وجود خودکار [woocommerce_cart] در اولین پست

abizaki

تازه وارد
سلام

یه مشکلی دارم. اینکه تو اولین پست، shortcode های ووکامرس میاد. می خوام حذف شن. چی کار کنم؟ اینم عکسش

You must be registered for see images attach

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

منظورتون اینه خودکار پیوست میشن ؟؟؟

ضمنا کدوم عکس ما چیزی نمی بینیم ؟

حداقل آدرس سایت رو قرار میدادید.

موفق باشید

abizaki

تازه وارد
بله

سایت رو xampp سواره، روی localhost

قبل از تیتر آدرس من چیزایی هست. اونا رو می گم. می خوام اونا رو حذف کنم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

احتمالا شما برگه سبد خرید یا یکی از اینها رو به عنوان برگه اصلی انتخاب کردید . برگه ای که به عنوان صفحه اول انتخاب شده رو باز کنید و داخلش رو نگاه کنید احتمالا شورت کدی های این بخشها درونش هست حذفشون کنید .

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
بیارید سایت رو بالا. در xampp شما کمک خاصی از دست ما ساخته نیست.

abizaki

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

احتمالا شما برگه سبد خرید یا یکی از اینها رو به عنوان برگه اصلی انتخاب کردید . برگه ای که به عنوان صفحه اول انتخاب شده رو باز کنید و داخلش رو نگاه کنید احتمالا شورت کدی های این بخشها درونش هست حذفشون کنید .

موفق باشید
سلام

درسته. همین کارو کردم. جواب داد خدا رو شکر

ولی حالا من ار همون برگه های سبد خرید و حساب کاربری، چطوری استفاده کنم؟!

مشکل اینه که این صفحات، تو صفحه اصلی نمایش داده میشن. چی کارشون کنم؟

جاویدان

کاربر عضو
خب دوست عزیز

ساده ترین روش اینه شما یه برگه درست کنید مثلا خانه این رو پیش فرض بذارید و برگه های سبد و حساب رو هم با شورت کدهاشون ایجاد کنید . برخی اوقات نرفتن این حالت در صورتی که همه روشهای درست رو پیش رفته باشید مربوط به کش میشه یعنی هنوز از ساختار قبلی خونده میشه پس یه بار کش مرورگر و اگر افزونه کش نصب کردید کش اون رو هم خالی کنید.

موفق باشید

abizaki

تازه وارد
ظاهرا مشکل اصلی اینه که خود وردپرس، همه ی برگه ها (نه نوشته ها) رو تو صفحه ی اول نشون میده.چی کار کنم که این قابلیت غیر فعال بشه و فقط یک برگه تو صفحه اول نمایش داده بشه؟

abizaki

تازه وارد
ظاهرا مشکل اصلی اینه که خود وردپرس، همه ی برگه ها (نه نوشته ها) رو تو صفحه ی اول نشون میده.چی کار کنم که این قابلیت غیر فعال بشه و فقط یک برگه تو صفحه اول نمایش داده بشه؟
راه حل رو خدا رو شکر پیدا کردم

باید رفت قسمت نمایش->سفارشی سازی->از منوی سمت راست، برگه ی نخس ایستا. ولی تغییرات تو همون صفحه نشون داده میشه، اما موقع بازبینی صفحه ی اصلی : localhost/wordpress/ همون آش هست و همون کاسه!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

abizaki

تازه وارد
الحمد للله مشکل حل شد. بنده از قالب Enfold استفاده می کنم. باید از تنیماتت اون، front page رو تنظیم می کردم.

بالا