نمایش مطلب خاص به هنگام نمایش یک تگ

• نویسنده موضوع TIRNA
  • تاریخ شروع

TIRNA

کاربر عضو
با سلام خدوت دوستان عزیز.

یک سوال داشتم و اون هم این هست که آیا در وردپرس این امکان وجود دارد که به هنگام نمایش یک تگ که کاربر اون تگ رو از قسمت تگ ها نشون می ده یک متن خاص فقط برای اون تگ نمایش داده بشه و همچنین برای دیگر تگ ها هم همینطور.

می دونم شاید با برنامه نویسی بشه ولی متاسفانه من برنامه نویسی یاد ندارم و اگر کسی بتونه من رو در این زمینه راهنمایی کنه بسیار ممنون می شم.

kasraa

کاربر عضو
سلام

منظورت رو دقیق نفهمیدم

ولی اگر منطورت اینه که مثلا وقتی تگ وردپرس تو سایت باشه یه کلمه مثل پرشین اسکریپت براش نمایش داده بشه ،

نه نمیشه ولی میتونی مثلا یه تگ ثابت بزاری و هر کلمه ای که دوست داری بهش اظافه کنی

موفق باشی

TIRNA

کاربر عضو
یعنی هیچ راهی نیست؟

ببینید مثلا من تمامی تگ ها رو با استفاده از افزونه آوردم تو یک صفحه یا ابزارک فرقی نداره. هنگامی که مثلاً یک کاربر روی تگ پرشین اسکریپت کلیک می کنه همون پست هایی رو نمایش می ده که اون تگ ثبت شده حالا من می خوام علاوه بر اون پست ها یک متن بالای اون صفحه که پست ها رو نشون می ده نمایش داده بشه. مثلا تو تگ پرشین اسکریپت توضیحاتی در مورد این سایت داده بشه.

kasraa

کاربر عضو
هیچ راهی نباشه که فک نکنم چون هیچ کاری نیس که نشد داشته باشه ( مخصوصا با وردپرس )

اینم فک کنم با استفاده از یه شرط توی php بشه این کارو کرد

اینو امتحان کن :

کد:
<?PHP
$kasra=file_get_contents($_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."index.php");
if(!strstr($kasra,'esme-tag')) 
die('<p align="center"> </p>
<p align="center"> </p>
<p align="center"> </p>
<p align="center"> </p>
<p align="center"> </p>
<p align="center"> </p>
<p align="center"><font color="#FF0000">توضیحات مربوط به تگ</font></p>
<p align="center"><a target="_blank" href="<?php the_permalink() ?>" style="text-decoration: none; font-weight: 700"></a></p>
'); 

?>
تو خط اول سورس صفحرو میگیریم

بعد با اون شرط میگیم که اگر اون تگ بود فلان پیام رو نشون بده اگرم نبود فلان

اینو بزار تو فانکشن قالبت ( اگه ندار یه دونه بساز ) بعد ببین کار میکنه یا نه

موفق باشی

TIRNA

کاربر عضو
موقعی که وارد کردم پس از سیو کردن فایل فانکشن صفحه ی سفید با علامت سوال نشون می ده.

kasraa

کاربر عضو
کد رو ویرایش کردی ؟

تو خط دوم به جای esme-tag اسم تگ

خودتو نوشتی ؟

من خودم تست کردم و کار کرد

اما فقط میتونی یه دونه تگ معرفی کنی و برای چند تا تگ کاربرد نداره

بعد اینکه من تو php حرفه ای نیستم و همین کد رو هم به زور نوشتم باید صبر کنی تا اساتید بیان بهت کمک کنن :x

بالا