمد همه از ایده راضی بودند اما بدلیل دشواری بر سر امکان پیاده سازی آن اختلاف نظر داشتند که با تلاش و پشتکار برای بخش عمده*ای از پروژه راه*کار و الگوریتم پیدا و نوشته*ایم. در این پروژه از جدیدترین نتایج پژوهش*ها در سرتاسر دانشگاه*های معتبر از جمله موسسه فناوری ماساچوست[دانشگاه ام*ای*تی] گردآوری و استفاده شده است.

به قول یکی از دوستان مانند جعبه جادویی برای آن دسته از افرادی می*باشد که قصد راه اندازی ویسایت و یا ویرایش اسکریپت در کمترین زمان ممکن را دارند.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا