چند تا اسکریپت میخوام

kasraa

کاربر عضو
سلام

خسته نباشید

من چند وقت پیش یه اسکریپت آب و هوا خواستم که آقای نولیداسکریپت گفت تا شب برات میزارم اما الان 2 ماهه که شب نشده

حالا بی خیالش

اگه میشه کسی که یه اسکریپت آب و هوای شهرهای ایرانو داره بزاره

و یه اسکریپت که با rss مطالب یه سایت رو به وردپرس انتقال بده

مثلاً wprobot که تو همین انجمن آموزششو خواستم اما کسی نزاشت

حتی یه جوابم نمیدین که آقا نمیدیم که آدم بدونه نمیگین که بره سراغ یه جا دیگه !!!

حالا فعلاً اینو اگه دارین بزارین تا بعد ....

ببخشید اگه تند حرف زدم چون ....

خدائیش پرشن اسکریپت قبلا خیلی بهتر از الان بود

خیلی ممنون

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اسکریپت وضعیت هوا یک نمونه خارجیش رو دارم. ولی فارسی و... نیست

برات تو همین تاپیک لینک میدم

nulledscriptz

کاربر عضو
آخه من هر چی کار می دم بیرون سریع سایت های دیگه به نام خودشون خش میکنن ... نمی ارزه آدم وقت بذاره یکی دیگه حال بکنه با کارش .... من اسکریپت آب و هوا رو می سازم براتون ولی خودتون باید حمایتش کنید و اون رو به نام پرشین اسکریپت همه جا پخش کنید...

nulledscriptz

کاربر عضو
افزونه ذخیه مطالب از rss هم آماده شده ... تا آخر ظهر میذارم رو سایت

kasraa

کاربر عضو
آخه من هر چی کار می دم بیرون سریع سایت های دیگه به نام خودشون خش میکنن ... نمی ارزه آدم وقت بذاره یکی دیگه حال بکنه با کارش .... من اسکریپت آب و هوا رو می سازم براتون ولی خودتون باید حمایتش کنید و اون رو به نام پرشین اسکریپت همه جا پخش کنید...
آره واقعاً بهت حق میدم

دیگه ایرانه و کاریش هم نمیشه کرد

ولی چشم در حدّ توانم اینکارو میکنم

اگه میشه یه طوری بنویس که اتوماتیک تشخیص بده بازدید کننده از کدوم شهره و آب و هوای اون شهر رو نشون بده

در مورد انتقال مطالب این wprobot هست که بعضی جاها میگن کل مطالب رو انتقال نمیده ، درسته ؟

الآن توی اینجا :

این wprobot رو ویرایش کردن میفروشن

من یه افزونه میخوام که با rss کل یه مطلب رو انتقال بده

ممنون

nulledscriptz

کاربر عضو
آره واقعاً بهت حق میدمدیگه ایرانه و کاریش هم نمیشه کرد

ولی چشم در حدّ توانم اینکارو میکنم

اگه میشه یه طوری بنویس که اتوماتیک تشخیص بده بازدید کننده از کدوم شهره و آب و هوای اون شهر رو نشون بده

در مورد انتقال مطالب این wprobot هست که بعضی جاها میگن کل مطالب رو انتقال نمیده ، درسته ؟

الآن توی اینجا :

این wprobot رو ویرایش کردن میفروشن

من یه افزونه میخوام که با rss کل یه مطلب رو انتقال بده

ممنون
از طریق rss گاها نمیشه کل مطلب رو منتقل کرد ... چرا ؟ چون باید دید تنظیمات آر اس اس خود اون سایتی که میخواید مطالبش رو منتقل کنید چطوره ... بعضی سایت ها مثل پرشین اسکریپت کل مطالب رو توی rss میارن توی این سایت ها با کمی دستکاری در افزونه ای که تازه منتظر کردم میتونید همه مطالب رو منتقل کنید ... اما بعضی سایت ها هم مطالب رو ناقص و بصورت خلاصه توی آر اس اس نشون میدن که دیگه نمیشه کاریش کرد ...

اینم افزونه

kasraa

کاربر عضو
خیلی ممنون ازت

پس چرا این سایتی که دادم ادعا میکنه کل مطالب رو انتقال میده ؟

من ازشون پرسیدم گفتن حتی اگر rss مخفف باشه داخل فید بازم انتقال میده

در صورتی اصلاً انتقال نمیده که مدیر فید رو بسته باشه

از این افزونتم خیلی ممنون

بالا