نظر خواهی در مورد طراحی جدید سایتم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hamid_00a

کاربر عضو
سلام دوستان چند روزی هست قالب جدیدی که برام طراحی شده رو نصب کردم البته بعضی از قسمتاش هنوز کامل نیست مثل منو هاش باید اوکی کنم خواستم نظرتون رو در خصوص قالب و محتوای سایت بدونم ممنون

در ضمن اگر این تاپیک رو جای بدی زدم عذر خواهی میکنم چون اصولا من هرچی سوال دارم اینجا می پرسم

farsadf

کاربر عضو
قالب شما خوبه ولی باید به چند تا نکته توجه داشته باشید

1 - قالب به درستی به صورت ریسپانسیو طراحی شده ولی در حالت ریسپانسیو منو های شما از دید کاربر پنهان شده و کاربر گیج و یا گمراه میشود

2 - رنگ بندی و طراحی قالب بسیار زیباست ولی این طرح طرحی فلت و مینیمال است که کاربران ایرانی آن را نمی پسندند ( این طبق آماری که از سایت چی بخوریم؟ بدست آوردم است که پس یک مدت طرح مینیمال بازدید کننده به شدت کاهش یافت برای کاهش این مینیمالی میتوان یک سایدبار و یا یک اسلایدر برای صفحه ی اصلی در نظر گرفت )

3 - سایت شما بدلیل داشتن تصاویر زیاد اندکی سنگین است بهتر است در زمینه ی حجم قالب و تصاویر خود تجدید نظر کنید.

4 - کادر جستجو جا افتاده است و بهتر است اضافه شود.

hamid_00a

کاربر عضو
ممنون در خصوص شماره 3 راه کار بدید ، ممنون میشم از دوستان دیگه یا مدیران هم مشارکت کنن

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
برای تصاویر سایت ، چون تصاویر فول سایز هستند و شما میاید width و height میدید. از thumb.php استفاده کنید و تغییر سایز بدید. مثل صفحه اصلی پرشین اسکریپت

برای طرح قالب نظری ندارم. چون شخصیه

ولی چیزی که فکر میکنم به دردتون بخوره ، توی محصولات ویژه ، گزینه ی خرید و... تو چشم نیست اون بالا

hamid_00a

کاربر عضو
برای تصاویر سایت ، چون تصاویر فول سایز هستند و شما میاید width و height میدید. از thumb.php استفاده کنید و تغییر سایز بدید. مثل صفحه اصلی پرشین اسکریپتبرای طرح قالب نظری ندارم. چون شخصیه

ولی چیزی که فکر میکنم به دردتون بخوره ، توی محصولات ویژه ، گزینه ی خرید و... تو چشم نیست اون بالا
من تصاویر رو به این علت بهشون ابعاد می دم که تصویر کشیده ننشن ، بهش فکر کردم درست می گید ولی قالب برای کاربرا باید جا بیوفته هرچند راهنما برای همین موضوعی که شما گفتید گذاشته شده به غیر از خرید منظورتون از غیر ... چی بود دیگه؟ من اصلا واسه همین دنبال تم فارست بودم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
آقا قالبت خیلی خوبه . ولی کیفیت عکس هدرش خیلی پایینه . همونکه میگه برای راهنمایی کلیک کنید .

منم موافقم که سمت راست یه سایدبار لازم داره

یه مشکلی که فک کنم ربطی به قالب نداره اینه که تو تب خرید دوبار مینویسه تومان .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hamid_00a

کاربر عضو
آقا قالبت خیلی خوبه . ولی کیفیت عکس هدرش خیلی پایینه . همونکه میگه برای راهنمایی کلیک کنید .منم موافقم که سمت راست یه سایدبار لازم داره

یه مشکلی که فک کنم ربطی به قالب نداره اینه که تو تب خرید دوبار مینویسه تومان .
سلام ممنون از نظرتون

در خصوص عکسی که گفتید خوب چون ابعاد عکس بالا هست اگه بحوام با کیفیت بزارم حجم عکس خیلی می ره بالا الانم اونجوری که شما گفتید بی کیفیت نیست حجمش نزدیک 60 کیلوبایت هست ، من خودم موافق اینم سایت شلوغ نشه تا کاربر بتونه راحت تر کار کنه من سعی کردم تمام نیاز کاربر رو تو صفحه اصلی برطرف کنم جوری که وقتی وارد ادامه مطلب یا پست لیست میشه اونجا ساید بار هست

درخصوص اون تومان هم زمینه دلخواه جوری تنظیم شده بود که فقط من باید مبلغ رو وارد میکردم واحد لازم نبود واسه همه اینجوری شده بود که الان برطرف شد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا