پرداخت آنلاین برای همه

EhsaanDev

کاربر عضو
. . ســلــــام خـــدمـــت دوســـــتــان گــــــــــــــــل پــرشــــیــــن اســـکـــــریـــــپــــــــت :)

. . امــروز واقــــعـــا بـــرای پیـــدا کـــردن یـــک درگــــاه پـــرداخـــــــتـــی امــــــــروز مـــن بــیــش از 1 گـــیـــگابـــایــت در گــــــوگــــــل جـــســــتــــجو کـــردم! :43:

. . واقـــعـــا ایـــن تبلیغ نـــیســـت! :45:

. . چــــون ســــن بــــنـــــده هـــــم کـــمتــــر از 18 ســـال مـــــیــــباشد، پـــیـــداکردن یـــک درگـــــاه معــــتبــــر کـــار بســـیار ســــخــــتی بـــــود! :68:

. . تـــا این کـــه امـــروز را پــــیدا کــــردم! :redfadce:

. . ایــــن ســـــایـــت از درگـــــاه بــــــــانــــــــک پــــارســــیـــان اســـتفـــاده مــــیـــکند و بــــه زیـــر 18 ســـــالـــــگــــی گیر نــــمـــیـــدهد. :78:

. . از کــد پــــرداخــــت آســـــان بـــــرای پــــرداخـــت آنـــــلایـــن اســــتفاده مــــیــشود کـــه ســـیـــســــتم آدرس فـــایــل پاســـخ و مـــبـــلــغ و دلــــیــل را گـــرفـــته و یــــک لـــــیــنک بـــه شــــما مـــیـــدهد کـــه مشـــتــری مبـــلــغ را از آنـــجــا پــــرداخـــت مــیکـــند. :67:

( کـــه متـــسفـــانه اشــــکـــال ایـــــن ســـیـــســـتم در همــــینجــــا اســـــت! :76: )

نــــمـــونـــه اســـتفـــاده از ایــــن ســـایت ( ) :53:

اسکریپتش بزودی در اختیار شما قرار می گیرد. /:)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

p30rayan

کاربر عضو
با سلام این همه درگاه آنلاین! واسه چه کاری میخوایید؟ تا بهتون بهترینشو معرفی کنم

EhsaanDev

کاربر عضو
خب شما یه درگاه معرفی کن که به زیر 18 سالگی و سند خونه و ال و بل و جیمبله گیر نده.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
من ترجیح میدم از زرین پال استفاده کنم

EhsaanDev

کاربر عضو
بـــــــــــــــــــــــــلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه :)

sajad2745

تازه وارد
جالبه میگید امروز پیداش کردم بعد میگید پرداخت داشته به حسابم؟! :33:

EhsaanDev

کاربر عضو
دیشب پیداش کردم چون مشتری می خواست. مشتری خریدش رو کرد پولش اول رفت اونجا بعد هم به حسابم.

sajad2745

تازه وارد
مگه میشه ؟! معمولا یه چند روز طول میکشه تا پرداخت بشه به حسابتون معمولا باید اول درخواست واریز وجه داد ...

در هر حال دوستان دیگه اگر استفاده کردن بگن تا ما هم از این شک در بیایم

بالا