شرکت هاست ایران بد ترین و به نوعی آشغال ترین میزبان در وب هست ، پشتیبانیش خیلی ضعیفه بار ها شده بود تیکت های من رو با اختلاف 3-4 روزه جواب میدادن قیمتاش الکی گرونه و بخاطر چندتا سایت پرترافیکی که روشون هست اسمی در کردن وگرنه نمره 0 هم تو میزبانی زیادشونه ، من الکی چقدر پول چندماه دادم به این شرکت
ببینید ما یه اشتباه کردیم یعنی همه ما داریم این اشباه رو میکنیم اونم اینه فشار اوردیم به خرید سرورای ایران درسته سرعت و ترافیک رو بهینه تر میکنه ولی این میتونه به درد سایتایی بخوره که روزی بالای چند صد هزار بازدید دارن نه سایتی که هنوز روز اولشه رفته رو سرورای ایران و داره 3-4 برابر پول زیادی میده بخدا میزبان اگه خوب باشه سروراش بخوبی گانفیگ شده باشه اصلا ایران و خارج نداره حیف من به این موضوع 6-7 ماه دیر رسیدم ولی به تجربم اضافه شد
من نه میخوام بازاریابی کنم نخ چیزه دیگه الان من دارم از فراداده استفاده میکنم بسیار راضی هستم فقط مشکلی که بود از دایرکت ادمین استفاده میکردن الان کردنش سی پنل که ممنون ازشون ولی گول اسم هاست ایران رو سایتایی که میزبانی میکنه رو نخورید هاست ایران بدرد سایتای پرترافیک میخوره که رتبشون بین 100 تا سایت پرترفایک هست نه سایت های تازه کار و نو پا