ویرایش صفحه اصلی ووکامرس چگونه؟

ahangha88

کاربر عضو
من قالب superstore رو برای فروشگاهم گذاشتم اما نمیدونم به چه شکل باید صفحه اصلی رو تغییر بدم مثلا میخوام بر اساس دسته بندی محصولات هر دسته رو توی ردیف های جداگانه توی صفحه اصلی بیارم میخوام کد این کار رو بذارم داخل قالب اما وقتی وارد ویرایش قالب میشم تمام فایلهای قالب از جمله صفحه اصلی تماما php هستن و کدهای مربوط به ظاهر سایت مثلا منو و قسمتهای مختلف صفحه اصلی نیستن فقط آرایه های و کدهای پی اچ پی هستن کدهای html قالب نیستن حالا باید برای ویرایش صفحه اصلی چیکار کرد؟

alifiresoft

کاربر عضو
برای کاری که شما میخواهید انجام بدید بایستی برنامه نویسی php بلد باشید و با کدهای ووکامرس هم آشنایی داشته باشید. همینجوری نمیشه

ahangha88

کاربر عضو
برای کاری که شما میخواهید انجام بدید بایستی برنامه نویسی php بلد باشید و با کدهای ووکامرس هم آشنایی داشته باشید. همینجوری نمیشه
ببینی متوجه هستم شما چی میگید

اما من میخوام تغییر ظاهری ایجاد کنم یعنی نیاز به دسترسی به کدهای html قالب دارم یعنی مثلا تگ

<dive class="produce">

رو داخل قالب داریم اما کجا میشه این تگ رو دید توی چه فایلی؟ آخه من تمام فایلها رو دیدم همش پی اچ پی هست تگ های اچ تی ام الش کجاست؟

ahangha88

کاربر عضو
لطفا دوستانی که اطلاع دارن پاسخ بدن تگهای html قالبهای ووکامرس کجاست؟

...

ضمناً این کلمه حراج کجای فایل ترجمه قالب هست؟ اگر داخل ترجمه ووکامرس هست چطور میتونیم به کلمه دلخواه تغییر بدیم از کجا منظورم هست

بالا