نکات پی اچ پی

iReza

کاربر عضو
26/8/12
328
0
16
سلام دوستان

:57: در این تاپیک، میتونید نکات و مباحثی از php با دوستاتون به اشتراک بزارید که ارزش تاپیک ندارن.

شما میتونید توابع، کلاس ها، نکات ریز، و.... در این تاپیک قرار بدید.

.

.

.

.

.

یا حق


 

iReza

کاربر عضو
26/8/12
328
0
16
میتونید بجای استفاده از متاتگ ها برای Charset از Header کمک بگیرید:

کد:
[B]header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');[/B]
بجای استفاده از print, از echo استفاده کنید چون سرعت پردازشش بالاتر از print هست.

RegExepها یکی از مهمترین ابزارهای PHP هستن.

ای جکس رو به صورت متد POST برای PHP ارسال کنید.

ثابت شده که برنامه نویسی تحت شیء (OOP) بسیار حرفه ای تر از سبک معمولی هست.

همیشه اطلاعات محرمانه رو با الگریتم ها پیچیده رمز گذاری کنید. (MD5,SHA1)

سعی کنید به مراتب از کلاس ها و توابع به جای نوشتن کد استفاده کنید.
 

iReza

کاربر عضو
26/8/12
328
0
16
از این تابع در JAVASCRIPT برای Encode کردن رشته ها استفاده کنید تا در خروجی PHP به مشکل بر نخورید.

// Use This For Encode Form Values

function getFormValues(formobj){
var str = "";
var valueArr = null;
var val = "";
var cmd = "";
for(var i = 0;i < formobj.elements.length;i++){
switch(formobj.elements.type){
case "text":
str += formobj.elements.name +
encodeURI(formobj.elements.value) + "&";
break;
}
}
str = str.substr(0,(str.length - 1));
return str;
}

کد:
// Developed By: R.FARHADIAN
 

iReza

کاربر عضو
26/8/12
328
0
16
امروز یک کد برای شناختن مرورگر کاربر نوشتم گفتم بزارم اینجا شاید به کار بیاد

:) فقط کافیه تابع رو فراخوانی کنید.

function getBrowser()
{
$User_Agent = $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
$Browser = '';
if(preg_match('/Firefox/i',$User_Agent))
{
$Browser = "Mozilla Firefox";
echo $Browser;
}
elseif(preg_match('/MSIE/i',$User_Agent))
{
$Browser = "Internet Explorer";
echo $Browser;
}
elseif(preg_match('/Chrome/i',$User_Agent))
{
$Browser = "Google Chrome";
echo $Browser;
}
elseif(preg_match('/Safari/i',$User_Agent))
{
$Browser = "Apple Safari";
echo $Browser;
}
elseif(preg_match('/Flock/i',$User_Agent))
{
$Browser = "Flock";
echo $Browser;
}
elseif(preg_match('/Opera/i',$User_Agent))
{
$Browser = "Opera";
echo $Browser;
}
elseif(preg_match('/Netscape/i',$User_Agent))
{
$Browser = "Netscape";
echo $Browser;
}
return $Browser;
}
کد:
[B]/* Reza Farhadian <R3ZA.FARHADIAN> <Http://iReza.Blog.Ir> */[/B]
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

iReza

کاربر عضو
26/8/12
328
0
16
سلام.

یه تابع برای فارسی سازی اعداد میزارم تا سفا کنیم:


کد:
function Num2Fa($String)
{
    $En_Numbers = array("0" ,"1" ,"2" ,"3" ,"4" ,"5" ,"6" ,"7" ,"8" ,"9" );
    $Fa_Numbers = array("۰","۱","۲","۳","۴","۵","۶","۷","۸","۹");
    return str_replace($En_Numbers, $Fa_Numbers, $String);
}
 

iReza

کاربر عضو
26/8/12
328
0
16
برای ولید بودن داده ها:


کد:
 function isEmail ($Strings) {
  if(strlen($Strings) < 0 ) {
   echo 'Please Enter A Value!';
  }
  else {
   $Pattern = "/^[^0-9][A-z0-9_]+([.][A-z0-9_]+)*[@][A-z0-9_]+([.][A-z0-9_]+)*[.][A-z]{2,4}$/";
   if (!preg_match($Pattern, $Strings)) {
    echo 'Please Enter A Valid E-Mail Address!';
   }
  }
 }

 function isURL($Strings) {
  if(!empty($Strings)) {           
   $pattern = "#^http(s)?://[a-z0-9-_.]+\.[a-z]{2,4}#i";   
   if (!preg_match($Pattern, $Strings)) {
    echo 'Please Enter A Valid URL Address!';
   }
  }
 }
 

iReza

کاربر عضو
26/8/12
328
0
16
سلاما :45:

این هم یک تکه کد برای نشان دادن کشور کاربر است :|:| البته چون از api استفاده کردیم خیلی کوتاه است :-"

محمد(zegersot) هم میخواد آموزشی دقیق در این رابطه در انجمن قرار بدهد

هم اکنون توجه شما را به این جلب میکنیم :66:

;)


کد:
<?php
function visitor_country($ip) {
$data_api = @json_decode(file_get_contents("http://www.geoplugin.net/json.gp?ip=".$ip));
$coutry = $data_api -> geoplugin_countryName;    return $coutry;
}
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

MahdiY

راهبر انجمن
25/1/13
2,111
38
48
اینترنت!
تابع sleep

توضیحات به گفته سایت php.net :


کد:
int sleep     ( int $seconds    )
این میگه که این تابع یک پارامتر داره از نوع عددی که ثانیه را مشخص می کند

این تابع همونطور که از اسمش پیدا هست واسه php لالایی میگه به مدت زمانی که شما میخواهید تا بخوابه :37:

بهتره با یه مثال براتون توضیح بدم:


کد:
sleep(12);
وقتی که این کد اجرا بشه php به مدت 12 ثانیه صبر میکنه و بعد دوباره شروع میکنه بقیه کد ها را اجرا میکنه . کد های اجرایی بعد از این تابع بروز هستند . به مثال زیر توجه کنید تا متوجه شوید :


کد:
<?php

echo date('h:i:s') . "\n";

sleep(10);

echo date('h:i:s') . "\n";

?>
خروجی این کد این میشه :


کد:
01:46:12
01:46:22
حالا نه دقیقا این زمان اما منظورم اینکه کد های بعد از این تابع بصورت بروز اجرا می شوند

امیدوارم مفهوم بوده باشه واستون

 

MahdiY

راهبر انجمن
25/1/13
2,111
38
48
اینترنت!
تابع date_default_timezone_set :

با عرض سلامی دوباره . حتما در طول برنامه نویسی به زبان پی اچ پی به زمان نیز بر میخوریم . به اینکه زمان با کشور مورد نظرمون ست بشه .

با استفاد از این تابع میتوانید زمان سایت را با کشور خودمون یا هر کشوری که دوست دارید ست کنید . با مثال بیشتر متوجه میشید . با من همراه باشید

کد زیر را اجرا کردم :


کد:
echo date('Y-m-d h:iA');
خروجی کد این شد :


کد:
2013-10-10 07:10 AM
بعد از اون کد زیر را اجرا کردم که در این قسمت من زمان را با زمان تهران ست کردم :


کد:
date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
echo date('Y-m-d h:iA');
خروجی به شرح زیر شد : :104:


کد:
  2013-10-10 08:42 AM
اگه لیست نام کشور های دیگه را میخواهید میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید و قاره سپس کشور مورد نظر را انتخاب کنید! :|:|



 

MahdiY

راهبر انجمن
25/1/13
2,111
38
48
اینترنت!
تابعی برای کار کردن با عکس های فارسی در php :

شما هم حتما نیازمند نوشتن متن فارسی روی عکس هستید ! اما چطور میشه با php این کار را کرد . امروز واسه ی شما یه بسته میذارم که میتونید با استفاده از اون با php روی عکس هاتون فارسی بنویسید . منبعشو یادم نیست که از کجا دانلود کردم فقط میدونم بکارتون میاد . موفق باشید

:41: :37:


 

MahdiY

راهبر انجمن
25/1/13
2,111
38
48
اینترنت!
تابع str_split:


کد:
array str_split     ( string $string    [, int $split_length = 1   ] )
طبق گفته ی سایت php.net :

خروجی این تابع یک آرایه می باشد

دارای دو پارامتر هست

پارامتر اول متنی را که میخواهیم روی آن کار انجام دهیم مشخص میکند

پارامتر دوم تعداد اعضای دسته ها را مشخص میکند (در ادامه بیشتر توضیح داده میشود.

به کد زیر توجه کنید :


کد:
$str = "Only Persian Script";

$arr1 = str_split($str);
$arr2 = str_split($str, 3);

print_r($arr1);
print_r($arr2);
خروجی این کد به شرح زیر است :


کد:
Array (     [0] => O     [1] => n     [2] => l     [3] => y     [4] =>       [5] => P     [6] => e     [7] => r     [8] => s     [9] => i     [10] => a     [11] => n     [12] =>       [13] => S     [14] => c     [15] => r     [16] => i     [17] => p     [18] => t ) 
Array (     [0] => Onl     [1] => y P     [2] => ers     [3] => ian     [4] =>  Sc     [5] => rip     [6] => t )
خب می پردازیم به تحلیل کد :

ابتدا متن Only Persian Script را در متغییر $str قرار میدهیم

در دستور دوم متغییر $str با تابع str_split تجزیه می شود.

دستور سوم متغییر $str را تجزیه میکند منتها 3 کاراکتر به 3 کاراکتر .

دستورات چهارم و پنجم آرایه ها را چاپ میکند .

(سوالی بود در تاپیک دیگری پرسیده شود و آدرس تاپیک را برام پیام خصوصی کنید)

موفق باشید

 

MahdiY

راهبر انجمن
25/1/13
2,111
38
48
اینترنت!
دریافت آی پی کاربر :

چندی پیش در پروژه ای نیاز بود آی پی کاربر را بدست بیارم . دستورش را حفظ نبودم . انگلیش سرچ کردم به یه تابع رسیدم که دیدم این تابع برای دریافت آی پی بهتر و کامل تره . اینم تابع واسه شما :


کد:
function ip(){
if (!empty($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'])) {
    return $_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'];
} elseif (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])) {
    return $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'];
} else {
    return $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
}
}
 

MahdiY

راهبر انجمن
25/1/13
2,111
38
48
اینترنت!
تشخیص استفاده از ****** :

شاید شما هم دیده باشید اگه با ****** یا ***** شکن به بعضی سایت ها برید شما را بلاک میکنند . با استفاده از این تابع میتوانید تعیین کنید که آیا کاربر پراکسی یا ***** شکن یا ... هست یا خیر!


کد:
function filter() {
    $filter = array(
        'HTTP_VIA',
        'HTTP_X_FORWARDED_FOR',
        'HTTP_FORWARDED_FOR',
        'HTTP_X_FORWARDED',
        'HTTP_FORWARDED',
        'HTTP_CLIENT_IP',
        'HTTP_FORWARDED_FOR_IP',
        'VIA',
        'X_FORWARDED_FOR',
        'FORWARDED_FOR',
        'X_FORWARDED',
        'FORWARDED',
        'CLIENT_IP',
        'FORWARDED_FOR_IP',
        'HTTP_filter_CONNECTION'
    );
    foreach($filter as $f){
        if (isset($_SERVER[$f])) return true;
    }
}
اگر کاربر پراکسی یا ***** شکن داشته باشه مقدار true در غیر اینصورت مقدار false را بر میگرداند.

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

shz_furion

کاربر عضو
18/8/12
212
0
16
امروز یک کد برای شناختن مرورگر کاربر نوشتم گفتم بزارم اینجا شاید به کار بیاد

:) فقط کافیه تابع رو فراخوانی کنید.



function getbrowser()
{
$user_agent = $_server['http_user_agent'];
$browser = '';
if(preg_match('/firefox/i',$user_agent))
{
$browser = "mozilla firefox";
echo $browser;
}
elseif(preg_match('/msie/i',$user_agent))
{
$browser = "internet explorer";
echo $browser;
}
elseif(preg_match('/chrome/i',$user_agent))
{
$browser = "google chrome";
echo $browser;
}
elseif(preg_match('/safari/i',$user_agent))
{
$browser = "apple safari";
echo $browser;
}
elseif(preg_match('/flock/i',$user_agent))
{
$browser = "flock";
echo $browser;
}
elseif(preg_match('/opera/i',$user_agent))
{
$browser = "opera";
echo $browser;
}
elseif(preg_match('/netscape/i',$user_agent))
{
$browser = "netscape";
echo $browser;
}
return $browser;
}
کد:
[B]/* reza farhadian <r3za.farhadian> <http://ireza.blog.ir> */[/B]
سلام.نمیدونم این کد رو دارید یا نه.تمام اطلاعاتی که بشه از http_user_agent گرفت رو میگم.مثل ورژن مرورگر،سیستم عامل و...

اون کد مفیدتره.اگه دارید،اون رو بزارید.

من هم اتفاقا امروز لازمش داشتم.ممنون

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

MahdiY

راهبر انجمن
25/1/13
2,111
38
48
اینترنت!
تمام اطلاعاتی که گفتید در این مورد موجود می باشد فقط باید با یه تابع اونا را تفسیر کنید .


کد:
$user_agent     =   $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];

function getOS() { 

    global $user_agent;

    $os_platform    =   "Unknown OS Platform";

    $os_array       =   array(
                            '/windows nt 6.2/i'     =>  'Windows 8',
                            '/windows nt 6.1/i'     =>  'Windows 7',
                            '/windows nt 6.0/i'     =>  'Windows Vista',
                            '/windows nt 5.2/i'     =>  'Windows Server 2003/XP x64',
                            '/windows nt 5.1/i'     =>  'Windows XP',
                            '/windows xp/i'         =>  'Windows XP',
                            '/windows nt 5.0/i'     =>  'Windows 2000',
                            '/windows me/i'         =>  'Windows ME',
                            '/win98/i'              =>  'Windows 98',
                            '/win95/i'              =>  'Windows 95',
                            '/win16/i'              =>  'Windows 3.11',
                            '/macintosh|mac os x/i' =>  'Mac OS X',
                            '/mac_powerpc/i'        =>  'Mac OS 9',
                            '/linux/i'              =>  'Linux',
                            '/ubuntu/i'             =>  'Ubuntu',
                            '/iphone/i'             =>  'iPhone',
                            '/ipod/i'               =>  'iPod',
                            '/ipad/i'               =>  'iPad',
                            '/android/i'            =>  'Android',
                            '/blackberry/i'         =>  'BlackBerry',
                            '/webos/i'              =>  'Mobile'
                        );

    foreach ($os_array as $regex => $value) { 

        if (preg_match($regex, $user_agent)) {
            $os_platform    =   $value;
        }

    }   

    return $os_platform;

}

function getBrowser() {

    global $user_agent;

    $browser        =   "Unknown Browser";

    $browser_array  =   array(
                            '/msie/i'       =>  'Internet Explorer',
                            '/firefox/i'    =>  'Firefox',
                            '/safari/i'     =>  'Safari',
                            '/chrome/i'     =>  'Chrome',
                            '/opera/i'      =>  'Opera',
                            '/netscape/i'   =>  'Netscape',
                            '/maxthon/i'    =>  'Maxthon',
                            '/konqueror/i'  =>  'Konqueror',
                            '/mobile/i'     =>  'Handheld Browser'
                        );

    foreach ($browser_array as $regex => $value) { 

        if (preg_match($regex, $user_agent)) {
            $browser    =   $value;
        }

    }

    return $browser;

}
 

MahdiY

راهبر انجمن
25/1/13
2,111
38
48
اینترنت!
سلام مجدد

علت اینکه تاپیک را دوباره آوردم بالا اینکه تاپیک جامع بمونه

امروز یه تابع براتون می ذارم که کد های سی اس اس رو فشرده می کنه


کد:
function compress_css($css){
        return str_replace('; ',';',str_replace(' }','}',str_replace('{ ','{',str_replace(array("\r\n","\r","\n","\t",'  ','    ','    '),"",preg_replace('!/\*[^*]*\*+([^/][^*]*\*+)*/!','',$css)))));
    }
ورودی که بهش کد سی اس اس رو بدید فشرده شده را بر میگردونه . مثال :


کد:
<?php
    function compress_css($css){
        return str_replace('; ',';',str_replace(' }','}',str_replace('{ ','{',str_replace(array("\r\n","\r","\n","\t",'  ','    ','    '),"",preg_replace('!/\*[^*]*\*+([^/][^*]*\*+)*/!','',$css)))));
    }
    $css  = <<<CODE
@font-face
{
font-family: byekan;
    src: url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype'), url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'), url('fonts/BYekan.woff') format('woff');
     font-weight: normal;
    font-style: normal;
} 

@font-face
{
font-family: yekan;
    src: url('fonts/Yekan.ttf') format('truetype'), url('fonts/Yekan.eot?#') format('eot'), url('fonts/Yekan.woff') format('woff');
     font-weight: normal;
    font-style: normal;
} 

body , input , p , div , span{
font-family:byekan, tahoma;
font-size:13px;
}

section {
border:2px solid red;
}

body{
background-image:url('../img/bg.png');
}

.module {
  width: 295px;
  margin: 0px auto;
}

.top-bar {
  background: #666;
  color: white;
  padding: 0.5rem;
  position: relative;
  overflow: hidden;
}
.top-bar h1 {
  display: inline;
  font-size: 1.1rem;
}
.top-bar .typicons-message {
  display: inline-block;
  padding: 4px 5px 2px 5px;
}
.top-bar .typicons-minus {
  position: relative;
  top: 3px;
}
.top-bar .left {
  float: left;
}
.top-bar .right {
  float: right;
  padding-top: 5px;
}
.top-bar > * {
  position: relative;
}
.top-bar::before {
  content: "";
  position: absolute;
  top: -100%;
  left: 0;
  right: 0;
  bottom: -100%;
  opacity: 0.25;
  background: radial-gradient(#ffffff, #000000);
  animation: pulse 1s ease alternate infinite;
}

.discussion {
  list-style: none;
  background: #e5e5e5;
  margin: 0;
  padding: 0 0 50px 0;
}
.discussion li {
  padding: 0.5rem;
  overflow: hidden;
  display: flex;
}
.discussion .avatar {
  width: 40px;
  position: relative;
}
.discussion .avatar img {
  display: block;
  width: 100%;
}

.other .avatar:after {
  content: "";
  position: absolute;
  top: 0;
  right: -1px;
  width: 0;
  height: 0;
  border: 5px solid #31C920;
  border-left-color: transparent;
  border-bottom-color: transparent;
}

.self {
  justify-content: flex-end;
  align-items: flex-end;
}
.self .messages {
  order: 1;
  border-bottom-right-radius: 0;
}
.self .avatar {
  order: 2;
}
.self .avatar:after {
  content: "";
  position: absolute;
  bottom: 0;
  left: -1px;
  width: 0;
  height: 0;
  border: 5px solid #FF3B30;
  border-right-color: transparent;
  border-top-color: transparent;
  box-shadow: 1px 1px 2px rgba(0, 0, 0, 0.2);
}

.messages {
  background: white;
  padding: 10px;
  border-radius: 2px;
  box-shadow: 0 1px 2px rgba(0, 0, 0, 0.2);
}
.messages p {
  margin: 0 0 0.2rem 0;
  text-align:right;
}
.messages time {
  font-size: 0.7rem;
  color: #ccc;
}


.other .messages {
background:#31C920;
width:220px;
}
.self .messages {
background:#FF3B30;
width:220px;
}
CODE;

    echo compress_css($css);

?>
خروجی این کد رو میده:


کد:
@font-face{font-family: byekan;src: url('fonts/BYekan.ttf')  format('truetype'), url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'),  url('fonts/BYekan.woff') format('woff');font-weight: normal;font-style:  normal;} @font-face{font-family: yekan;src: url('fonts/Yekan.ttf')  format('truetype'), url('fonts/Yekan.eot?#') format('eot'),  url('fonts/Yekan.woff') format('woff');font-weight: normal;font-style:  normal;} body , input , p , div , span{font-family:byekan,  tahoma;font-size:13px;}section {border:2px solid  red;}body{background-image:url('../img/bg.png');}.module {width:  295px;margin: 0px auto;}.top-bar {background: #666;color: white;padding:  0.5rem;position: relative;overflow: hidden;}.top-bar h1 {display:  inline;font-size: 1.1rem;}.top-bar .typicons-message {display:  inline-block;padding: 4px 5px 2px 5px;}.top-bar .typicons-minus  {position: relative;top: 3px;}.top-bar .left {float: left;}.top-bar  .right {float: right;padding-top: 5px;}.top-bar > * {position:  relative;}.top-bar::before {content: "";position: absolute;top:  -100%;left: 0;right: 0;bottom: -100%;opacity: 0.25;background:  radial-gradient(#ffffff, #000000);animation: pulse 1s ease alternate  infinite;}.discussion {list-style: none;background: #e5e5e5;margin:  0;padding: 0 0 50px 0;}.discussion li {padding: 0.5rem;overflow:  hidden;display: flex;}.discussion .avatar {width: 40px;position:  relative;}.discussion .avatar img {display: block;width: 100%;}.other  .avatar:after {content: "";position: absolute;top: 0;right: -1px;width:  0;height: 0;border: 5px solid #31C920;border-left-color:  transparent;border-bottom-color: transparent;}.self {justify-content:  flex-end;align-items: flex-end;}.self .messages {order:  1;border-bottom-right-radius: 0;}.self .avatar {order: 2;}.self  .avatar:after {content: "";position: absolute;bottom: 0;left:  -1px;width: 0;height: 0;border: 5px solid #FF3B30;border-right-color:  transparent;border-top-color: transparent;box-shadow: 1px 1px 2px  rgba(0, 0, 0, 0.2);}.messages {background: white;padding:  10px;border-radius: 2px;box-shadow: 0 1px 2px rgba(0, 0, 0,  0.2);}.messages p {margin: 0 0 0.2rem 0;text-align:right;}.messages time  {font-size: 0.7rem;color: #ccc;}.other .messages  {background:#31C920;width:220px;}.self .messages  {background:#FF3B30;width:220px;}
امیدوارم بکارتون بیاد

موفق باشید

 

MahdiY

راهبر انجمن
25/1/13
2,111
38
48
اینترنت!
و دوباره بعد از مدتی طولانی در خدمت شما با یه تابع

با استفاده از این تابع ساده میتوانید به دی ان اس های ست شده روی یک دومین دسترسی پیدا کنید


کد:
function GETDNS($site = 'mahdiy.ir'){
    $ch = curl_init('http://www.intodns.com/'.$site);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_BINARYTRANSFER, true);
    preg_match('!<td>Nameserver records returned by the parent servers are:<br />(.*)</td></tr>!sU',curl_exec($ch),$d );
    preg_match_all('!<br />(.*)<br /><br />!sU',$d[1],$r );
    $r = str_replace( '<br /><br />' , '' , $r[0][0] );
    return substr($r, 6);
    curl_close($ch);
}
طرز استفاده از این تابع به این صورت هستش که شما آدرس سایت مورد نظر را بدون www و http و / پایانی وارد میکنید . مثلا نمونه کد زیر دی ان اس های سایت پرشین اسکریپت را ست میکند :


کد:
echo GETDNS('persianscript.ir');
و خروجی کد بصورت زیر است :


کد:
ns1.persianscript.ir.   ['144.76.200.175']   [TTL=1440]
ns2.persianscript.ir.   ['144.76.200.175']   [TTL=1440]
و در پایان بگم این اطلاعات را همانطور که از کد معلومه از سایت دریافت میکند

موفق باشید

 

iranenaz

کاربر عضو
28/12/08
513
0
16
با سلام

ممکنه توی کد نویسی هاتون نیاز داشته باشید سابدامین ایجاد کنید بعنوان مثال پروفایل هر کاربر بصورت سابدامین باشه ( ~~ ) یا کوتاه کننده لینک داشته باشید و ...

بیس کلی رو میتونید از این کد کمک بگیرید.

خلاصه :

کد:
  // http://[***domain***]:2082/frontend/x/subdomain/doadddomain.html?domain=[subdomain]&rootdomain=[domain]  $request = "/frontend/$cpanel_skin/subdomain/doadddomain.html?rootdomain=$domain&domain=$subd";  $result = subd('localhost',2082,$cpaneluser,$cpanelpass,$request);
کامل + فرم :

// cpanel userdefine('CPANELUSER','user');// cpanel passworddefine('CPANELPASS','pass');
define('INPUT_FILE','domains.txt');
// cpanel skin (mainly "x")define('CPANEL_SKIN','x');
// domain pishfarz (subdomainha rooie in domain eijad shan)define('DOMAIN','');
/////////////// payane tazimat avalie ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
function getVar($name, $def = '') { if (isset($_REQUEST[$name]) && ($_REQUEST[$name] != '')) return $_REQUEST[$name]; else return $def;}
$cpaneluser=getVar('cpaneluser', CPANELUSER);$cpanelpass=getVar('cpanelpass', CPANELPASS);$cpanel_skin = getVar('cpanelskin', CPANEL_SKIN);
if (isset($_REQUEST["subdomain"])) { $doms = array( getVar('domain', DOMAIN) . ";" . $_REQUEST["subdomain"]); if (getVar('domain', DOMAIN) == '') die("domain ra moshakhas konid");}else { $doms = @file(INPUT_FILE); if (!$doms) { echo "<form method='post'> Subdomain:<input name='subdomain'><br> Domain:<input name='domain'><br> User cpanel:<input name='cpaneluser'><br> Password cpanel:<input name='cpanelpass'><br> Skin cPanel:<input name='cpanelskin'><br> <input type='submit' value='eijade subdomain' style='border:1px solid black'></form>"; die(); }}// create subdomainfunction subd($host,$port,$ownername,$passw,$request) { $sock = fsockopen('localhost',2082); if(!$sock) { print('Socket error'); exit(); }
$authstr = "$ownername:$passw"; $pass = base64_encode($authstr); $in = "GET $request\r\n"; $in .= "HTTP/1.0\r\n"; $in .= "Host:$host\r\n"; $in .= "Authorization: Basic $pass\r\n"; $in .= "\r\n"; fputs($sock, $in); while (!feof($sock)) { $result .= fgets ($sock,128); } fclose( $sock ); return $result;}foreach($doms as $dom) { $lines = explode(';',$dom); if (count($lines) == 2) { // domain va subdomain ok $domain = trim($lines[0]); $subd = trim($lines[1]); } else { // faghat subdomain ok $domain = getVar('domain', DOMAIN); $subd = trim($lines[0]); } // http://[***domain***]:2082/frontend/x/subdomain/doadddomain.html?domain=[subdomain]&rootdomain=[domain] $request = "/frontend/$cpanel_skin/subdomain/doadddomain.html?rootdomain=$domain&domain=$subd"; $result = subd('localhost',2082,$cpaneluser,$cpanelpass,$request); $show = strip_tags($result); echo $show;}​
کد:

 

MahdiY

راهبر انجمن
25/1/13
2,111
38
48
اینترنت!
سورس کد دریافت آخرین یوزر و پسورد نود 32 :

شاید یکی از مشکلات دوستان دریافت آخرین یوزر و پسورد های نود ۳۲ باشد . دیگر نگران بروزرسانی ویروس یاب خود نباشید . با استفاده از این تابع می توانید به سادگی با سرعتی مناسب آخرین یوزر و پسورد ها را دریافت کنید . کار با تابع ساده می باشد اما به هر صورت فایل راهنما نیز برای شما دوستان آمده نموده ام .



نمونه یوزر و پسورد های دریافتی :

Username:TRIAL-0108285446

Password:89nu27jksj

Username:TRIAL-0108285443

Password:rj5kusat46

Username:TRIAL-0108285440

Password:kkrdbb3ur4

Username:TRIAL-0108285438

Password:24jnabbe2h

با استفاده از این تابع می توانید از ۱ تا ۱۵ یوزر و پسورد را چاپ کنید .

لینک دانلود تابع به همراه آموزش استفاده :



قابل توجه دوستان عزیز :

همین تابع ساده فروش خوبی داشت . اما چند تا آدم ... که چشم دیدن نداشتند شعور و ادب خودشون را نشون دادند.

حالا برای اینکه اینا رایگان قرار دادن و شعورشون نمیرسه بردارن و یا حداقل اجازه بگیرن خودم اینجا قرار میدم

امیدوارم بکارتون بیاد

اینجوری پیش بره هم من و هم تمام برنامه نویس ها قیمت های نجومی میذارن رو محصولات و احتمال میره تا سال 1400 دیگه هیچ اسکریپت رایگانی نباشه!

 
آخرین ویرایش توسط مدیر: