ورود اتوماتیک موبایل browser به اسکریپت موبایل

zegersot

کاربر عضو
23/4/08
618
1
16
با سلام

بعضی موقع ها پیش میاد واسه برنامه نویسان که یه اسکریپت جدا واسه موبایل مینویسن و تو صفحه اصلی آدرس میزارن !

حالا جالبه اینجوری واسه موبایل مشکل درست میکنه با آدرسشو یادش میره

با یه کد ساده تو صفحه اصلی ما کاربران موبایل رو انتقال میدیم به صفحه مورد نظر

واسه شروع :

یه فایلی به نام mobile.php

بسازید


کد:
<?php
$adress="http://persianscript.ir";
$mobile_browser = '0';

if (preg_match('/(up.browser|up.link|mmp|symbian|smartphone|midp|wap|phone|android)/i', strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']))) {
    $mobile_browser++;
}

if ((strpos(strtolower($_SERVER['HTTP_ACCEPT']),'application/vnd.wap.xhtml+xml') > 0) or ((isset($_SERVER['HTTP_X_WAP_PROFILE']) or isset($_SERVER['HTTP_PROFILE'])))) {
    $mobile_browser++;
}    

$mobile_ua = strtolower(substr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 0, 4));
$mobile_agents = array(
    'w3c ','acs-','alav','alca','amoi','audi','avan','benq','bird','blac',
    'blaz','brew','cell','cldc','cmd-','dang','doco','eric','hipt','inno',
    'ipaq','java','jigs','kddi','keji','leno','lg-c','lg-d','lg-g','lge-',
    'maui','maxo','midp','mits','mmef','mobi','mot-','moto','mwbp','nec-',
    'newt','noki','oper','palm','pana','pant','phil','play','port','prox',
    'qwap','sage','sams','sany','sch-','sec-','send','seri','sgh-','shar',
    'sie-','siem','smal','smar','sony','sph-','symb','t-mo','teli','tim-',
    'tosh','tsm-','upg1','upsi','vk-v','voda','wap-','wapa','wapi','wapp',
    'wapr','webc','winw','winw','xda ','xda-');

if (in_array($mobile_ua,$mobile_agents)) {
    $mobile_browser++;
}

if (strpos(strtolower($_SERVER['ALL_HTTP']),'OperaMini') > 0) {
    $mobile_browser++;
}

if (strpos(strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']),'windows') > 0) {
    $mobile_browser = 0;
}

if ($mobile_browser > 0) {
@header("location: ".$adress) ;
}  

?>
بعد تو فایل index

این کدو بزارید


کد:
include("mobile.php");
در مورد cms های دیگه هیچ اطلاعاتی ندارم سئوالی دارید همین پست بزارید تا مدیران خود بخش بیان جواب بدن

انشالله که بدرد خورده باشه

موفق باشید

 

iyazdanicharati

تازه وارد
12/9/12
27
0
1
بابلسر
دوستان نظرشون راجب کد جاوایی مثل زیر چیه؟


کد:
var width=screen.availWidth;
var height=screen.availHeight;
if (width <= 800 || height <=600)
{
ریدایرکت به فلان صفحه...
}
 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,314
413
83
32
PersianScript
اگه من سایز مرورگرم کمتر از این مقدار کرده باشه. (کوچک کرده باشم)

بازم شامل همین موضوع میشه یا اطلاعات رزولیشن رو میگیره؟

 

zegersot

کاربر عضو
23/4/08
618
1
16
اگه من سایز مرورگرم کمتر از این مقدار کرده باشه. (کوچک کرده باشم)بازم شامل همین موضوع میشه یا اطلاعات رزولیشن رو میگیره؟
این بر اساس رزولیشن سیستم عامل کار میکنه

ب نظر خوب میاد ولی با موب تست نکردم شاید مشکلاتی داشته باشه ولی اگه جواب بده رو همه گوشی ها عالیه