واسه این سایت چی پیشنهاد می کنین ؟

matin0171

تازه وارد
با سلام خدمت دوستان عزیز

یه سوال و راهنمایی می خواستم از دوستان عزیز

دامین iranarchive.org :109: رو من ثبت کردم . می خوام بدونم چی پیشنهاد می کنین روش بذارم ؟

من تو نظرم یه چیزی مثل سایت softarchive بود ( هرکی وبلاگ داشته باشه و همه پست ها بیان تو صفحه اصلی هم نمایش داده بشن )

از لحاظ برنامه نویسی هم اگه نیاز باشه مشکلی ندارم ... مشکل سروری هم ندارم . این مشخصات سرور منه که سفارش دادم تا آماده بشه

Intel Xeon X3440 Quadcore

24 GB DDR3-RAM

2x 1,500 GB SATA II-HDD

حالا فقط ایده می خوام . دوستان نظری ندارن ؟

ممنون از همتون :53:

mahdiali35

کاربر عضو
درود.....

دوست عزیز شما وقتی رفتی دامنه خریدی باید اول فک می کردی چه سایتی قراره روش بیاری بالا.....فک کنم اصولا این جوری باشه...!!!!

Intel Xeon X3440 Quadcore

24 GB DDR3-RAM

2x 1,500 GB SATA II-HDD
این مشخصات سرور برای بزرگترین سایت ایرانی هم زیاده شما که تازه می خاید تازه سایت را بندازید....!!!!! حداقل حداقل 300 هزار تومن ماهیانه پولشه :-"

چون اسم archive تو دامنه ی سایته باید احتمالا یه آرشیو بزرگ از یه موضوعی برای سایتت داشته باشی حالا این که چی جذابه و جالبه رو باید خودت پیدا کنی.....

matin0171

تازه وارد
سلام به دوست عزیز خودم :77: ... ( خدا خیرت بده شما به دادم رسیدی جواب دادی )

دامین آمادس . سرور آمادس . فقط ایده می خوام . تو فکر خودم آرشیو ایران بود . هر کاربری بیاد عضو شه و چیز هایی که می خواد واسه آینده و آیندگان بمونه رو آرشیو کنه . هر چیزی که بوی ایرانی رو بده یا مربوط به ایران باشه ...

فکر زیاد میاد . اما دو 3 تا فکر بهتر از یه فکره . دوستان هرکی هر چی به نظرش می رسه بگه لطفا . می خوام یه ایده عالی به اجماع برسه و انجام شه

matin0171

تازه وارد
لطفا بقیه دوستان هم نظر بدن . چرا کسی همکاری نمی کنه ؟ :(

djary

کاربر عضو
خوب دوست عزیز اول باید فکر میکردی که چی* می*خوای بزنی* بعد دامین می*گرفتی بعد میدی که سرور لازم داره یا نه

اما بنظر من حالا که زادی یه ارشیو درست کن مثلا ارشیو عکس باعث موضوع بندی داشته باشه مثلا فوتبال بعد دوباره خود این موضوع به لیگ برتر ۱ ۲ ... بعد تیم*ها بعد هم عکس توش باشه

اینطوری : عکس>>فوتبال>>کشور>>لیگ>>تیم>>عکس تیم

در کنارش میتونی* مثلا فیلم هم بذاری مثلا ارشیو فیلم مثل همون ارشیو عکس

از این چیزا با اون نو شاخه بندی که گفتم

masoomi

کاربر عضو
به نظر من میتونی یه آرشیو برای ایرانیا راه بندازی...

یه آرشیو خانوادگی... همکلاسی و....

اگه برنامه نویسی بلدی، یه شبکه بنویس که هر خانواده بتونن یه آرشیو داشته باشن. موفقیتهای فرزندان، تصاویر، فیلمها، شجره نامه و درخت فامیلی خودشونو توش بذارن و با خونواده های دیگه در ارتباط باشن و این آرشیو تسل به نسل منتقل شه به فرزندان.

و همینطور یه آرشیو برای همکلاسهای قدیمی که عکس و فیلمهاشونو بذارن و بعد از چندسال نگاه کنن و تجدید خاطره بشه.

به نظره من، آرشیو یعنی خاطره و خاطره و خاطره....

آرشیوتو تنها به زندگی مجازی تو اینترنت، یعنی فایلهایی برای دانلود یا آرشیو کردن محتوای وبلاگ ها و سایتها و این جورچیزا حروم نکن...

کار جدیدی شروع کن

به نظر من میتونی یه آرشیو برای ایرانیا راه بندازی... یه آرشیو خانوادگی... همکلاسی و....

اگه برنامه نویسی بلدی، یه شبکه بنویس که هر خانواده بتونن یه آرشیو داشته باشن. موفقیتهای فرزندان، تصاویر، فیلمها، شجره نامه و درخت فامیلی خودشونو توش بذارن و با خونواده های دیگه در ارتباط باشن و این آرشیو تسل به نسل منتقل شه به فرزندان.

و همینطور یه آرشیو برای همکلاسهای قدیمی که عکس و فیلمهاشونو بذارن و بعد از چندسال نگاه کنن و تجدید خاطره بشه.

به نظره من، آرشیو یعنی خاطره و خاطره و خاطره....

آرشیوتو تنها به زندگی مجازی تو اینترنت، یعنی فایلهایی برای دانلود یا آرشیو کردن محتوای وبلاگ ها و سایتها و این جورچیزا حروم نکن...

کار جدیدی شروع کن
با این ایده کاملا موفقم

شما باید همیشه کار جدید و نو ارائه کنی که اصلا توی وب نباشه .

با این ایده صد درصد موافقم

djary

کاربر عضو
این چیزی که شما میگین خوب اما چند دلیل داره که نمی*گیره

۱- امنیت نداره (کلا سایت*های ایرانی*)

۲- مردم اعتماد نمی*کنن به اینترنت (خیلی خواهم نمیدونم اینترنت چی* هست) چه برسه به این که اطلاعات شخصی* شونو بزارن اون تو

masoomi

کاربر عضو
این چیزی که شما میگین خوب اما چند دلیل داره که نمی*گیره۱- امنیت نداره (کلا سایت*های ایرانی*)

۲- مردم اعتماد نمی*کنن به اینترنت (خیلی خواهم نمیدونم اینترنت چی* هست) چه برسه به این که اطلاعات شخصی* شونو بزارن اون تو
پس برین سراغ کارای تکراری که پر شده از این کارا....

مثل آرشیو کده فایل، موسیقی، مقاله، و....

matin0171

تازه وارد
ممنون از دوستان گل خودم

از این ایده خوشم اومد . یه آرشیو واسه تمامی ایرانی ها

از لحاظ برنامه نویسی مشکلی ندارم . امنیت هم مشکلی نیست ، چند دوره برنامه نویسی امنیتی رو گذروندم (هیچ جای دنیا امنیت مطلق نیست )

این نوع آرشیو چیر خیلی عالی میشه . تکمیل که شد یه طرح میشه میدیم دولت واسه حمایت . فناوری اطلاعات دنبال سوژه نو میگرده بزنه زیر بالش بره دولت :32:

دوستان کس دیگه نظری نداره ؟

masoomi

کاربر عضو
ممنون از دوستان گل خودم از این ایده خوشم اومد . یه آرشیو واسه تمامی ایرانی ها

از لحاظ برنامه نویسی مشکلی ندارم . امنیت هم مشکلی نیست ، چند دوره برنامه نویسی امنیتی رو گذروندم (هیچ جای دنیا امنیت مطلق نیست )

این نوع آرشیو چیر خیلی عالی میشه . تکمیل که شد یه طرح میشه میدیم دولت واسه حمایت . فناوری اطلاعات دنبال سوژه نو میگرده بزنه زیر بالش بره دولت :32:

دوستان کس دیگه نظری نداره ؟
کدوم ایده رو میگین؟

ایده اولمو...(خانوادگی ؟)

یا ایده دوم که تکراری بودن آرشیوه؟

matin0171

تازه وارد
ایده فامیلی رو میگم

هر چیز نویی که وارد میشه باید روش تبلیغ بشه و اعتماد کاربر رو جلب کرد . تمامی سرویس های بزرگ هم همین کارو کردن ( نمونش فیس بوک که اولش 20 30 تا کاربر داشت و ... )

djary

کاربر عضو
از ما گفتن بود پول و وقتتو هدر نده ،ایشالا موفق باشی*

matin0171

تازه وارد
از ما گفتن بود پول و وقتتو هدر نده ،ایشالا موفق باشی*
ممنون دوست عزیز . اما به قول خودتون آشیو کردن عکس و فیلم و ... دیگه اشباه شده . ایده نو می خوام حتی اگه دوستان بخوان کار گروهی انجام بدیم :(

kasraa

کاربر عضو
ممنون دوست عزیز . اما به قول خودتون آشیو کردن عکس و فیلم و ... دیگه اشباه شده . ایده نو می خوام حتی اگه دوستان بخوان کار گروهی انجام بدیم :(
سلام

به نظر من آرشیو خانوادگی و همین چیزی که باهاش موافق بودی تا راه بندازی یه کم خیلی خیلی راهش سخت باشه

چون این روزا همه ی ایرانیا از اینکه اطلاعاتشون توی نت پخش بشه ترسیدن و با این کلیپ ها و عکس هائی که پخش میشه هر روز بیشتر و بیشتر داره ترس رو تو دل مردم میندازه و به همین خاطر فکر نکنم این ایده بگیره

البته این نظر شخصیم بود بازم هر طور مایلی

اگر ایده ی نو باشه منم همه جوره پایه ام از برنامه نویسیش بگیر تا پشتیبانی مالی و ...... ;)

امیدوارم هر کاریرو شروع میکنی موفق باشی :x

آخرین ویرایش توسط مدیر:

matin0171

تازه وارد
سلامبه نظر من آرشیو خانوادگی و همین چیزی که باهاش موافق بودی تا راه بندازی یه کم خیلی خیلی راهش سخت باشه

چون این روزا همه ی ایرانیا از اینکه اطلاعاتشون توی نت پخش بشه ترسیدن و با این کلیپ ها و عکس هائی که پخش میشه هر روز بیشتر و بیشتر داره ترس رو تو دل مردم میندازه و به همین خاطر فکر نکنم این ایده بگیره

البته این نظر شخصیم بود بازم هر طور مایلی

اگر ایده ی نو باشه منم همه جوره پایه ام از برنامه نویسیش بگیر تا پشتیبانی مالی و ...... ;)

امیدوارم هر کاریرو شروع میکنی موفق باشی :x
من در به در ایده هستم :(( پس چیکا کنم ...

djary

کاربر عضو
اتفاقا هم چین سایت*ای تو ایران نیست اگه نمی*خوای بزنی* عیب نداره خودم بعدا میزنم

بالا