با سلام خدمت همه دوستان
گفتم یه تاپیک بزنم برای بالا بردن رتبه سایت ها در الکسا
ازونجا که این سایت یکی از معتبر ترین سایت هایی هست که رتبه سایت ها رو نسبت به موقعیت جغرافیاییشون می سنجده و جدا از اینکه بالا بودن پیج رنک گوگل باعث اعتبار سایت هست رتبه الکسا هم کم از پیج رنک گوگل نداره گفتم باهم بیاییم روتبه سایت هامون رو بالا ببریم
روش کار خیلی سادس و به این صورت هست که شما بیایید به سایت های هم امتیاز بدین که این امتیاز خیلی تاثیر گذار هست هرکسی که امتیاز و کامنت رو گذاشت توی الکسا تو همین تاپیک بگه که به کدوم سایت امتیاز داده که صاحب اون سایتم بیاد به سایت شما رای بده توجه کنید تو قسمت ستاره حتما 5 ستاره بدید
برای اینکار
1- یه اکانت تو سایت
2- سایت مورد نظر رو سرچ کنید
3- روی گزینه Get Details کلیک کنید
4- بعد از باز شدن صفحه روی قسمت Reviews کلیک کنید
5- بر روی Write a Review کلیک کنید
6- در صفحه باز شده فیلد های ستاره دار و سایر فیلدهارو پر کنید حتما در بخش ستاره 5 ستاره بدید
7- روی Submit کلیک کنید تا نظرات و امتیاز به ثبت برسد
اگرم این تاپیک مهم بشه خیلی عالی میشه
اسم سایت من در امضام هست
گفتم یه تاپیک بزنم برای بالا بردن رتبه سایت ها در الکسا
ازونجا که این سایت یکی از معتبر ترین سایت هایی هست که رتبه سایت ها رو نسبت به موقعیت جغرافیاییشون می سنجده و جدا از اینکه بالا بودن پیج رنک گوگل باعث اعتبار سایت هست رتبه الکسا هم کم از پیج رنک گوگل نداره گفتم باهم بیاییم روتبه سایت هامون رو بالا ببریم
روش کار خیلی سادس و به این صورت هست که شما بیایید به سایت های هم امتیاز بدین که این امتیاز خیلی تاثیر گذار هست هرکسی که امتیاز و کامنت رو گذاشت توی الکسا تو همین تاپیک بگه که به کدوم سایت امتیاز داده که صاحب اون سایتم بیاد به سایت شما رای بده توجه کنید تو قسمت ستاره حتما 5 ستاره بدید
برای اینکار
1- یه اکانت تو سایت
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
بسازید2- سایت مورد نظر رو سرچ کنید
You must be registered for see images attach
3- روی گزینه Get Details کلیک کنید
4- بعد از باز شدن صفحه روی قسمت Reviews کلیک کنید
5- بر روی Write a Review کلیک کنید
6- در صفحه باز شده فیلد های ستاره دار و سایر فیلدهارو پر کنید حتما در بخش ستاره 5 ستاره بدید
7- روی Submit کلیک کنید تا نظرات و امتیاز به ثبت برسد
اگرم این تاپیک مهم بشه خیلی عالی میشه
اسم سایت من در امضام هست