نیاز به کمک برای کاستومایز کردن یک اسکریپت

• نویسنده موضوع Arona
  • تاریخ شروع

Arona

تازه وارد
با سلام من یه چندتا مشکل روی اسکریپت Av wallpaper script دارم میخواستم از دوستان خواهش کنم بهم کمک کنن ، باور کنید الان چند ماهه همش اینور اونور میزنم ولی به جایی نمیرسم ، خودم دنبال یه نسخه از اسکریپت که جایی پیدا نکردم ، حالا گفتم حداقل دوستان کمک کنن همین اسکریپت رو فعلا بهترش کنم تا ببینم بعدش چی میشه ، اسکریپت رو آپلود کردم روی dropbox خودم ، اینم لینکش :

تغییراتی که میخواستم رو این اسکریپت بدم و نتونستم اینا هستن :

1- مورد اول حل شد !!

2- مورد دوم هم حل شد

3- الان تو این اسکریپت برای اینکه بشه به والپیپر rate داد باید حتما لوگین شد ، چطوری میشه این رو برداشت یعنی کسی که میاد تو سایت بدون لوگین شدن هم بتونه به والپیپرها rate بده

4- امکانش هست تو thumbnail عکسها کاری کرد که علاوه بر اسم والپیپر rate هم نشون داده بشه ؟

5- اینکه الان تو این اسکریپت Sub categories های یه یک کاتاگوری اصلی بالای لیست والپیپرها بعد از کلیک روی کاتاگوری اصلی میاد ، امکانش هست که اینارو از وسط سایت برداشت و کاری کرد که به صورت شاخه ایی تو هم پنل سمت چپ و زیر کاتاگوری مادر نشون داده بشن ؟

میدونم درخواست هام خیلی زیاد شدن ، ولی باور کنید اینقدر اینور و اونور زدم و به جایی نرسیدم خسته شدم ، گفتم شاید شما ها که مثل من مبتدی نیستین بتونین کمکم کنید .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

EmpireWorld

تازه وارد
دوست عزیز به نظر من شما تو سایت های وارز دنبال نسخه نال شده ش بگردید.این سایتها هم با جستجو در گوگل پیدا میشن.البته یکم سخته.نمونه این سایت ها هم اینا هستن:scriptmafia,wplocker,freshwap و غیره

Arona

تازه وارد
دوست عزیز به نظر من شما تو سایت های وارز دنبال نسخه نال شده ش بگردید.این سایتها هم با جستجو در گوگل پیدا میشن.البته یکم سخته.نمونه این سایت ها هم اینا هستن:scriptmafia,wplocker,freshwap و غیره
عزیز من همه جا رو زیر رو کردم پیداش نمیکنم ، فقط همین AV script بهترینش بود که پیدا کردم که اونم باید برای اینکه به چیزی که میخوام تبدیل شه کلی کاستومایز روش انجام بدم ، برای همین از دوستان کمک خواستم

بالا