ویبولتین یا php bb ؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان

من میخوام یک انجمن قوی و بزرگ بزنم .

به نظر شما از کدوم سیستم استفاده کنم ؟؟؟؟؟

شنیدم میگن که اگه این سیستمو نخریم چند وقت که بگذره دیگه نمیشه ازش استفاده کنی !!! ( لایسنسش باطل میشه ) درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

kasraa

کاربر عضو
سلام

دوست عزیز در مورد اینکه ویبولتون یا phpbb معلومه که ویبولتون قدرتمندتره اما اینم بگم که رایگان نیستش

ویبولتون برای استفادش باید لایسنس بخری و اگر لایسنس نمیخوای باید نال شدش رو استفاده کنی که در اینصورت بهت گیر میدن

هرچند زیاد گیر نمیده اما بازم به ریسکش نمی ارزه که بخوای از نال شدش روی هاست معمولی استفاده کنی

اما اگر میخوای ازش استفاده کنی حتماً از هاست وارز استفاده کن

و اگرم نمیخوای از ویبولتون استفاده کنی برو سراغ همون phpbb که به نظر من دست کمی از این نداره و رایگانه ولی من همیشه اینو میگم که بزرگترین مشکل و دردسرش فقط نصب کردن مدهاش هستش که اونم روز به روز داره بهتر میشه با اتومدها که داره میاد

موفق باشی ;)

cniran

کاربر عضو
اگر پول دارید VB اگر ندارید و میخواید امکانات اونو داشته باشید mybb اصلا" phpbb به پای مای بی بی نمیرسه!!

kasraa

کاربر عضو
اگر پول دارید VB اگر ندارید و میخواید امکانات اونو داشته باشید mybb اصلا" phpbb به پای مای بی بی نمیرسه!!
دوست عزیز چرا این حرف رو میزنید ؟؟؟

یه کم جستجو کنید میبینید که همه جا به ترتیب بهترینارو اینطوری نام بردن :

vb

Phpbb

mybb

و ....

cniran

کاربر عضو
به خاطر تجربه و کار با هر دوتا. من اول bb بودم و دیدم دست و پای آدم بسته میمونه. مای بی بی اراده کنی پلاگین مثل VB داره و هر روز شبیه تر به اون میشه و من خیلی راضی هستم از مای بی بی

rmahdi11

تازه وارد
من بهترین انجمن ساز رو بهتون معرفی می کنم:

Power bulltien board

که به طور رایگان عرضه میشه و امکانات مای بی بی و وی بولتین رو یکجا داره .

قالباشم تا جایی که من دیدم عالیه

پلاگینم ...

اصلا خودتون ببینید اینم سایت مرجع پشتیبانی فارسی : bboard.ir

iPersianScript

کاربر عضو
.

. در انتخاب و استفاده از mybb شک نکن.. رایگان، راحت، قالب های فراوان و زیبا، ماژول های کاربردی و و و و... :43: ... :43: ...

. خوش باشید :54:

.

kasraa

کاربر عضو
به خاطر تجربه و کار با هر دوتا. من اول bb بودم و دیدم دست و پای آدم بسته میمونه. مای بی بی اراده کنی پلاگین مثل VB داره و هر روز شبیه تر به اون میشه و من خیلی راضی هستم از مای بی بی
منت هم با هردوتاش کار کردم

اگر پست منو خوب بخونی گفتم که تنها مشکلش همین مد نصب کردنشه که اونم تقریباً با اتو مدها حل شده

خب مای بی بی داره خودشو شبیه vb میکنه که خب اصلاً خوب نی ولی phpbb خودش داره راهشو میره و تنها مشکلشم داره کاملاً برطرف میشه

cedar

کاربر عضو
دوست عزیز ؛ اگر میخواهید قدرتمند حرکت کنید پیشنهاد میکنم از Vb استفاده کنید ، اگر هم هزینه ی لایسنس رو نمیخواهید پرداخت کنید میتونید روی هاست های وارز استفاده کنید که گیر ندن ، البته اگه روی هاست غیر وارز هم بیارید بالا ، تا زمانی که بهتون گیر ندادن میتونید استفاده کنید و در صورت دریافت اخطار میتونید برید وارز ... اگر هم کلا میخواهید رایگان باشه به نظر من مای بی بی گزینه ی خوب و کاملی هست ... موفق باشید

بالا