وصل کردن اسکریپت ها به هم !!

amir_saman

کاربر عضو
13/12/08
101
0
16
سلام

خسته نباشید.

کسی اطلاعاتی در مورد وصل کردن اسکریپت ها به هم داره؟

من می خوام هر بخش از سایت برای خودش یه دیتابیس جدا داشته باشه ولی کاربران از یه دیتابیس دیگه خونده بشه چطور میشه این کارو کرد؟

معمولا برای اینجور کارا چیکار می کنند ؟!

 

N2D

کاربر عضو
5/1/09
440
0
16
30
مشهد
سلام !

برای این کار باید به برنامه نویسی و ساختار اسکریپت ها آشنا باشید .

این کاری که فرمودید با استفاده از لینک کردن بین تیبل ها صورت میگیره که در زمان کوئری گرفتن ، تیبل ها رو به هم متصل میکنند...

برای این کار هم ، به فرض اگر اسکریت ها با زبان PHP هستند و دیتابیس مورد استفاده ، MySQL ...

باید بتونید با این دو کار کنید....

موفق باشید.

 

hbmo

تازه وارد
1/9/10
14
0
1
آقا یکم بیشتر توضیح بدین یعنی هیچ راهی ینیست و باید با یه متخصص در میون بزاریم؟

با توجه به نوع اسکریپت ها فرق داره یا نه منظور از لینک کردن تیبل های یوزر به هم چیه

فقط این کار کافیه یا باید در کد های اسکریپت هم تغیراتی داده بشه

فک کنم این مشکل خیلیاس ممنون میشم یه توضیح جامع بدین

 

N2D

کاربر عضو
5/1/09
440
0
16
30
مشهد
سلام !

دقیقاً برای این کار باید کسی اقدام کنه که به زبان های برنامه نویسی آشنا باشه !

مثلاً اگر سیستم بر پایه PHP و MySQL هست ، باید بر این دو مسلط باشند...

من در این مورد توضیح هم بدم ، فقط برای دوستانی که کد میزنند مناسب خواهد بود...

موفق باشید

 

viadown

تازه وارد
22/11/10
33
0
6
هر سیستمی برای خودش یک ساختار جداگانه ای داره برای مثال فرض کنید میخواهید 2 تا اسکریپت رو به هم وصل کنید ! برای اینکار کلیه توابع دیتابیسی در دو سیستم را باید به یک صورت نوشت و تازه بعد از نوشتن و به جواب رسیدن هم سیستم فقط قابل استفاده برای شخص تغییر دهنده خواهد بود ! در کل باید ساختار سیستم ها رو باهم دیگه یکسان کرد که کار ساده ای هم نیستش !

یه نکته : یکی از سایت ها بود شرکت که ظاهرا نرم افزاری داره مینویسه که از هر سیستم مدیریت محتوا یک توابعی رو در خودش ذخیره کنه و به کمک این نرم افزار بشه تحت ویندوز هر دیتابیس و هر ماژول رو به صورت جداگانه در هر یک از سیستم ها تغییر دارد !

 

hbmo

تازه وارد
1/9/10
14
0
1
اگه بخوام چند تا سایت که از یک اسکریپت استفاده میکنن رو به هم متصل کنم چی

این که دیگه شدنیه نه ؟ :n4:

 

iranenaz

کاربر عضو
28/12/08
513
0
16
اگه بخوام چند تا سایت که از یک اسکریپت استفاده میکنن رو به هم متصل کنم چیاین که دیگه شدنیه نه ؟ :n4:
اگر تمام سایتها روی یک سرور باشند میتونید همه رو روی یک پنل پارک کنید و از یک بانک استفاده کنید.

اگر سرور ها متفاوت باشن باید از remote database استفاده کنید.

 

viadown

تازه وارد
22/11/10
33
0
6
حالت های زیاد و متفاوتی در این مورد وجود داره شما میتونید سایت های مایکروسافت رو در نظر بگیرید ! جستجوگر msn رو باز کنید ! نام کاربری که تو این سایت میسازید رو دقیقا میتونید در تمامی سایت های مایکروسافت استفاده کنید !

این یک نوع تکنولوژی چندریختی در اتصالات اسکریپت با دیتابیس هست و بحث بسیار سنگین رو داره برای اینکار که شما میخواهید دو سایت متفاوت با یک هسته داشته باشید باید از یک سیستم به تعداد مثلا 2 یا بیشتر استفاده کنید اما در هسته هر تک تک این سیسم ها باید توابع اتصالاتی به بانک اطلاعاتی و سیسستم رو تغییر بدین و همه رو به یک صورت هماهنگ کنید ! (پرزحمت - دقیق - سخت) :)