نمایش آر اس اس بدون نیاز به ابزار

sagebnegad

کاربر عضو
با سلام

حقیقتش من الان چند روزه که میخوام آخرین مطالب ارسالی چندتا سایتو با استفاده از آر اس اس نمایش بدم درست بهمون شکلی که ابزارایی مثل پارس تولز و یا سایت ابزارک انجام میدن اما خوب کدی که هرکدوم از این سایتا میده یه ایرادهایی داره که نمیشه ازش استفاده کرد.میخواستم ببینم آیا یه کد جاوا یا پی اچ پی هست که کاری مثل همین ابزار هارو انجام بده و شما فقط داخلش آدرس اون فید رو اضافه و متغییر هایی مثل طول و عرض و تعداد لینک های داخل باکس رو ویرایش و از اون استفاده کرد

امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم

ممنونم

zegersot

کاربر عضو
منظورتون مثلا اینه ک یه آدرس داشته باشید بعد ادرس rss و تعداد لینک ها و طول و عرض بدی برات نمایش بده؟

یه جوراهی واسه ابزار دهی میخوای !

وقت کردم واستم مینویسم

موفق باشید

sagebnegad

کاربر عضو
منظورتون مثلا اینه ک یه آدرس داشته باشید بعد ادرس rss و تعداد لینک ها و طول و عرض بدی برات نمایش بده؟یه جوراهی واسه ابزار دهی میخوای !

وقت کردم واستم مینویسم

موفق باشید
ممنونم داداشم تقریبا یه چیزی تو این مایه ها

مثلا ما یه خط کد داریم توی یه متغیر آدرس عکسو میزاریم توی یکی دیگه آدرس لینکو نتیجه یه عکسو با لینک توی صفحه وب نشون میده.حالا من همون کدو میخوام منتها آدرس فید رو بهش اضافه کنیم طول و عرض و باکس و تعداد لینک هارو تعیین کنیم بعد مثل کدی که این ابزار ها میدن باکس حاوی لینک های آخرین مطالب ارسالی رو توی صفحه نشون بده

بازم ممنونم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
قبلا نوشته شده و معرفی شده

بالا