نظر سنجی: انتقال سایت به سرور های ایران

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نظر کاربران درباره انتقال سایت به سرور های داخلی چیه؟

قصد داریم پرشین اسکریپت رو بیاریم ایران... به نظرتون چطوره؟ خوبه؟ بده؟ فرقی نداره؟

HamedR

کاربر عضو
از لحاظ اینکه سرعت لود سایت بالا میره و همچنین از تحریم ها دور میمونیم خیلی خوبه .

از طرف دیگه سرورهای ایران هزینه شون خیلی بیشتره و پهنای باندشون خیلی پایین. و این یعنی خرج اضافی.

اگه از سایت دائما بکاپ گرفته میشه. به نظرم لازم نیست سرور رو منتقل کنی.

یه چیز دیگه : محمد اول از همه یه دامین .com برای سایت بگیر (زاپاس نگه دار) . نام " persian" جزو دامین های ممنوعه ir هستش و هر لحظه ممکنه سایت رو بکشن پایین. (تا حالا برای چند نفر این اتفاق افتاده). اون موقع کل زحماتا برباد میره.

Acrobat

کاربر عضو
در بعضی از مواقع سایت برای من بالا نمیاد

اگر این مشکل حل میشه بیارید روی سرور ایران!!

IAMIR

کاربر عضو
به نظر من در این اوضاع شیر تو شیر مملکت و دلار و سرور و با انتقال به سرور های داخل بخصوص پارس آنلاین هم میاد روی شبکه فیبر نوری داخلی و هم دیگه دق دقه ای به نام بالا پایین رفتن قیمت ارز وجود ندارد تازه در صورت بروز هرگونه مشکل سخت افزار با یکی دوتا نامه نگاری ساده در دسترسه .

شما سرعت بارگذاری تبیان را با یک سایت خارجی با بازدید یکسان مقایسه کن . سرور خارجی با اینکه برروی برترین دیتا سنتر های دنیا قرار داره ولی سرعت بارگذاریش به مراتب پایین تر از سایت تبیانه .

درکل کار بسیار به موقع و صحیح است .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Ehs@n

کاربر عضو
به نظر من در این اوضاع شیر تو شیر مملکت و دلار و سرور و با انتقال به سرور های داخل بخصوص پارس آنلاین هم میاد روی شبکه فیبر نوری داخلی و هم دیگه دق دقه ای به نام بالا پایین رفتن قیمت ارز وجود ندارد تازه در صورت بروز هرگونه مشکل سخت افزار با یکی دوتا نامه نگاری ساده در دسترسه . شما سرعت بارگذاری تبیان را با یک سایت خارجی با بازدید یکسان مقایسه کن . سرور خارجی با اینکه برروی برترین دیتا سنتر های دنیا قرار داره ولی سرعت بارگذاریش به مراتب پایین تر از سایت تبیانه .

درکل کار بسیار به موقع و صحیح است .
حداقل سایت می خوای مثال بزنی یه سایت درست حسابی بگو! چیه این تبیان و راسخون ؟ بازم صد رحمت به سایت شهید آوینی

این دو تا شدن شیر تو شیر!

محمد اگه پولش رو می تونی در بیاری ! حرفی نیست سایت رو بیار رو سرور ایران وگر نه نکن!

هر چند پشتیبانی هاست های ایرانی بهتره ولی قیمت هاش خیلی بالاست!

Ehs@n

کاربر عضو
محمد اینو هم باید در نظر بگیری که اگه یوزر خارجی داشته باشه سایت

امکان این که به مشکل بخورند هستش!

gigfa

تازه وارد
محمد در نظر بگیر پورت ارتباطی چقدر هستش و یا کاربر با سرعت بالا میخواد دل کنه سرورت هم اون پهنارو داشته باشه

برای دانلود سرور های ایران ارزش نداره

gigfa

تازه وارد
محمد در نظر بگیر پورت ارتباطی چقدر هستش و یا کاربر با سرعت بالا میخواد دل کنه سرورت هم اون پهنارو داشته باشه

برای دانلود سرور های ایران ارزش نداره

cniran

کاربر عضو
سلام.

والا من بین خرید وی بی و سرور داخلی ، ایران رو انتخاب کردم. درسته پول وی بی ندادم اما ماهی 60 دارم پول وی پی اس داخلی میدم. اگر نگاه روشن میگیری بیاری پشیمون نمیشی. با نگاه روشن یه نامه نگاری کن ببین راضی میشن اسپانسر بشن. اگر بشه عالیه. چون نسبت به تمام سرور های داخلی هم سرعت خوبی داره سرور های داخلیش هم هیییییچچچچچچچ وقت قطع نمیشه. من نه رو زدم چون هزینه بالایی داره و مطمئناً با پهنای باند سرور های ایران باید ماهی حداقل 200 بدی برای سرور. اما سرور خارجی نه بسیار مناسب در میاد.

اما یه سوال؟ چی شد که این فکر رو کردید؟ به دلیل اسکریپت و کپی رایت و این چزیا دستتون بستست ؟ یا نا امنی؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
قصد دارم سایت رو روی سرور های افرا نت ببرم

جزئیات زیادی ندارم ازش . ولی کیفیتش رو دوستان متخصص قبول دارن.

پهنای باند هم مشکلی برام وجود نداره. تقریبا هزینه ای برای اون نمیدم!

دلیل خاصی برای انتقال ندارم ولی در کل چون سرور یکی از دوستان و همکارام هستن و دادن دست افرانت کلوکیشن

موندم چه کنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا