پیغام حذف و اضافه کردن به سبد خرید

neyvid

تازه وارد
سلام 

من قالبی دارم که در آن وقتی محصولی از سبد خرید حذف میشه و یا اضافه میشه  باید پیغام بده مثلا فلان محصول حذف شد.بازگردانده شود ؟ و یا در ارتباط با اضافه کردن به سبد باید پیغام بده محصول فلان به درستی به سبد خرید اضافه شد ولی این پیغام ها که گفتم نمایش داده میشه ولی به سرعت میره و بجاش پیغام سبد خرید به درستی اضافه شد به زبان انگلیسی میاد!! مشکل از کجاست بنظر شما؟ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام 

من قالبی دارم که در آن وقتی محصولی از سبد خرید حذف میشه و یا اضافه میشه  باید پیغام بده مثلا فلان محصول حذف شد.بازگردانده شود ؟ و یا در ارتباط با اضافه کردن به سبد باید پیغام بده محصول فلان به درستی به سبد خرید اضافه شد ولی این پیغام ها که گفتم نمایش داده میشه ولی به سرعت میره و بجاش پیغام سبد خرید به درستی اضافه شد به زبان انگلیسی میاد!! مشکل از کجاست بنظر شما؟ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید
شاید مشکل شما اصلن با قالب نباشه .

با قالب 2015 وردپرس تست کنید ببینید باز هم همین مشکل رو داره یا نه .

harbiline

Edris
درود

معمولا معمولا بعضی از قالب ها یه سری مشکلاتی دارند که با ووکامرس تا آخرش همخونی ندارن بعد این همه کار با ووکامرس و کلیه قالب هاش هنوزم ک هنوزه یه سری ها قالب تا آخرش مشکل دارند.یا عده ای موقع انتشار دستکاری میکنن یا اینکه نه سازگاری نداره.

بالا