masoomi
کاربر عضو
ایراد کار شما اینجاست که هدفتونو تعیین نکرده، رفتین یه دامنه ثبت کردین که الان موندین باهاش چیکار کنید...من در به در ایده هستم( پس چیکا کنم ...
ایراد کار شما اینجاست که هدفتونو تعیین نکرده، رفتین یه دامنه ثبت کردین که الان موندین باهاش چیکار کنید...من در به در ایده هستم( پس چیکا کنم ...
همیشه خدا یه جای کارم می لنگه /ایراد کار شما اینجاست که هدفتونو تعیین نکرده، رفتین یه دامنه ثبت کردین که الان موندین باهاش چیکار کنید...
با این تفاسیر، بهتره یه دایرکتوری راه بندازین.همیشه خدا یه جای کارم می لنگه /![]()
آقا من می خوام . کی گفته نمی خواماتفاقا هم چین سایت*ای تو ایران نیست اگه نمی*خوای بزنی* عیب نداره خودم بعدا میزنم
خوبه ولی یه چیزی ... به نظرتون منابعی رو که می زاریم محدو.د به منابع ایرانی باشه یا هر چیزی بره توش ؟ مثلا فیلم خارجی هم بزاریم یا فقط همون ایرانی هاش ؟با این تفاسیر، بهتره یه دایرکتوری راه بندازین.دایرکتوری سایتها...
دایرکتوری فیلمها...
دایرکتوری موسیقی...
دایرکتوری مقالات...
دایرکتوری کتابها...
دایرکتوری تصاویر...
و کل این مجموعه میشه بزرگترین آرشیو ایرانیان :67:
فقط داخلی.خوبه ولی یه چیزی ... به نظرتون منابعی رو که می زاریم محدو.د به منابع ایرانی باشه یا هر چیزی بره توش ؟ مثلا فیلم خارجی هم بزاریم یا فقط همون ایرانی هاش ؟![]()
این خوبه :77: ... موافقم . با این کار هم آرشیو جامع برای ایرانی ها داریم و هم اینکه مرجع بشه ...فقط داخلی.اگه فقط منابع ایرونی رو بذارین، خارجیها هم میتونن به سایت شما اعتماد کنن و مطمئن باشن که دارن از یه مرجع معتبر برای به دست آوردن فیلم و کتاب و مقاله ایرونی استفاده می کنن.
دسته بندی ها برحسب توانایی های مدیر یا مدیران در انتشار محتوا در هر دسته بندی، تعیین میشه...این خوبه :77: ... موافقم . با این کار هم آرشیو جامع برای ایرانی ها داریم و هم اینکه مرجع بشه ... حالا اینکه چه دسته بندی هایی داشته باشیم و دسترسی ها چطوری باشه :67:
چشمو کبود کردیدسته بندی ها برحسب توانایی های مدیر یا مدیران در انتشار محتوا در هر دسته بندی، تعیین میشه...مثلا اگه نتونین در دسته بندی "فیلمهای ایرانی" ، هیچ فیلمی آپلود کنید، یا اینکه درمورد فیلمها و تاریخچه ساختشون، اطلاعاتی بذارین، کلا باید دسته بندی فیلمها رو بی خیال شین...
نتیجه:
برحسب توانایی هاتون، دسته بندی تعریف کنید. :66: