هاست دانلود+وردپرس

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام

من از هاست ایران میهن وب هاست + هاست دانلود استفاده میکنم

میخوام بدونم آیا راهی هست که من وقتی از داخل وردپرس فایلی رو آپلود میکنم مستقیما بره داخل هاست دانلود ؟

یعنی من برای اپلود فایل ها اول نرم داخل هاست دانلود فایلمو آپلود کنم بعد لینکشو بیارم داخل سایت کپی کنم

بلکه مستقیم تو وردپرس آپلود کنم خودش بره داخل هاست دانلود

؟

Black_Sky

کاربر عضو
راه های زیادی دارد :

1-افزونه

آموزش:

توی قسمت ftp server باید آدرس ftp هاست دانلود رو وارد کنید:

مثال:dl.yourdomain.com

قسمت دوم هم پورت رو وارد میکنی که همیشه 21 هستش.

قسمت سوم ftp username هست و چهارم password که بهتره از ftp پیشفرض استفاده کنید.

منظور از پیشفرض: باید یوزری که به اسم سایتتون هستش رو انتخاب کنید و پسوردش با پسورد ورودی CPanel یا Direct Admin یکی هست.

دوستان هنگام استفاده از افزونه از ftp اصلی هاستتون استفاده کنید.و از ftp ای که خودتون ساختین استفاده نکنین چون تنظیماتش فرق داره.

نکته : اگه ار Direct Admin استفاده میکنید توی پانلش برید به قسمت ftp و اسم ftp رو ببینید چیه.پسوردش هم پسورد همون Direct Admin هستش.

قسمت timeout رو هم کاری نمیخواد بهش داشته باشید.

اما قسمت ششم(Remote base URL) آدرس هاست دانلود رو میزارید:

توجه کنید که حتما با http:// باید باشد.

قسمت هفتم(FTP Remote path:) باید آدرس ftp پوشه ای که باید فایل ها درونش آپلود بشه رو بزارید.مثال:

/public_html/upload/

قسمت هشتم(HTTP Remote path:) هم باید آدرس http پوشه فایل ها رو وارد کنید.مثال:

/upload/

میتونید هر جایی بهش آدرس بدید فقط توجه کنید که آدرس ftp یه public_html پشتش داره.

نکته : و در آخر هم پس از ذخیره تغییرات اگر خواستین فایل های قدیمی رو به هاست جدید انتقال بدین ، پس از انتقال فایل ها توی همون تنظیمات افزونه پایین صفحه :

روی گزینه here توی قسمت move کلیک کنید تا آدرس های قبلی هم به آدرس های جدید منتقل بشن.

"برای انتقال فایل ها میتونید از پشتیبان هاستتون کمک بگیرید."

Move

if you have moved all your attachments to the remote server,then you can click here to update the database

در صورتی که خواستین آدرس ها رو به حالت قبلی برگردونین باید توی همون تنظیمات افزونه پایین صفحه روی here در قسمت Recovery کلیک کنید.

hannanstd.ir

تشکر دوست عزیز

کاملا کار کرد

خیلی ممنون

فقط یه مشکلی هست

وقتی فایل رو از وردپرس حذف میکنم از داخل هاست دانلود حذف نمیشه

مرسی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

اما مشکلات این افزونه : انگار که یک طرفه کار میکنه . یعنی آپلود میکنه ولی وقتی حذف میکنین از وردپرس حذف میشه اما از هاست دانلود نه .

اما یه مشکل دیگه داره. وقتی از قسمت نوشته های تازه یه پست میذاشتین . و افزودن پرونده چند رسانه ای رو میزدین ، پرونده به خوبی آپلود میشد اما وقتی رو گذاشتن در نوشته میزدین ، نمی اومد ؛ مخصوصا عکس .

بعد از بررسی لینکی که بر میگردوند فهمیدم که لینک رو در نوشته به صورت زیر برمیگردونه . مثلا:

یعنی دوبار /upload برمیگردوند . رفتم تو قسمت افزونه و ویرایشگر و تغییرات زیر رو اعمال کردم تا درست شد .

به قسمت ویرایش افزونه ها برید و افزونه Hacklog Remote Attachment رو انتخاب کنین .

فایل hacklogra.class.php رو انتخاب کنین و دنبال عبارت زیر بگردین . تو notepad++ خط حدود 277 میشه :

کد:
self::$remote_url = self::$remote_baseurl . self::$subdir;
و عبارت زیر رو جایگزینش کنین :

کد:
self::$remote_url = ‘.’ == self::$http_remote_path ?  $opts['remote_baseurl'] :
$opts['remote_baseurl'];
خب این آموزش برای نسخه 1.2.8 این افزونه است و شاید زمانی که شما این آموزش رو میخونین بعلت آپدیت وجود نداشته باشه .

bikas

کاربر عضو
سلام داداش.کارت راه افتاد؟منم دقیقا همین مشکلو دارم (میخوام فایلام مستقیم تو هاست دانلود اپلود بشه)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

سلام داداش.کارت راه افتاد؟منم دقیقا همین مشکلو دارم (میخوام فایلام مستقیم تو هاست دانلود اپلود بشه)
سلام . آره . اموزش بلک اسکای عزیز عالی بود . فقط مشکلات کوچیکی داشت که بالا گفتم

bikas

کاربر عضو
من نصب کردم اما این اخطارو میده

warning: if you haven't moved all your attachments OR dont't know what below means,please DO NOT click the link below!

باید چیکار کنم؟

miladtaktaz

تازه وارد
سلام منم دنبال این کارم

اموزش موثر بود بدون عیب و نقص و براش راه خلی پیدا نشد جناب hannanstd ؟

اینجا یه آموزش دیگه هست این بهتره یا اون؟

miladtaktaz

تازه وارد
گاهی وقت ها به کاربر حق بدید تاپیک رو بالا بیاره!

بی توجهی میشه آقا! :46:

hannanstd.ir

نه متاسفانه

از اون موقع تا حالا افزونه hacklog آپدیت بدرد بخوری نداده فقط همون مشکلی رو که گفته بودم کدش رو ویرایش کنید رو حل کرده .

افزونه جایگزینی هم پیدا نشده .

.

البته تنها بدیش الان اینه که آپلود میکنه ولی برای حذف نمیکنه . یعنی تو وردپرس حذف میشه ولی تو هاست میمونه فایلش .

لینکی که دادید رو هنوز تست نکردم

dkharid

تازه وارد
اقا خسته نباشید من رفتم گشتم تنظیمات رو اینطوری تغییر دادم 

ولی من وقتی عکسی رو اپلود میکنم و بعد مطلب مورد نظرمو ویرایش میکنم  مسیر عکس برای بببنده به این شکل تغییر میکنه  

در حالی که تو مدیریت درسته کسی میتونه راهنمای یکنه من چند تا سایتم دارم روی همشون تست کردم مثل این تغییر میکنن در نهایت به این نتیجه رسیدم که حتما باید تو جای یه تغییر خاصی بدم لطفا راهنمایی بفرمایید 

jamshimi

کاربر عضو
اگه من یه هاست دانلود بگیرم و فایلی رو اونجا اپلود کنم و لینکش رو توی ووکامرس بزارم آیا برای کاربر مشخص هست؟ یا اینکه مخفی میمونه؟

jamshimi

کاربر عضو
دوستان یه هاست ۲۰۰ مگی دارم میتونم فایلهایی اونجا آپلود کنم و بعد لینکش رو در ووکامرس سایت خودم استفاده کنم؟

آیا لینک دانلود واسه کاربران مشخص میشه؟

لینک ها با ای پی هاست میزارم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نمایش داده میشه ومخفی نمی مونه!

jamshimi

کاربر عضو
نمایش داده میشه ومخفی نمی مونه!
محمد عزیز

هیچ راهی واسه مخفی کردن لینک های هاست دانلود در ووکامرس سراغ ندارید؟ چون این یک معضلی می باشد. ایا این مشکل در edd هم هست یعنی وقتی لینکی از هاست دانلود بزاریم اونجا لینک واسه کاربر نشون میده؟

با تشکر فراوان 

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
محمد عزیز

هیچ راهی واسه مخفی کردن لینک های هاست دانلود در ووکامرس سراغ ندارید؟ چون این یک معضلی می باشد. ایا این مشکل در edd هم هست یعنی وقتی لینکی از هاست دانلود بزاریم اونجا لینک واسه کاربر نشون میده؟

با تشکر فراوان 
راهی نیست. چرا؟

چون به فایل های سرور دانلود ، ووکامرس دسترسی نداره که بخواد مخفی شون کنه...

من دلیل استفاده از هاست دانلود رو درک نمیکنم! قیمت هاشون تفاوت انچنانی ندارن...

jamshimi

کاربر عضو
راهی نیست. چرا؟چون به فایل های سرور دانلود ، ووکامرس دسترسی نداره که بخواد مخفی شون کنه...

من دلیل استفاده از هاست دانلود رو درک نمیکنم! قیمت هاشون تفاوت انچنانی ندارن...
سلام

آخه میهن وب هاست بالاترین پلنی که واسه سایت داده ۳ گیگ هست و این فضا هم کم هستش

به نظرتون باید چی کار کرد؟

آیا تیکت بزنم فضا زیاد میکنند روی خود هاست؟

اگر راهکاری دارید ممنون میشم در مورد افزایش فضا بفرمایید

سپاس از محبت شما

بالا