پشتیبانی ابرپوسته فروشگاهی فارسی پورتو Porto

ACE

تازه وارد
7/11/15
42
0
6
سلام...

دوستان من این قالب رو نصب کردم اما متاسفانه کل سایت من این قالب رو به خودش گرفته در صورتی که من می خوام سایتم (صفحه اصلی)قالب خودش را داشته باشه و فروشگاهم قالب Porto را داشته باشه....چکار باید بکنم؟

ممنون

 

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,572
716
113
استان تهران
با سلام

دوست عزیز

این امکان پذیر نیست مگر در حالت مولتی وردپرس سایت یا نصب دو وردپرس در کنار هم {این دو با هم فرق دارند} که در هر دو قرار دادن کاربران سایت اصلی در سایت بعدی کمی تا بسیاری سخت است .

موفق باشید

 

ACE

تازه وارد
7/11/15
42
0
6
جناب جاوید سلام و عرض ادب

آقا بسیار ممنونم...من یک سایت خبری دارم که در کنارش می خوام فروشگاهم رو نیز داشته باشم که ووکامرس باشه...آیا با توجه به صحبت شما راهی وجود داره؟چون فرمودید سخته عرض می کنم...یا بهتره از اسکریپت فروشگاه ساز استفاده کنم؟

ممنون

 

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,572
716
113
استان تهران
با سلام

دوست عزیز

همونطور که گفتم و دراین انجمن در این مورد زیاد تاپیک هستش . اگر شما می خواید از این قالب استفاده کنید نیازی به وردپرس جداگانه یا مولتی یا فروشگاه ساز مستقل ندارید .

ولی اگر تعصب خاصی به قالب فعلی سایتتون دارید و دوست می دارید فروشگاه مستقل و با ظاهری متفاوت داشته باشید نصب یک وردپرس دیگر یا حتی فروشگاه ساز دور از بحث نیست .

همه اینها در یک نکته نهایی خلاصه می شود اگر سایت اصلی شما عضویت داشته باشد که قطعا برخی کاربران متوقع خواهند بود که با یک ثبت نام امکان استفاده در هر دو جا را داشته باشند ولی در صورتی که در سایت اصلی ثبت نام مسدود و در فروشگاه نیز نیازی به ثبت نام نباشد مشکلی نخواهید داشت و به راحتی امکان پذیر است .

در غیر اینصورت نیامند یک برنامه نویس خبره برای اتصال دو دیتابیس به هم خواهید بود.

ضمنا قبل از شروع کار برنامه مدون و طراحی شده و نوشته شده بر روی کاغذی یا حتی رایانه کمک زیادی در پیشرفت شما خواهد کرد و ضمن اینکه تحقیق کلی کنید اول چه چیزهایی رو دقیقا نیاز دارید سپس شروع کنید.

موفق باشید

 

ACE

تازه وارد
7/11/15
42
0
6
سلام.

ممنون استاد...پس یه آمار کلی می گیرم و تصمیم رو اتخاذ می کنم.

موفق باشید

 

MohsenGraph

تازه وارد
20/3/15
43
0
6
32
دوستان تو این پوسته یک افزونه هست به نام Ultimate Addons for Visual Composer

این افزونه خیلی خوبه اما کار نمیکنه و Purchase code یا همون لایسنس می خواد، کسی میدونه چه جوری میشه این لایسنسشو پیچوند؟

 

mehrpouya

کاربر عضو
28/7/09
322
3
18
41
تهران
دوستان تو این پوسته یک افزونه هست به نام Ultimate Addons for Visual Composer

این افزونه خیلی خوبه اما کار نمیکنه و Purchase code یا همون لایسنس می خواد، کسی میدونه چه جوری میشه این لایسنسشو پیچوند؟
سلام

شما بروزرسانی رو درخواست دادید که خطا داده. وگرنه بسته نصب اولیه هیچ مشکلی نداره.

موفق باشید

 

Gamecock

تازه وارد
28/4/11
12
4
3
mehrpouya گفت:
نسخه 2.8.2 منتشر شد.

دانلود:









سلام. ترجمه فارسی هست ؟

 

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,572
716
113
استان تهران
دوستان تو این پوسته یک افزونه هست به نام Ultimate Addons for Visual Composer

این افزونه خیلی خوبه اما کار نمیکنه و Purchase code یا همون لایسنس می خواد، کسی میدونه چه جوری میشه این لایسنسشو پیچوند؟
با سلام

دوست عزیز

این افزونه فقط برای بروزرسانی نیازمند کد لایسنس هست و در نصب یا استفاده هیچ مشکلی نداره .

پس در صورت نیاز به بروز رسانی نیز تا انتشار نسخه جدید پورتو منتظر باشید چون سازنده قالب خودش میدونه کی باید ارتقا درست رو منتشر کنه تا تداخل زیادی نداشته باشه

سلام. ترجمه فارسی هست ؟
با سلام

دوست عزیز

خیر دارای ترجمه فارسی نیست خودتون باید تلاش کنید برای فارسی سازی

موفق باشید

 

Gamecock

تازه وارد
28/4/11
12
4
3
سلام مجدد. شکل این قالب در موبایل تغییر میکنه. راهی هست برای جلوگیری از این تغییر؟ میخوام سایت همونجور که در کامپیوتر دیده میشه، در موبایل و تبلت هم به همان صورت دیده شود و تغییر نکند (ریسپانسیو نباشد)

در تنظیمات قالب چیزی در مورد واکنش گرا بودن قالب پیدا نکردم.

 

mehrpouya

کاربر عضو
28/7/09
322
3
18
41
تهران
سلام مجدد. شکل این قالب در موبایل تغییر میکنه. راهی هست برای جلوگیری از این تغییر؟ میخوام سایت همونجور که در کامپیوتر دیده میشه، در موبایل و تبلت هم به همان صورت دیده شود و تغییر نکند (ریسپانسیو نباشد)

در تنظیمات قالب چیزی در مورد واکنش گرا بودن قالب پیدا نکردم.
سلام.

خیر. مگه اینکه شما قالب Child  رو حذف کنید.

موفق باشید

 

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,572
716
113
استان تهران
با سلام

دوست عزیز

این امکان پیش فرض فعال نیست چون این قالب از حالت ریسپانسیو پشتیبانی می کنه و برای بودن در حالت ثابت نیاز به کد نویسی Css  برای مدیریت و تنظیمات خواهد بود . در صورت نیاز باید خودتون تنظیمات بخش Css موبایل رو حذف کنید ولی یادتون باشه ممکنه کاربران از این حالت خوششون نیاد و البته دلایل دیگه که بعدا بتجربه خواهید فهمید.

در صورتی که نشد بهتره از یه قالب دیگه استفاده کنید.

موفق باشید

 

MohsenGraph

تازه وارد
20/3/15
43
0
6
32
سلام دوستان مخصوصا @جاویدان عزیز

من رو یکی از فروشگاه هام قالب porto رو نصب کردم، بعد آپدیت وردپرس به 4.5 مشکلات زیادی برای قالب به وجود اومده، تم فارست که رفتم انگار می گفت مربوط به آپدیت جی کوئری هستش و خریداران رو به بخش پشتیبانی هدایت میکرد.
دوستانی که از این قالب استفاده می کنن برای رفع مشکل راه حلی پیدا کردن؟ (البته راه حلی به جز بازگرداندن وردپرس به نسخه قدیمی تر!)

مشکلاتی که من مشاهده کردم:

  • تصور محصولات به هم ریخته شده
  • محصولات مرتبط به نمایش در نمیاد
  • برخی از المان های ویژوال کامپوزر کار نمی کنه
  • بخش نمایش پرسش های متداول و هر گونه ی بازشونده کار نمیکنه
 

MohsenGraph

تازه وارد
20/3/15
43
0
6
32
mehrpouya گفت:
آخرین نسخه که 2 مارچ 2016 منتشر شده:

Porto v2.8.2










دوست عزیز من با این نسخه و نسخه قدیمی پورتو تست گرفتم، تمامی این نسخه هایی که داشتم با وردپرس4.5 مشکل دارند

 

mehrpouya

کاربر عضو
28/7/09
322
3
18
41
تهران
دوست عزیز من با این نسخه و نسخه قدیمی پورتو تست گرفتم، تمامی این نسخه هایی که داشتم با وردپرس4.5 مشکل دارند
ویژوال کامپوزر ارتباطی به پوسته نداره. وقتی چندین مشکل ایجاد شده، قطعا اختلال افزونه ها و یا مشکل توی هسته وردپرسه

 

mehrpouya

کاربر عضو
28/7/09
322
3
18
41
تهران
دوستان نسخه آپدیت 2.8.3 اومده

مشکلی هم که گفته بودم گویا حل شده

کسی آپدیت جدیدش رو داره؟
دوست عزیز شما اگه خیلی عجله داری میتونی مستقیما از خود تم فارست خرید کنی. چون تازه 24 ساعته این نسخه اومده و قیمت گذاری شده. تا بخواد لایسنسش بشکنه باید صبر کنید.

موفق باشید