نیاز به قالب برای سایت خبری

• نویسنده موضوع antii
  • تاریخ شروع

antii

تازه وارد
سلام خسته نباشین

من یک قالب میخوام برای راه اندازی یک سایت خبری و یک فتس دارم میگردم.

یکی کمکم کنه دیگه دارم دیونه میشم

جوملا 2.5 هست؟

erfan

طراح وب
پرسنل مدیریت
انتقال یافت انجمن پرسش و پاسخ...

mahdiali35

کاربر عضو
سلام خسته نباشینمن یک قالب میخوام برای راه اندازی یک سایت خبری و یک فتس دارم میگردم.

یکی کمکم کنه دیگه دارم دیونه میشم

جوملا 2.5 هست؟
درود...!!!

قالبهای خبری فراوانی برای جوملا موجوده....البته شما میتونی از نسخه ی نال شده ی قالبها استفاده کنید...!!!

شما اگه وقت و حوصله اش رو دارید بر اساس فریم ورک طراحی قالب که رایگان هم هستند میتونید برای خودتون قالب اختصاصی و زیبایی رو طراحی کنید ....

چند قالب مشهور خبری جوملا به این شرح است :

1-

shaper news I - II - III این قالب سه نسخه داره و نسخه ی 2 و 3 اون برای جوملا 2.5 هم موجوده ...

2-

قالب zt news i-ii-iii-iiii

3- قالب های خبری این سایت چند نسخه ی رایگان هم بینشون موجوده...

4- قالب های مشهور سری JA Teline که 4 نسخه فکر میکنم داشته باشه :

بیشتر این قالبها نسخه ی RTL هم دارند...!!

همون طور که گفتم قالبهای زیادی وجود داند اینها فقط نمونه های بارز و کوچیکی بودند....شما باید بگید چه مدله میخاید مثلا نال شده استفاده میکنید یا نه...؟؟؟؟

پ . ن :یه قالب خبری برای جوملا 2.5 مثل ثالب سایت عصر ایران در حال طراحی هست اگه میخاید میتونید منتظر اون باشید و اونو خریداری کنید....

شاد باشید...

antii

تازه وارد
ممنون از پاسختون

من یک قالب تو همین مایه های عصر ایران میخوام

این قالب های خارجی خیلی سنگین.

همین عصر ایران خوب بود اما من نمیخوام هزینه کنم.

هست همچین قالبی؟

mahdiali35

کاربر عضو
قالب های ایرانی هم وجود داره اما تنوع زیادی ندارند...

مثلا سایت جومینا چند قالب خبری رو برای دانلود قرار داده....سرچ کنید قالب خبری تابناک هزاره ی جومینا...

قالب های خارجی مثلا اگه از فریم ورک helix استفاده کنید کندی آنچنانی نداره...سرعتش بد نیست .... بستگی به پیکره بندی هاست و سرور شما داره...!!!

شاد باشید...!!!

antii

تازه وارد
من قالب هزاره رو دانلود کردم ولی این بسته نصبیه!

من زیاد وارد نیستم بسته نصبی تصب کنم؟میشه یک آموزشی بدین.

دنبال آموزشم گشتم توی گوگل چیزی نیافتم.

mahdiali35

کاربر عضو
من قالب هزاره رو دانلود کردم ولی این بسته نصبیه!من زیاد وارد نیستم بسته نصبی تصب کنم؟میشه یک آموزشی بدین.

دنبال آموزشم گشتم توی گوگل چیزی نیافتم.
ببینید نسبه ی نصبی قالب با خود جوملا زیاد فرق نداره...خوبی این بسته اینه که وقتی شما اون رو نصب کنید دیگه نیاز به نصب قالب + ماژول + پلاگین مجدد رو ندارید.... وقتی این بسته رو نصب کنید دقیقا مثل دموی مورد نظر سایت میشه...

شما باید فایل ها رو در پوشه ی مورد نظر آپلود کنید و طبق مراحل نصب پیش برید....

شاد باشید...!!!

antii

تازه وارد
یعنی من باید فایلی رو که دانلود کردمو اکستریت کنم و اونو داخل پوشه tem توی جوملا آپلود کنم؟

mahdiali35

کاربر عضو
یعنی من باید فایلی رو که دانلود کردمو اکستریت کنم و اونو داخل پوشه tem توی جوملا آپلود کنم؟
خیر....!!!

شما الان چه فایلی رو دانلود کردید ؟!

عموما خود قالب رو جدا قرار میدن و نسخه ی بسته ی نصبی رو هم جدا قرار میدن...!!!

اگه اصل قالب وجود نداره شما باید بسته ی نصبی رو باز کنید شما تو این پوشه یه سری فایل رو مشاهده میکنید که دقیقا با فایل های جوملا اصلی یکیه...!!! حالا شما باید وارد پوشه ی templates اون بشید بعدش پوشه ی قالب تابناک رو از اون جدا کرده و اکسترکت کنید...بعدش میتونید این پوشه رو در پوشه ی قالب های اصلی جوملا قرار بدید و از این قالب استفاده کنید...!!!

antii

تازه وارد
ممنون از توضیح دقیقتون

من این کاری که گفتینو کردم ولی این اخطارو داد

• عدم بارگذاری فایل XML
  • /home/vol6/gigfa.com/gigfa_12435707/htdocs/tmp/install_513902780a46b/tabnakv3/templateDetails.xml
  • XML: Premature end of data in tag install line 3
  • JInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد

الان باید چیکار کنم؟

mahdiali35

کاربر عضو
ممنون از توضیح دقیقتونمن این کاری که گفتینو کردم ولی این اخطارو داد

• عدم بارگذاری فایل XML
  • /home/vol6/gigfa.com/gigfa_12435707/htdocs/tmp/install_513902780a46b/tabnakv3/templateDetails.xml
  • XML: Premature end of data in tag install line 3
  • JInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد

الان باید چیکار کنم؟
احتمال میدم تو انتقال فایل ها و نصب اشتباه میکنید که این مشکل به وجود میاد...!!!

ورژن جوملای شما چنده ؟!

در قسمت اطلاعات جوملا گزینه ای به نام سطح دسترسی فایل ها و پوشه ها رو بررسی کنید ببینید قابل نوشتن باشند...!!!

تنظیمات ftp رو هم غیر فعال کنید...!!!

شاد باشید.....!!!!

antii

تازه وارد
ببخشید متوجه نشدم؟

میگم اگه پرویی نیست و وقتشو دارین و کار زیادی نمیبره برام راش بندازین ممنون میشم.

وگر نه یک توضیح بیشتر بدین

یا علی

mahdiali35

کاربر عضو
ببخشید متوجه نشدم؟میگم اگه پرویی نیست و وقتشو دارین و کار زیادی نمیبره برام راش بندازین ممنون میشم.

وگر نه یک توضیح بیشتر بدین

یا علی
یوزر پسورد پنلتون رو پ.خ کنید....

بالا