پیشنهاد شما برای ساخت شبکه اجتماعی چه اسکریپتی است ؟

ashkan261

تازه وارد
سلام

هدف من ایجاد یک شبکه علمی شامل پروفایل کاربری ، دایرکتوری و بخش های مختلف هست .

انقدر وقت و توانایی ندارم که از 0 شروع کنم ، برای همین قصد دارم از هسته ی یک اسکریپت آماده استفاده کنم ، نمیخوام اسکریپت پایه خیلی پیچیده باشه مثل جوملا و وردپرس ، phpfox و ... چون خیلی از بخش هاش بدردم نمیخوره .

چیزی تو مایه ی دروپال یا آلفرسکو ....

لطفا کمی هم توضیح درباره انعطاف پذیری در برنامه نویسی پیشنهادتون بدید

erfan

طراح وب
پرسنل مدیریت
قبلا فراوان بحث شده جستجو کنید...

بیخیال شید!!! شبکه اجتماعی تو ایران زیاده برید دنبال ایده*ای بهتر چون این فقط وقت تلف کردنه!

MohammadQ

کاربر عضو
منم میگم وقت تلف کردنه ! اما شیرترانیکس به نظر من مناسبه

ashkan261

تازه وارد
قبلا فراوان بحث شده جستجو کنید...بیخیال شید!!! شبکه اجتماعی تو ایران زیاده برید دنبال ایده*ای بهتر چون این فقط وقت تلف کردنه!
منم میگم وقت تلف کردنه ! اما شیرترانیکس به نظر من مناسبه
من به php مسلط هستم و مبتدی نیستم ، نمیخوام شبکه اجتماعی راه اندازی کنم و از اسکریپت آماده استفاده کنم

میخوام یه سیستم مناسب کارم درست کنم ، که شبیه به شبکه اجتماعی هست اما هدفم سایتی مثل فیسبوک نیست

بحثایی که قبلا در مورد شبکه اجتماعی بوده صرفا در مورد سوشال انجین و ترانیکس و نهایتا بادیپرس یا جوملا بوده ، من فقط نیاز به یه هسته ی قوی و اپن سورس دارم مثل دروپال ، ولی این احتمالو میدم از دروپال مناسبتر هم باشه چیزی تو مایه های نیوک asp ... برای همین تاپیک زدم که در موردش تبادل نظر کنیم .

anet311

کاربر عضو
منم میگم وفت تلف کردنه؛ چون دست زیاد شده و بعد از کلی هزینه ،فقط هزینه میمونه رو دست شما

سوشیال انجین بهتره ولی.

بالا