چطور دوره آنلاین با ووکامرس ایجاد کنم؟

hamid-sa

تازه وارد
[SIZE=9pt]سلام به همه دوستان[/SIZE]​
 ​
[SIZE=9pt]فرض کنید من 6 تا لینک واسه دانلود دارم که میخوام بعد از خرید کاربر به پروفایلش اضاف بشه تا بتونه دانلودشون کنه اما نمیخوام همه 6 تا لینک یه جا در اختیارش قرار بگیره بلکه میخوام بلافاصله بعد از خرید لینک جلسه اول در پروفایلش قرار گیرد و[/SIZE] [SIZE=9pt] 5 [/SIZE][SIZE=9pt]روز بعدش لینک جلسه دوم در پروفایلش قرار گیرد و دوباره 5 روز بعدش لینک جلسه سوم و همینطور الی آخر [/SIZE]​
 ​
[SIZE=9pt]یعنی هر 5 روز اتوماتیک یه لینک به پروفایلش اضاف شود[/SIZE]​
 ​
[SIZE=9pt]چطور میتونم چنین کاری رو توی وردپرس و ووکامرس انجام بدم؟[/SIZE]​
 ​
[SIZE=9pt]با سپاس از همه دوستان[/SIZE]​

Qalekhani

قلعه‌خانی
[SIZE=9pt]سلام به همه دوستان[/SIZE]​
 ​
[SIZE=9pt]فرض کنید من 6 تا لینک واسه دانلود دارم که میخوام بعد از خرید کاربر به پروفایلش اضاف بشه تا بتونه دانلودشون کنه اما نمیخوام همه 6 تا لینک یه جا در اختیارش قرار بگیره بلکه میخوام بلافاصله بعد از خرید لینک جلسه اول در پروفایلش قرار گیرد و[/SIZE] [SIZE=9pt] 5 [/SIZE][SIZE=9pt]روز بعدش لینک جلسه دوم در پروفایلش قرار گیرد و دوباره 5 روز بعدش لینک جلسه سوم و همینطور الی آخر [/SIZE]​
 ​
[SIZE=9pt]یعنی هر 5 روز اتوماتیک یه لینک به پروفایلش اضاف شود[/SIZE]​
 ​
[SIZE=9pt]چطور میتونم چنین کاری رو توی وردپرس و ووکامرس انجام بدم؟[/SIZE]​
 ​
[SIZE=9pt]با سپاس از همه دوستان[/SIZE]​
برای این کار میتونید ترکیبی از افزونه های MailChimp و WooChimp رو استفاده کنید. اولی یه خبرنامه میسازه با امکانات کامل. دومی هم باعث ادغامش با ووکامرس میشه.

سرویس MailChimp برای 2000 مشترک و ماهانه 12000 ایمیل رایگان هست. اما افزونه WooChimp قیمتش 26 دلاره که شاید نال شده اش رو گیر بیارید.

hamid-sa

تازه وارد
برای این کار میتونید ترکیبی از افزونه های MailChimp و WooChimp رو استفاده کنید. اولی یه خبرنامه میسازه با امکانات کامل. دومی هم باعث ادغامش با ووکامرس میشه.

سرویس MailChimp برای 2000 مشترک و ماهانه 12000 ایمیل رایگان هست. اما افزونه WooChimp قیمتش 26 دلاره که شاید نال شده اش رو گیر بیارید.
دوست عزیز شما خودتون قبلا این کار رو با این دو افزونه انجام دادید؟ مطمئن اید که با این دو افزونه میشه. آخه mailchimp به ایمیل کاربر لینک رو میفرسته من میخوام به پروفایلش اضاف بشه

ضمنا یه جور باشه که با زیاد شدن کاربرا نخوام هزینه اضافه بدم. مثلا با زیاد شدن کاربرا و استفاده از mailchimp هزینه هام مدام بیشتر میشه

Goback

کاربر عضو

تستش باخودتون

امکانات خوبی که نوشته براش:

• ساده
  • قالبهای متنوع
  • بانک سوالات
  • ارائه دروس آنلاین
  • امتیازی بندی
  • گرفتن کوئیز
  • و..
و اون چیزی که شما میخواین:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hamid-sa

تازه وارد

تستش باخودتون

امکانات خوبی که نوشته براش:

• ساده
  • قالبهای متنوع
  • بانک سوالات
  • ارائه دروس آنلاین
  • امتیازی بندی
  • گرفتن کوئیز
  • و..
و اون چیزی که شما میخواین:

ممنون که پاسخ دادید

قیمتش خیلی زیاده میترسم بخرمش جواب کارم رو نده. شما مطمئن اید که این برنامه  sensei دقیقا همون کاری که میخوام رو انجام میده؟

Goback

کاربر عضو
درست نیست ولی شما نالشو بگیر اگه کارتو راه انداخت بخر:

بازم چک سالم بودن فایلا با خودتونه حمید آقا

بالا