هاست سایتهای خبری چگونه کار میکند؟

moein921

کاربر عضو
یم سایت خبری با حجم انبوهی از عکس ، ویدئو ، بازدیدکننده مواجه هست حالا سئال من اینه این سایتها برای این کار نمیتونن هی حجم هاستشونو بالا ببرن و هزینه کنند پس چطور تعامل برقرار می کنند ؟ خبرهای قبلی رو حذف میکنند یا راه حل دیگه ای دارند؟

من الان سایت خبری دارم روزی 50 مگ فضا داره از هاست میگیره حالا راه حل چیه ؟

خبرهای قدیمی رو حذف کنم یا هی سرویسو ارتقاع بدم که واقعا نمیشه؟

در ضمن با حذف خبرهای قدیمی از اونجایی که این مطالب تو گوگل ایندکس شدن مشکل ساز نخواهد شد ؟ به سئو ضربه نمیزنه؟ چون با اینکار میتونم تعامل برقرار کنم و خرج اضافی نکنم هر ماه

Qalekhani

قلعه‌خانی
1. سایت های خبری تراز اول عمدتا سرور اختصاصی تهیه می کنند.

2. در صورت تهیه هاست اشتراکی هم با استفاده از تبلیغات و ... بخشی از هزینه هاشون رو تامین می کنند.

3. حذف مطالب قدیمی باعث میشه شما خطای 404 مکرر بگیری از سمت گوگل که اصلا توصیه نمیشه و روی ایندکس سایت و سئوش تاثیر منفی میذاره

moein921

کاربر عضو
پس راه حل چیه؟

25 گیگ فضا با 250 گیگ پهنای باند دارم اما هرشش ماه باید 25 گیگ اضافه کنم این خیلی زیاد میشه!!!

Qalekhani

قلعه‌خانی
پس راه حل چیه؟

25 گیگ فضا با 250 گیگ پهنای باند دارم اما هرشش ماه باید 25 گیگ اضافه کنم این خیلی زیاد میشه!!!
اگه بازدیدتون بالا باشه شاید بعضی از هاستینگ ها موافقت کنند که هاست اسپانسری در اختیارتون بذارند.

علی ایحال، سرور اختصاصی رو برای همین حالات پرمصرف گذاشتند.

نهایتا این که سرویس دهنده هایی مثه یوگیگ یا یاس آیتی، سرویس هاست نامحدود هم ارائه میدن.

moein921

کاربر عضو
این دو تایی که آخر معرفی کردین کیفیت سرویسشون چطور هست 

من تا حالا اسمشونو جایی نشنیدم که بعنوان هاست مطرح باشند!

کسی تجربه ی کار باهاشون رو داره؟

Qalekhani

قلعه‌خانی
من تا حالا اسمشونو جایی نشنیدم که بعنوان هاست مطرح باشند!

کسی تجربه ی کار باهاشون رو داره؟
امیدوارم تبلیغ به حساب نیاد اما خب شخصا 2 سال قبل با یوگیگ کار کردم. پشتیبانی سریعی دارند اما در برخی موارد، کلا پاسخ منطقی نمیدن.

یا پاسکاری میکنند بین پشتیبانان. حداقل تجربه شخصی من اینطوری بود.

دومی هم هاستینگی هست که به تازگی فراداده (هاستینگ جناب مجیدی، مدیر همین انجمن) باهاش ادغام شد.

یقینا اگر هاستینگ بی کیفیتی بود، ایشون مشتریاشون رو منتقل نمیکرد.

Mehr@ban

کاربر عضو
سلام من با دوستمون موافقم که نباید مطالب قدیم رو حذف کرد گنجینه یک سایت خبری آرشیوشه  برای سئوتون خیلی ضرر داره

اما با هاست اشتراکی هم میشه سایت کم حجمی داشته باشی اگر وردپرسی می تونم راهنمایی کنم
سلام

ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیار دوستان بذارین!

بالا