hannanstd.ir مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی 27/9/12 3,382 17 38 لنگرود 11/1/15 #21 منم راضی ام ازش .... واسه arshad98.ir سه تا هاست عوض کردم ولی از مرداد که روی فراداده هستم راضیم ... نسبت به قیمتش خوبه ...
منم راضی ام ازش .... واسه arshad98.ir سه تا هاست عوض کردم ولی از مرداد که روی فراداده هستم راضیم ... نسبت به قیمتش خوبه ...
MohammadQ کاربر عضو 15/4/13 448 1 18 26 تبریز 11/1/15 #22 قیمت خوب + پشتیبانی خوب + سرعت متناسب = لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قیمت خوب + پشتیبانی خوب + سرعت متوسط = لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قیمت متوسط + پشتیبانی عالی + سرعت بالا = لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. همگی تجربه شخصی من هست
قیمت خوب + پشتیبانی خوب + سرعت متناسب = لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قیمت خوب + پشتیبانی خوب + سرعت متوسط = لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قیمت متوسط + پشتیبانی عالی + سرعت بالا = لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. همگی تجربه شخصی من هست
mad-ghraph تازه وارد 11/1/15 1 0 1 11/1/15 #23 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. cp.parsiwebhost.ir نمایندگی از میهن وب هاست دارم دو نوع هاست وجود داره یکی معمولی که 100 نفر آناین رو میکشه یکی هم پر بازدید که کیفیت این ضمانت میشه اما برای شما هاست معمولی پیشنهاد میشه که ارزونه ضمانت هم میکنم اگر از کیفیت و پشتیبانی کادر ما خوشتون نیومد میتونید درخواست غرامت کنید و هزینه شما بازگردانده میشه موفق باشید...
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. cp.parsiwebhost.ir نمایندگی از میهن وب هاست دارم دو نوع هاست وجود داره یکی معمولی که 100 نفر آناین رو میکشه یکی هم پر بازدید که کیفیت این ضمانت میشه اما برای شما هاست معمولی پیشنهاد میشه که ارزونه ضمانت هم میکنم اگر از کیفیت و پشتیبانی کادر ما خوشتون نیومد میتونید درخواست غرامت کنید و هزینه شما بازگردانده میشه موفق باشید...
ALi.Reza کاربر عضو 5/5/13 436 0 16 اسلامیک رپابلیک آف امـپــراطـوری بـــزرگ ایــــران 11/1/15 #24 فراداده ok هست، هماهنگ کن مهلت تست بگیر(ضمانت داره البته) ضرر که نمی کنی، پشیمونم نمیشی
I iSAEED کاربر عضو 22/3/14 144 6 18 41 12/1/15 #25 قیمت خوب + پشتیبانی خوب + سرعت متناسب = لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قیمت خوب + پشتیبانی خوب + سرعت متوسط = لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قیمت متوسط + پشتیبانی عالی + سرعت بالا = لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. همگی تجربه شخصی من هست کلیک کنید تا باز شود... ممنون ولی شرکت اولی قیمتهاش حتی از میهن وب هاستم بیشتره. شما الان رو لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کدوم نصبه؟!چون سرعتش خوبه دوستان با هاست دانلود چطورین؟! فلسفه فروش هاست با فضای بالا چیه وقتی هاست دانلود هست ؟!چون نمیدونم میپرسم
قیمت خوب + پشتیبانی خوب + سرعت متناسب = لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قیمت خوب + پشتیبانی خوب + سرعت متوسط = لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قیمت متوسط + پشتیبانی عالی + سرعت بالا = لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. همگی تجربه شخصی من هست کلیک کنید تا باز شود... ممنون ولی شرکت اولی قیمتهاش حتی از میهن وب هاستم بیشتره. شما الان رو لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کدوم نصبه؟!چون سرعتش خوبه دوستان با هاست دانلود چطورین؟! فلسفه فروش هاست با فضای بالا چیه وقتی هاست دانلود هست ؟!چون نمیدونم میپرسم
MohammadQ کاربر عضو 15/4/13 448 1 18 26 تبریز 12/1/15 #26 ممنون ولی شرکت اولی قیمتهاش حتی از میهن وب هاستم بیشتره.شما الان رو لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کدوم نصبه؟!چون سرعتش خوبه دوستان با هاست دانلود چطورین؟! فلسفه فروش هاست با فضای بالا چیه وقتی هاست دانلود هست ؟!چون نمیدونم میپرسم کلیک کنید تا باز شود... سرعت سایت تنها به سرور مربوط نیست ، باید سایت بهینه بشود که بزودی آموزشش رو میزارم رو انجمن در ضمن فعلا روی آبتین وب هستش که سال بعد میره روی هاست ایران
ممنون ولی شرکت اولی قیمتهاش حتی از میهن وب هاستم بیشتره.شما الان رو لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کدوم نصبه؟!چون سرعتش خوبه دوستان با هاست دانلود چطورین؟! فلسفه فروش هاست با فضای بالا چیه وقتی هاست دانلود هست ؟!چون نمیدونم میپرسم کلیک کنید تا باز شود... سرعت سایت تنها به سرور مربوط نیست ، باید سایت بهینه بشود که بزودی آموزشش رو میزارم رو انجمن در ضمن فعلا روی آبتین وب هستش که سال بعد میره روی هاست ایران