هاست ایران = افتضاح ترین

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

am_al_59

تازه وارد
الان پنج ماه هست که شرکت هاست ایران سایتم رو دارن میزبانی میکن به تاریخ ها توجه کنین تصویر رو ببینین و قضاوت کنین

You must be registered for see images attach

IAMIR

کاربر عضو
نگاه کنید .

خیلی از موارد هم از اطلاعات کم شما و عدم کارکرد صحیح کاربر ناشی میشه .

ولی در کل هاست ایران یکی از معتبر ترین شرکت های هاستینگ ایران هست .

می تونید از

استفاده کنید .

saeedpersian

کاربر عضو
متوجه نشدم از تصویر ولی به طور کلی با شما موافقم . هاست های ایران کلا داغووووونن !!!!
منظور ايشون "شركت هاستيران" بود نه بطور كلي "هاست هاي ايران"!!!

الان پنج ماه هست که شرکت هاست ایران سایتم رو دارن میزبانی میکن به تاریخ ها توجه کنین تصویر رو ببینین و قضاوت کنین
هاستيران شركتي هست كه هزينه هاش نسبت به بقيه بالاست. شما كه بيشر مشكلاتت با "ديتا بيس" و "بالا نيومدن سايت" هست / بايد يكم ديگه هزينه كني و از سرويس هاي ويژه هاستيران بخري. (سرويس لينوكس معمولي هاستيران به درد نميخوره!) يا اينكه اصلا هاست از شركت ديگه بگيري!

cniran

کاربر عضو
نگاه روشن حرف نداره. من چند ساله سرور مجازی دارم ازشون سالی شاید 1 بار در حد 1 یا 2 ساعت قطعی داره اونم سریع پیگیری میکنن. پشتیبانی که در حد تیم ملی. قیمت ها هم بد نیست.

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
من از میهن وب هاست! آوردم رو فراداده راضی هستم فعلا

آخرین ویرایش توسط مدیر:

omid-ss2

تازه وارد
سلام منم دیروز از میهن وب هاست ی هاسته ایران خریدم فعلا تست نکردم

امید وارم خوب باشه

hannanstd.ir

حنان جان میهن وب هاست خوب نبود یعنی؟؟ :42: من دیروز یک هاست ایران خریدم ازش :-s
والا هاست ایرانش رو نمیدونم ولی آلمانش آشغال شده بود . اوایل خوب بود ولی این اواخر افتضاح بود افتضاح .

البته بستگی داشت رو کدوم سرورشون باشی . رو سرور من 150 تا سایت دیگه هم بودند .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

تو لینک زیر آدرس سایتتون رو بدون www و http بزنین . نشون میده دیگه چه سایتهایی روی سرور شما هستند ؛ تازه بعضی ها رو نشون نمیده میشه انقدر وای به حال اینکه همه رو نشون بده .

s.m.b

تازه وارد
hostdl.com از همشون بهتره توی ایران . بزرگترین سایت های ایران مثل سافت گذر سافت 98 و . . . روی این هستن

hamid_00a

کاربر عضو
شرکت هاست ایران بد ترین و به نوعی آشغال ترین میزبان در وب هست ، پشتیبانیش خیلی ضعیفه بار ها شده بود تیکت های من رو با اختلاف 3-4 روزه جواب میدادن قیمتاش الکی گرونه و بخاطر چندتا سایت پرترافیکی که روشون هست اسمی در کردن وگرنه نمره 0 هم تو میزبانی زیادشونه ، من الکی چقدر پول چندماه دادم به این شرکت

ببینید ما یه اشتباه کردیم یعنی همه ما داریم این اشباه رو میکنیم اونم اینه فشار اوردیم به خرید سرورای ایران درسته سرعت و ترافیک رو بهینه تر میکنه ولی این میتونه به درد سایتایی بخوره که روزی بالای چند صد هزار بازدید دارن نه سایتی که هنوز روز اولشه رفته رو سرورای ایران و داره 3-4 برابر پول زیادی میده بخدا میزبان اگه خوب باشه سروراش بخوبی گانفیگ شده باشه اصلا ایران و خارج نداره حیف من به این موضوع 6-7 ماه دیر رسیدم ولی به تجربم اضافه شد

من نه میخوام بازاریابی کنم نخ چیزه دیگه الان من دارم از فراداده استفاده میکنم بسیار راضی هستم فقط مشکلی که بود از دایرکت ادمین استفاده میکردن الان کردنش سی پنل که ممنون ازشون ولی گول اسم هاست ایران رو سایتایی که میزبانی میکنه رو نخورید هاست ایران بدرد سایتای پرترافیک میخوره که رتبشون بین 100 تا سایت پرترفایک هست نه سایت های تازه کار و نو پا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا