پوشه language قالب رو پیدا کنید. فایل زبان رو داخلش بریزید! تمام! سایت فارسیه...سلام و خدا قوت به تمام دوستانی که بی دریغ زحمت میکشند .
من تازه با وردپرس اشنا شدم یه سوال داشتم این قالبو نصب کردم و بسیار متشکرم ولینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.برای این قالب گذاشتین ولی نمیدونم چطوری باید ازش استفاده کنم مرسی اگه به طور ساده راهنمایی کنین
ادرس سایتتون رو بگذارید تا بررسی کنیم.
عالی بودفایل rtl.css در این مسیر:
خط 24 : نوشته شده:
.price .amount, td.product-price .amount, td.product-subtotal .amount, td.product-total .amount, td.order-total .amount, tr.cart-subtotal .amount {
font-family: wpyar-BYekan,Tahoma !important;
font-size: 14px !important;
}
14px رو به دلخواه تغییر بدید
نسخه ی جدید را نصب کنید :سلام. ممنون که این قالب فوق العاده رو پشتیبانی می کنید. لطفا به نسخه های جدید تر بروز رسانی کنید تا با ووکامرس 3 هم سازگاری داشته باشه. خیلی ممنون.
فایل ها را با چه اسم و پسوندی کپی میکنید ؟ آدرس پوشه را هم بنویسید .سلام دوستان من فایلی که برای فارسی شدن پوسته لازمه رو اپلود میکنم توی فولدر language تم ولی اتفاقی واسم نمیوفته.لطفا کمکم کنید
کسی نیست برای فعال کردن یا درون ریزی این قالب منو راهنمایی کنه؟سلام دوستان دموی این قالب رو چه طوری میشه درون ریزی کرد؟ توی تنظیمات خود قالب میگه که باید اول رجیستر کنی تابشه دمو رو ایمپورت کنی؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
شما قالب رو با فرمت .zip بریز توی پوشه theme وردپرس روی هاستت بعد همون جا از حالت فشرده خارجش کن و بیا توی پیشخوان ورد پرس و از قسمت نمایش قسمت پوسته ها می تونی این قالب رو ببینی و کافیه دکمه فعال سازی رو بزنی. قالب نصب میشه.سلام چطور باید نصبش کرد فایل install.php نداره لطفا راهنمایی کنید
من هم با مشکل این دوستمون مواجه شدم.سلام دوستان دموی این قالب رو چه طوری میشه درون ریزی کرد؟ توی تنظیمات خود قالب میگه که باید اول رجیستر کنی تابشه دمو رو ایمپورت کنی؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دستی ایمپورت کنیدمن هم با مشکل این دوستمون مواجه شدم.
کسی تجربهای داره
آخرین نسخه از سایت رو نصب کردم. نسخه ۳.۶.۳
متشکرم